Как умират темите?

• 8 764
  • 141
  •   1
Отговори
# 135
Когато започнат да списват само един-двама, и то от дъжд на вятър. Губя интерес и спирам да пиша и аз.

# 136
QED.

Темите не умират заради мен. Умират, защото са създадени полумъртви, с неправилна мотивация, задни мисли или просто са пуснати от келешлък. А пишещите в тях са по принцип неоригинални и не могат да влеят нова мисъл, повтарят три пъти едни и същи наблюдения и аргументи в рамките на няколко страници и толкоз.

Пак проверете темата за училищния тормоз и тогава се изказвайте мъртва ли е или има нещо ценно.

# 137
  • Пловдив
А не, ти изобщо никога за нищо не си виновна.

# 138
 Някои баш заради тебе умират. Сега като се запънеш да повтаряш сто пъти eдно и също и че Картаген трябва да бъде разрушен, ще умре и тая.

# 139
Във форума умират над 95% от темите, които дори не съм зървала.

Темата БЕШЕ умряла, неактивна от 10 дни. Извадих я, за да докажа тезата си, че дори да ме няма в една тема, пак няма да сътворите нещо невероятно, пълно с приятелски и цивилизовани реплики, богато на информация и мисли.

Между другото мерси за оценката в другата тема. Нали знаеш, човек не се оценява по броя на похвалите от тези, които го харесват. Оценява се по това колко често опонентите му са принудени да се съгласят с него.

# 140
  • Пловдив
Mamacita Bandida, сега да вадя ли теми я които не си стъпвала и са полезни, смислени и приятелски? Нали няма да твърдиш, че такива няма във форума?

# 141
  • София
Ееех,  де да беше Мамасита виновна! Ама не е! Всъщност най-жизнени са темите, които са или абсурдно абсурдни, или са толкова клиширани, че всеки индивид от женски пол може да каже нещо. Накратко, мнението е като г.за - всеки си го има.

Общи условия

Активация на акаунт