Как умират темите?

• 8 769
  • 141
  •   1
Отговори
# 90
  • София
За татуировките  Laughing

# 91
  • Ямбол
Е, сто страници не са зле, развила се е и завила темата по много завои и ако не беше Мерито Джейн с нагъзената котка да сее обиди и в една друга тема, можеше още малко да поживее. Но тази тема е заключена, а аз мисля, че става дума за естествена смърт, ако греша, Даун да ме поправи.

# 92
  • София
Да да можеше да не я закючват благодарение на разни потребители,но след някое и друго време някой пак ще пусне и такка.Да има теми,в които си пиша сякаш само аз,но всеки го вълнуват различни неща все пак.  bouquet

# 93
Обич, това ми хареса много, мога ли да го взема за подпис?  Grinning

Цитат
темите в живота са си поначало изчерпани и въпреки това никой не се е спрял да твори любовни истории,  коледни песни и шоколадови сладкиши

Иска ли питане Simple Smile  
Поласкана съм,  не крия.

Как'Сийка,  аз предлагам да обединим всичко вървежно тук в "Помощ!!!  Бременна ли съм!? Свекървенски селски номера и компромати,  дразнещи потребители и козметични похождения" , да заковем и да си 'одим Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 20:59 от Обич Синеока

# 94
Вкарай нещо за секса вътре и е готово.  Laughing

# 95
Значи "Помощ,  тра ла ла -  петъчна"  Flutter

Даун ъндър ще се събуди утре и ще ми се зарадва много  Embarassed

# 96

Коя е тази тема? Защо е отишла в небитието? Аз съм писала там със сигурност  Simple Smile

Много се вживявате в тези теми...Чудо голямо

Фен съм на Лиляна - много е свежа и провокативна, трябва да има хора като нея, защото иначе - скукаааа  Whistling

# 97
Следейки форумното творчество ми мина през ума, че всъщност темите не умират, те само се трансформират до момента в който се преродят. Simple Smile

# 98
  • София
Да да писала си,заключиха я за жалост.Хората приемат доста неща навътре Laughing

# 99
Значи "Помощ,  тра ла ла -  петъчна"  Flutter

Нещо такова.  Laughing
По-скоро "Помощ!!! Бременна ли съм??? Свекървенски селски номера и звездни роднински компромати,  дразнещи потребители, изневеряващи мъже, зелени сополи и други дъвки с косми - петъчна".

# 100
Най съжалявам, как наскоро МВ уби темата на Лаура  Joy

# 101
Здравейте, ей сега се прибрах от работа и прегледах темата. Разбрали сте ми питането, макар че и май не го написах много ясно. Интересувам се за вас лично, кога умита една тема, кога и защо спирате да я следите и да пишете в нея.
Много от отговорите съвпадат с моите. За мен е досадно, когато една тема се превърне в поле на изява на един потребител и групичка нахъсини опоненти.
И не е само Мамасита, аз се отказвах да пиша и в темите в които Вилико се появяваше, а и Отилия. Има и други.
А Андариел далеч не флуди, защото е винаги по темата и просто се  обосновава.
Янтра, разбирам ти желанието, но то няма да се случи, защото форумът е публичен и всеки може да пише колкото и каквото си иска. Може би модераторите могат да чистят темите по-редовно.
На мен ми се ще просто хората да се усещат, ама...
Вижте темата за намереното бебенце в какво се превърна.

# 102
Не съм много активна в клюкарника и подобните му, но имам опит с една тема с практическа насоченост, която поддържахме 6 години - изписани са около 40 теми по 50 страници през тях. Въпреки че добрият тон е бил нарушаван понякога (за щастие за кратко) през това време, имало е и офтопик и лека говорилня, темата практически до кончината си остана полезна и единствена в българското уеб-пространство.

Умря, защото се появи потребителка-психо. Не стана за един ден, отне около година целенасочени усилия утрепването й.

# 103
Параход, аз не визирам само темите в Клюкарника, те даже и не са чак толкова значими, защото са за убиване на време в по-голямата си част. Подобни неща се случват и със сериозни теми в съответните под-форуми.
А аз си обичам теми, списвани от години - Зеленчуковата градина, Преправянето на мебели, интериорен дизайн и още много, в които слава богу няма тролове за сега.

# 104
Много мразя така, значи.  Crossing Arms
Коя е темата? Коя потребителка?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт