Прахосмукачка робот - 6

• 94 713
  • 789
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Фактурата ли регистрирате в сайта на LG? или самия робот сериен номер?
Вече съвсем се обърках ?

# 451
  • София
В испанския амазон LG-то пак е на ниска цена (308 евро): http://www.amazon.es/gp/product/B00GUJZTCY?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00

# 452
  • Пловдив
Вече съвсем се обърках ?
Машинката регистрираш в сайта.Фактурата я прибираш,пазиш и се молим да не ни потрябва.фактурата ще ти я искат ако се наложи гаранционен ремонт.Винаги можеш да си я принтираш от Амазон.Там поръчките ми се пазят с години

# 453
  • Стара Загора
Вече съвсем се обърках ?
Машинката регистрираш в сайта.Фактурата я прибираш,пазиш и се молим да не ни потрябва.фактурата ще ти я искат ако се наложи гаранционен ремонт.Винаги можеш да си я принтираш от Амазон.Там поръчките ми се пазят с години
Ясно Благодаря    Simple Smile  Фактурата разбрах от къде да си я принтирам , и все пак дано не се налага да търсим гаранционните услуги  Simple Smile

# 454
И аз смятам да го изключвам, защото не знам дали това постоянно зареждане няма да скапе батерията. До сега не се е случвало да остане без ток или да сигнализира, че контейнера е пълен. Две от нещата, за които най-много се притеснявах отпаднаха. Луиджи се справя прекрасно с почистването на целия апартамент(80 кв), та даже има ток и място в контейнера да повтори  newsm68
Аз пък да ви кажа каква глупост се случи - след едно по основно почистване измих филтъра, почистих основно и без да искаме сме затворили една от страничните четки с този придържащия капак на основната, спираловидна четка  ooooh! Чак на другия ден като го взех да сложа филтъра видях, че малката четка е прискрипана. Беше се смачкала и станала една крива, къдрава  ooooh! ooooh! ooooh! Едвам едвам с ноктите косъм по косъм изпъвах докато се оправи. Сега това снопче от четката стои малко по на високо от останалите, но мисля че пак си работи.
Та и за това внимавайте!!!

# 455
  • Пловдив
От 3-4 месеца някъде сме с Roomba 870.
Много съм доволна! Heart Eyes
Терен:  - настилки всякакви : гладки(паркет, теракот) + един особено дългокосмест килим(~4 см).
Препятствия - също всякакви - прагове, мебели, кабели, малки килимчета.
Допълнителни замърсители: една къса коса + две дълги коси + късокосместа котка Mr. Green
Начин на експлоатация: ежедневно с отложен старт като ни няма вкъщи (почистването се наблюдава от котката - за сега тя не е съобщила за проблеми и няма съществени забележки  Crazy)
Обслужване на робота:
- през 3-4 дни се изпразва контейнера(не го чакам да светне, че е препълнен) и се отстраняват образувалите се тънки "пръстенчета" от косми отстрани на екстракторите. - отнема не повече от 2 минути
- веднъж седмично забърсваме сензорите с мека кърпа. - 1 минута
- веднъж месечно се почиства страничната четка - 5 минути

Предимството на екстракторните валяци пред косместите четки е огромно - няма чоплене на косми от четката, няма рязане или дърпане.

Първия път и аз се хванах за главата колко боклук извади, но после нещата си дойдоха на мястото Peace
Най-много ме изненада и изкефи как изчопли всички дълги косми на дъщерята от килима - по-добре от всичко, което съм опитвала досега. Sunglasses

# 456
  • на малък остров в океана
Аз пък да ви кажа каква глупост се случи - след едно по основно почистване измих филтъра, почистих основно и без да искаме сме затворили една от страничните четки с този придържащия капак на основната, спираловидна четка  ooooh! Чак на другия ден като го взех да сложа филтъра видях, че малката четка е прискрипана. Беше се смачкала и станала една крива, къдрава  ooooh! ooooh! ooooh! Едвам едвам с ноктите косъм по косъм изпъвах докато се оправи. Сега това снопче от четката стои малко по на високо от останалите, но мисля че пак си работи.

Пише, че филтърът не се мие. Само контейнерът и гъбата до филтъра се мият.

# 457

Пише, че филтърът не се мие. Само контейнерът и гъбата до филтъра се мият.
Грешно съм се изряазила  Peace

# 458
  • BABYLAND
Здравейте,
имам РУМБА 530, позлвам я 4 години и съм безкрайно доволна. Сменяла съм батерия 2 пъти, преди седмица подмених четките, рамката за филтър и една гума, защото не събираше фин прах. Реших , че от там идва проблема. Просто контейнера за фин прах  си седи празен.
Въпреки всичко, след смяната продължава да е чист след използването й. Има някаква причина, но хал хабер си нямам каква може да е.
   Имате ли някакви идеи?

# 459
Здравейте! Много искам такова роботче, но не мога да преценя кой модел да си купя. Имам килими, мокети, котка и две малки деца. Искам да го ползвам стая по стая при почистването и когато почисти просто да се изключва, а не да си търси станцията докато му свърши батерията. Бих предпочела и да не се блъска в мебелите. Алтернатива е Миеле, който е много нов и малко се страхувам поради това. Някой би ли могъл да ме посъветва?

# 460
Красимира, от опит с ЛГ мога да споделя, че би ти вършил перфектна работа. Местя го с дистанционното в стаята, която искам да почисти. Затварям го и след като приключи то спира и се изключва. Не търси станция и не харчи излишно батерия, не се лута и чуди на къде да поеме. Просто спира и чака да му дадеш нова команда Wink А това, че не се налага да го вдигам и пренасям за мен е един огромен плюс! Вдигам го единствено, за да почистя четките.
Не се блъска в мебелите, може само да поразмести някои по-леки мебели и столове.
Аз забелязах, че когато му се пречкаме много и ходим пред него леко му объркваме навигацията и забравя да почисти някои места. Но става въпрос за сериозно пречкане - обикалящи възрастни, куче, дете, местене на фотьойли, докато работи и подобни. Така малко му удължаваме времето за чистене и горкия някъде повтаря, а някъде забравя да мине.

# 461
Каква е разликата в шеста, седма и осма серия на Румба?

# 462
Здравейте,
имам РУМБА 530, позлвам я 4 години и съм безкрайно доволна. Сменяла съм батерия 2 пъти, преди седмица подмених четките, рамката за филтър и една гума, защото не събираше фин прах. Реших , че от там идва проблема. Просто контейнера за фин прах  си седи празен.
Въпреки всичко, след смяната продължава да е чист след използването й. Има някаква причина, но хал хабер си нямам каква може да е.
   Имате ли някакви идеи?

Това ми звучи като да не работи вакуумът, тоест проблем с контейнера. Сложи си ръката отзад на контейнера, ако не излиза въздух, значи е това...Най-добре се обади на сервиза.

# 463
  • София
здравейте, LG-то дали би се мушило под един висящ шкаф, който е на 10 см от земята?

# 464
  • Русе
Здравейте,
   Имате ли някакви идеи?

Това ми звучи като да не работи вакуумът, тоест проблем с контейнера. Сложи си ръката отзад на контейнера, ако не излиза въздух, значи е това...Най-добре се обади на сервиза.
и аз мисля така. Има вентилаторче с моторче отзад, може да е изгоряло.

Общи условия

Активация на акаунт