Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 32 778
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
хохо , аз съм ваща леля  Joy Аз съм трол! Признах си, много зор ми беше!  ooooh!  Grinning

Просто някой като каже не ми харесва, не прави това и това, не влага това и това, ми е интересно как е достигнал до това крайно мнение (включително и по никакъв начин, ако не си е писал с въпросната личност)?! Затова попитах и Дива нищо повече не каза. Не искали да пораждат спор, ами дайте всеки да си влиза и да си отчита и да сме безмълвни и да не обсъждаме нищо за треньорите. Коне с капаци.

Пф, рекламирала съм била. Когато някой нов попита за съвет - предлагаш това, от което ти си доволен. Ако не съм аз да кажа Руми, ще го каже някой друг. Ако не се включим Румините фенове, ще се включи Фея и ще каже FB, ако не е тя, ще се включи някой друг и ще предложи Джилиян. Шшшш, алоуууу, тролове такива, как може да предлагате само ФБ или Джилиян? Със сигурност ви плащат!

# 496
  • Canada
...

П.С.: Много пъти ми се е искало някой да ми плаща за да го рекламирам скришом тук. Бих вложила всичко от себе си за да го покажа в най-добрата му привлекателна светлина. Но да се извинявам и страхувам да не би да ме нападнат и обвинят в нещо, като пиша различно мнение, това вече ми идва в повече (предполагам и не се чувствам само аз така). Прекалено лично се приемат нещата. За милионен път пиша,че не оспорвам нищо,а си изказвам мнението, което имам право да го правя. Мнение, което се харесва на всеки не е мнение,а лицемерие.

newsm10

Минавам  да запиша черно на бяло, че скоро се връщам в редиците. Хайде със здраве!   bouquet

# 497
  • Sofia
За днес отчитам Workout3 от БР.

# 498
  • Пловдив
Аз пък обичам да споря, ей така, за спорта. Grinning но пък ми е приятно да чета различни гледни точки и аргументи, така се обогатяваме,  смятам. За Руми - симпатична ми е, харесва ми, дава резултати, но все още не мога да тренирам с нея. Основно, защото свикнах с американските видеа,  които са доста по-професионални и направени с многоооо пари, това си е цяла индустрия зад тях. Ясно е, че Руми прави дори повече,  отколкото може,  за което я приветствам, но... за сега натискам плей на други треньори. Започнах с Джилиян и я харесвам, продължих с Шон и него харесах, после Тони, и той ми харесва, харесвам Боб също,жалко,, е няма цяла програма, сега с Шон пак и .... не знам как ще се разделим с него някой ден, уникални неща прави и постига с тялото на хората. В този смисъл, Лаленце има много го програми, цял живот не стига да се направят.
Днес отчитам Х Тренер,  60'. Хора, жестоко нещо. Имаше от всичкото - и ловкост, и скорост, и кардио, и силова тренировка с тежести /убийствена беше тази част/, и лицеви опори - трицепсови, обикновени, широк за ват,  една ръка, всякакви и по много. ooooh! И корем , и плиометрия за разкош накрая. Първо си скача ме на едно деление на стълбицата,  викам си кеф, после ги направи 2, ок , после станаха 3 ooooh! и като отвори на четвъртото вече го пратих по дяволите и си продължих на 3. Няма начин 150 см човече да скача настрани 160 Санта,  не е познал просто. Та, на, тоз човек е страхотен. И участва в упражненията, когато трябва, а когато трябва само надъхва.  Обаче, и него не всички го харесват, естествено  , хората сме различни и слава богу. Та, днес се снимах и започвам сериозен режим, след 30 дни ще отчета  резултата, таман съвпада и с Асайлъм 2.
п.с. Мече, къде се губиш? Мисд ю...
Лек и усмихнат ден  bouquet

# 499
  • София
Добре дошли на новите спортни момичета!

Присъединявам се към групата със спад в настроението, затова и не пиша често. Отчитам съботно 30 мин. интервално кростренажор и 15 мин.абс, неделно: горна част с Day 2: ФБ от новата 5 дневна, а за днес планираната сутрешна ще я направя след работа: Day 1: ФБ с акцент долна част.

Руми ми е много симпатична, но никога не съм тренирала с нея и аз,  вероятно по същите съображения като Любчето. Опитах няколко пъти, но не  мога. Моите тренировки са с Джилиан,  Дани и Кели от ФБ, като последните предпочитам заради многообразието и хубавата им подредба  при търсене,  а аз определено не  мога да следвам програми. Simple Smile

# 500
не се смей толкова , никога не знаеш кой кой е , особено в анонимен форум ; )

например няма споменат нито един друг треньор , освен нея на челно място и някъде по-долу Любомир , а не е като да няма и то с хубаво , професионално направени сайтове , не така аматьорски като оформление и съдържание ...

От колко време следиш темата и с кого тренираш? Мери не работи с Румяна, ако някой ден това се случи, такова сътрудничество може да я научи на малко повече търпение. На мен си ми харесва и така, ама има чувствителни хора.
Не е вярно, че не обсъждаме други треньори - говорили сме за Лазар, Инес, Юли, някои следим поредицата на Боди конструктор (мале, как ми липсва Цецо). Голяма част от комуникацията е извън темата. Убеждавам се, че много правилно решение взехме.
Аз не тренирам по програмите на Румяна, обяснявала съм защо. Въпреки това, нейното име е в списъка с лични треньори, които бих препоръчала ако някой ме попита. Услугите й са достъпни, хората я възприемат добре. Ако бях с този акъл, когато реших да започна да тренирам, щях да си платя за индивидуален режим и програма вместо да правя опити със себе си. На кого - ами на Лазар, щот има добри резултати и е снажен момък  Embarassed

# 501
Пф, рекламирала съм била. Когато някой нов попита за съвет - предлагаш това, от което ти си доволен. Ако не съм аз да кажа Руми, ще го каже някой друг. Ако не се включим Румините фенове, ще се включи Фея и ще каже FB, ако не е тя, ще се включи някой друг и ще предложи Джилиян. Шшшш, алоуууу, тролове такива, как може да предлагате само ФБ или Джилиян? Със сигурност ви плащат!

Laughing Ама точно така си е.

Отчет с клубен сайклинг.

# 502
Ооо, Мери, значи си скрита лимонка  Mr. Green Joy hahaha

Не съм забелязала някой да прави скрита реклама - просто всеки има собствен стил на тренировки и според него избира и треньорите, най-нормалното нещо на света.

Само че почнах да се питам къде съм аз като не тренирам нито с Руми, нито с Юли, нито с американците, а дори и не вкъщи, а в зала  Crazy Laughing Направо да си тръгвам от темата, да не взема да спомена някой фитнес и да му направя реклама. Пък при положение, че си купувам добавки от ББ Тийм - направо да им искам отчисления от промотирането им  Laughing

Лидси, и аз съм фен на Цецо  Heart Eyes

# 503
# 504
Аз се отчитам от вчера с йогата на Боб Харпър, ей зор видях. Да не говорим, че такова пукане на стави беше все едно съм 100 годишна. Но заседяването на бюро до това води.
Днес съм замислила да започна с Боди Революшъна. Коляното ми спадна, да се надявам, че няма да имам проблеми пак. Защото кантара и метъра са безпощадни.
Иначе по повод треньорите на мен също Румяна не ми допада. Никога не съм правила нейна тренировка, може би са много ефективни, но има нещо в нея- във визията и, в интонацията, което страшно ме дразни. Плюс някакво постоянно пъшкане и прекалено много обяснения. Сайта и също е много объркан и объркващ. Нито разбрах как функционира клуба и, нито пък 90 дневното предизвикателство.
Виж Боб Харпър е любов от пръв поглед, харесва ми стила му. И той самия, жалко че е малко гей Grinning
Допадат ми и Инсанити и Т25, лошото е че трудно ги изкарвам от край до край.
Фитнес блендър също са лесно смилаеми тренировки- не за изпълнение, а някак си ясно демонстрирани

# 505
  • au bout du monde
Днес скромно https://www.youtube.com/watch?v=07xhrgEqj3w. Приятна лека тренировка. Подходяща за начинаещи.
 Смятах да направя още нещо, но се промени плана.
Намерихме едно малко коте пред нас и го водих на лекар. Мама като отворила вратата, то направо си влезло у нас Mr. Green Обезводнено е и недохранено Cry Беше премръзнало.
Много е слабичко. Та сега около него се въртя. Дано да е здравичко Praynig че ме е страх да не лепне нещо на нашата маца.

# 506
И до какъв извод стигнахме?
Треньори има много и за всеки. Важното е, че има множество начини да се информираме, да тренираме и да се заядем с някого ако това ни е целта.
Лично на мен ми е полезно всичко, което се споделя без значение дали съм съгласна или не. Все пак сме различни хора и имаме различни потребности - някой работи цял ден сам и иска поне по време на тренировка да му е шумно и забавно, на друг ежедневието му е лудница и иска малко тишина поне докато тренира...  Peace
Аз лично забелязвам покачване на информираността и двигателната култура на хората, които се интересуват и това може само да ме радва.
Много ми хареса това мнение!

Дана, надявам се да не съм те обидила. Разтягането е много гаден болезнен процес и мисля, че в крайна сметка никой не е умрял от това, че не може да направи шпагат. (Една треньорка в youtube наричаше клипчетата си school of torture and pain и си има причина за това Grinning)
Както и Лаленце каза, всеки има лични потребности, цели, неща, които може да пожертва. Аз съм разтягана много жестоко и достатъчно от малка. Дълбоко подсъзнателно този тип болка съм започнала да я възприемам като "лигавщина" и като нещо хубаво и мотивиращо. Далеч не съм толкова дисциплинирана обаче, ако ми се наложи да вдигна тежести или, не дай си боже, да тичам.
Давам си сметка, че може да съм била малко крайна по тази тема, и искам да се извиня!

# 507
evenfall, в никакъв случай няма за какво да се извиняваш. Hug Мнението ми трябваше да звучи скромно, че наистина съм си чукче и мога само да завиждам на вас за привидно лесно изпълними упражнения. Когато все още ходех на курс по йога, аз като че ли хвърлях двойно повече усилия, точно поради липса на тази лекота в разтягането.
Освен че не мога да си завържа връзките с изпънати колена, едно от най-омразните ми упражнения е да седна с разкрачени крака. За някои е просто седене, а за мен е непрекъснато (мускулно) напрежение да се задържа в тази позиция без да ми се изкриви гърбът или да падна назад. hahaha
Ясно ми е, че за всичко си трябва постоянство и усилие и се радвам на всякакви предложения и програми за разтяжки, просто си знам че за мен нивото трябва да е доста по-снижено.

# 508
Ох, седенето с разтворени крака и за мен е убийствено. Лошото е, че при мен май стопирането идва и от ставата.
Както и да е, идеята ми беше, че всеки си е със слабите места и е нормално да няма универсална тренировка, която да хареса на всички. Не е задължително да търпиш болката, необходима, за да стигнеш шпагат, както и аз си запазвам правото да не мога да избягам 1 километър (колкото и да е скандално това за героите ни, които се готвят за маратони Grinning).
Нека продължаваме да споделяме кой каквото прави и да критикуваме, когато има какво, за да не се осакати някой от незнание. Пък никога не се знае кой къде ще намери "своя" треньор Wink

# 509
  • София
Момичета,  минавам да едно Здрасти,  Hug
Гледам, че си тренирате яко и всичко е наред! При мен тренировките са малко разредени,  около 2-3 на седмица, но толкова мога в момента.
Обичам ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт