Прахосмукачка робот - 6

• 94 654
  • 789
  •   1
Отговори
# 705
  • София
slanchice12 не си сама,две сме колебаещите се.  Wink
Аз от колебания и терзания все още съм без робот,а трябваше да е коледен подарък. Crazy
И моите колебания са между LG и Roomba.LG май е само един модел,който се предлага в БГ.От чужбина не искам да поръчвам,а и мъжът ми не иска заради лиспата на гаранция в БГ.
Първоначално бях решила,че ще е Roomba.След това тук бяха написани доста хвалебствия по отношение на LG-то.И тогава вече моята натура изпадна в голямо колебание.Чета и за МОП-ве и т.н. и съвсем се объркАх.А имам голяма нужда от един такъв помощник.
Но доколкото рабирам въпреки всичко Roomba-та чисти по-добре от LG-То.
За клипчетата съм на мнение,че в зависимост от това,коя фирма ги е направила/поръчала те са изработени в нейна полза.

# 706
  • на малък остров в океана
[
И моите колебания са между LG и Roomba.LG май е само един модел,който се предлага в БГ.От чужбина не искам да поръчвам,а и мъжът ми не иска заради лиспата на гаранция в БГ.

LG e с международна гаранция и ако е закупен от ЕС, гаранцията му важи и тук, в България.

Не мога да направя сравнение, но съм сигурна, че каквото и да избереш, ще си доволна, най-вече от факта, че друг върши цялата работа, а ти само натискаш копчета по дистанционното.  Mr. Green

Аз ползвам моето LG вече половин година и съм повече от доволна. Мога да ям, да гледам филм и да чистя едновременно.  Мултифункционална hahaha

Както отбелязахме, има и недостатъци - не глади, на бърше прах и не готви ...  Mr. Green

# 707
  • София
Добре де,аз какво съм чела... newsm78
Назад в темата четох,че когато се поръчва от чужд сайт няма гаранция в БГ.Набило ми се е така в главата,вероятно грешбо.
Принципно не харесвам on line пазаруването,особено пък на електроуреди.
А твоят модел LG кой е?И с какви настилки си в къщи и евентуално каква квадратура чисти?
Може би си писала,но кой да помни.Вече ми е пълна каша в главата.
Предварително благодаря!

# 708
Just...a woman, май все повече се навивам за 880...  Embarassed Само незнам как ще се разберат с детето ... то ще е една игра на гоненица  ooooh! а може и да й хрумне да се повози на нея, направо ме хваща страх, като се замисля  Thinking
Никак не съм склонна на поръчки от чужди сайтове за тези цени. То като е купено нещо от БГ трудно се справя човек, ако е дефектно, при ясните правила на ЗЗП, а ако има международен елемент съвсем ще се забатача....
За чистенето ми се иска да чистя, докато няма никой в къщи... и аз да не съм в къщи де...

# 709
  • Русе
870 или 880 е със стени, а не с навигатори. Което за мен е безумно при цена от 1400 лв да чистя стая по стая. Така че разгледай пак. Изтървала съм какво точно ти трябва и за колко кв, а сега пиша от телефона и не ми се търси, но провери все пак.

# 710
Meggysan жилището е 90кв.м, ползваме реално не повече от 70 кв.м. Останала съм с впечатление, че осмицата е с навигатори...

# 711
  • София
Приемате ли още 1 в отбора на чудещите се  Crazy ?
Търся отмяна за около 60 кв. реална площ за чистене - ламинат, теракот и 1 малък килим под кухненската маса. Под мебели няма да се пъха, защото вичко ми е с много ниски крачета или направо на пода.

Когато пускате роботчетата освобождавате ли им място от столовете около масата за хранене например. Малко ме съмнява, че ще се справи с чистенето между 36 крака  newsm78

Моля за мнения за роботчето от тази оферта - http://www.amazon.de/Roboterstaubsauger-Intelligente-Raumerkennu … eywords=lg+hombot

# 712
  • Русе
Meggysan жилището е 90кв.м, ползваме реално не повече от 70 кв.м. Останала съм с впечатление, че осмицата е с навигатори...

Със сигурност поне 1 от двата модела 8-ма серия не е, защото приятели има такъв, но недоразбрали за навигаторите и си имат само стени. Затова казвам, че за мен няма смисъл 1400 лв за чистене стая по стая. Така че виж дали 1 или двата модела са така. За такава площ може и по-малък модел. Аз примерно съм със 780, който го дават за 100 или 120 кв, колкото ми трябва на мен. Мисля, че имаше по-малки модели, които ги дават за 80 кв. Така че поразгледай, мисля, че можеш да си спестиш малко пари. Simple Smile. Извинявай, че не ти казвам точни модели в момента, но няма как да ги разгледам подробно, а вече съм ги забравила кой точно модел за каква квадратура е и кой е само със стени и кой с навигатори.

# 713
  • Пловдив
Назад в темата четох,че когато се поръчва от чужд сайт няма гаранция в БГ.Набило ми се е така в главата,вероятно грешбо.
А твоят модел LG кой е?И с какви настилки си в къщи и евентуално каква квадратура чисти?
Предварително благодаря!
Правилно си чела,това касае айробот и брава.LG си имат гаранция в БГ.Аз и двете си ги регистрирах в сайта.Дребна техника от години купувам отвън.Връща се без никакъв проблем.Малко по назад можеш да прочетеш за екшъна с Бравата,която закупих оттук точно заради гаранцията.
Моят съвет е купувайте продуктите на айробот само от тях.Не и от Технополис и другите вериги.
Хората от айробот бяха безкрайно отзивчиви,въпреки че Бравата беше купена от верига.
Аз съм доволна от LG-разтварям вратите и си обикаля сама над 120 кв имам на етаж-няма пропуски засега.

# 714
Когато пускате роботчетата освобождавате ли им място от столовете около масата за хранене например. Малко ме съмнява, че ще се справи с чистенето между 36 крака  newsm78
Да, желателно е столовете да се махнат. Аз ги надупвам върху масата.
Всичко останало, което можеш да махнеш също.
Ще изчисти по-качествено.  Peace

# 715
  • на малък остров в океана
Предварително благодаря!

120 кв. е апартамента ни, като чистата площ за чистене е 100тина кв. Ламинат и гранитогрес.
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00A4B7HJC/ref=pd_aw_sbs_k_2?refRID … KFGVVHGQ955DXWY9X Този е моят модел. И както писах, съм много доволна.

# 716
Ujasia, и аз си поръчах тази и чакам да дойде, много се радвам че си доволна надявам се и на мен да ми върши работа а и сме с по-малка квадратура

# 717
  • Пловдив
Столовете ми са с извивки и не могат да се обърнат на масата.Малко се мота около тях но се оправя.Заклещва ми се отвреме на време в спалнята.Не винаги но все на едно и също място.Вярно че е тясно там,но на 5 пускания поне веднъж си хартисва там.На долния етаж нямам такъв проблем.
И двете са еднакви,нищо едната е с моп,а другата без.Мопа става и на двете,както и дистанционните и станциите

# 718
  • София
И двете са еднакви,нищо едната е с моп,а другата без.Мопа става и на двете,както и дистанционните и станциите

Предполагам имаш предвид разликите на LG моделите VR6340LV и VR6270LVMB?

В сайта на LG намерих като сервиз Роял електроникс - тях ли ползвате за гаранционни уреди и резервни части/консумативи?

Благодаря на всички за помощта   bouquet

# 719
870 или 880 е със стени, а не с навигатори. Което за мен е безумно при цена от 1400 лв да чистя стая по стая. Така че разгледай пак. Изтървала съм какво точно ти трябва и за колко кв, а сега пиша от телефона и не ми се търси, но провери все пак.

880 e с навигатори  Peace

Общи условия

Активация на акаунт