Как умират темите?

• 8 782
  • 141
  •   1
Отговори
# 105
Явно в почти всяка тема се появява по някой дразнител  Laughing
И при нашата за НВ ВМ хранене се случва да нахлуе някоя проповедничка с размахан пръст, но до драми не се стига.

Най-най-най положителната тема за мен е Тренировките в домашни условия - просто всички момичета там са фантастични, много ги обичам  Heart Eyes

# 106
В тематичните е по-лесно да ги елиминираш. В по-общите са си напаст.

# 107
  • София - Рим и обратно
Тая тема още ли не се е изчерпала? Laughing Дори още сме по темата?!

# 108
О, Кафе, what a bitch Simple Smile. Бавно куца темата, ама не я погребвй още Simple Smile.

# 109
  • София - Рим и обратно
А, не  Simple Smile. Просто погледнах първата страница, отворих последната и какво да видя - още сте по темата Simple Smile.

# 110
Ей така Grinning

# 111
  • София
Ц, тази още диша.

Спирам (постепенно) да пиша в дадена тема когато в нея се насъберат 2-3 от неприятните ми форумни персони. Особено една, която окупира абсолютно всяка тема, в която се намърда. Като мухъл е мама му стара. И не, не е Мамасита  Laughing

Приключвам и когато темата започне да се върти в кръг и имам чувството, че пиша в роман на Кафка където всеки потребител просто се самоцитира отново и отново.

# 112

По-скоро "Помощ!!! Бременна ли съм??? Свекървенски селски номера и звездни роднински компромати,  дразнещи потребители, изневеряващи мъже, зелени сополи и други дъвки с косми - петъчна".

rotfImbo smile3501 smile3535 Е, това би било супер тема!

# 113
  • София
Това е метатема.

# 114
За да са читави темите, трябва да има строга модерация.

Толкова е просто.

# 115
  • Tам през Атлантическия океан
За да са читави темите, трябва да има строга модерация.

Толкова е просто.

цЪ , от строга модерация умират теми че и форуми  Sunglasses

# 116
Някои потребители са като латерна, във всяка леко оживена тема. Компетентността им и липсата на чувство за хумор са удивителни.

# 117
Аз да повторя въпросът си, кога спирате да пишете и въобще спирате ли при наличието на дразнещи потребители.
Аз съм като Янтра, просто се оттеглям и не защото не мога и аз да словоблудствам, а просто ми става досадно в един момент да се повтаряме. Не обичам лични нападки, макар че понякога ми се налага да "броя до 10".

# 118
Аз да повторя въпросът си, кога спирате да пишете и въобще спирате ли при наличието на дразнещи потребители.
Аз съм като Янтра, просто се оттеглям и не защото не мога и аз да словоблудствам, а просто ми става досадно в един момент да се повтаряме. Не обичам лични нападки, макар че понякога ми се налага да "броя до 10".
+1

За съжаление има хора, които с това се хранят - лични нападки, мерене и т.н. Жал ми е за тях - без грам ирония го казвам.

Както и в живота, така и виртуално, умния обикновено отстъпва и се оттегля.

# 119
Най-най-най положителната тема за мен е Тренировките в домашни условия - просто всички момичета там са фантастични, много ги обичам  Heart Eyes

прекалено много реклама на Румяна се прави там , чак ми е чудно защо това се подминава толкова време , а тя си има и отделна тема , и девойка /Мери/ заета с рекламата ....

Общи условия

Активация на акаунт