Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 32 783
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Изключително полезна и мотивираща тема.Ще Ви помоля за съвет-бихте ли ми препоръчали как да започна домашен тренировъчен режим.Не съм тренирала от 5 години,работя по 12 часа в седнало положение,смятам се за напълно обездвижена.За щастие съм 50 кила и съм висока 170 см,но имам доста целулит.Бихте ли ми дали линк или съвет от къде да започна  Hug

# 526
Днес сте изписали цял роман  Shocked
Докато изкарам една втора смяна и вече са налице "41 нови публикации".

Но пък гледам, че голям спор се е развихрил, пък и  градивен - без обиди и без засегнати. Браво на вас Peace! От всичко прочетено си направих следния извод  - след 90 ДП ще е добре да разширя "познанствата" с нови треньори Grinning. Само се чудя с кого да започна  newsm78 Явно не мога да разчитам на съвет - всеки си има своите предпочитания, което не прави един или друг треньор "лош".

# 527
Бобче-благодаря за изчерпателния отговор.  bouquet Аз не съм професионалист с въжето и мога да скачам само с двата крака едновременно. Съвсем по детски,аматьорски Embarassed. НО ще продължавам да опитвам. Интервалото скачане ми допадна. В комбинация с бърпи. Ще пробвам,че и аз имам нужда от разнообразие.

# 528
моят отчет upper body and lover body на Джаки с 3 кг., утре ще бъде тежък ден....(досега съм го правила само в началото с 1 кг...)

# 529
Вивче, работливо.  Mr. Green Тъкмо се чудех къде се покри.

Разболях се.  Stop Отчитам пиене на чай и ядене на промишлено количество лимони. Толкоз за днес, размина се тренировката.  Close

# 530
Привет и от мен! Отчет 4 км бягане само.
Виждам пак е било забавно в темата. Мери , браво бе! 3 години как рекламираш Румяна!  Wink Ами ти състояние трябва да си направила вече.
Аз също не съм голяма фенка на Румяна. Възхщавам се на това , което е постигнала. Не е моят треньор , но сега карам нейния план , защото е план и не се лутам. Иначе съм фен на Джилиян и блендерите, както не веднъж съм казавала.

# 531
Мери , браво бе! 3 години как рекламираш Румяна!  Wink
Ни 'моа са запра.

Ами ти състояние трябва да си направила вече.
Брях, де го?

Като ще съм трол, да съм, 'нал?  Laughing

# 532
Мери , браво бе! 3 години как рекламираш Румяна!  Wink
Ни 'моа са запра.

Ами ти състояние трябва да си направила вече.
Брях, де го?

Като ще съм трол, да съм, 'нал?  Laughing
Ами така е , троли си тук. Ние сме ти свикнали. На Лидси пък и плащат от тайните служби .......   hahaha Всеки е с тайна мисия. Хайде стига съм спамила , лека вечер на всички!

# 533
Отчет! За днес крака и корем, в суперсетове, 4 серии всяка двойка, по 10 повторения на упражненията за крака, 20 -за корем.
Вив,  Hug
Полар Беар, чакаме те с отчети! Благодаря още веднъж за жеста.
Суеде, да се оправяш бързо.
 За мен най-добрият начин на трениране е този, към който можеш да се придържаш, а не да тренираш с нежелание. Така че всеки сам преценява за себе си. Важното е да си постоянен и да надграждаш .
Същото е и с храненето. Важното е храненето да се базира на непреработени храни ( всичко, което е поникнало от земята или има майка  Mr. Green ) , да е балансирано и да се храниш достатъчно( т.е нито оскъдно, нито да се прекалява). Има толкова много хранителни режими-за всеки вкус, но всички здравословни такива се базират на горепосоченото. Някои хора "виреят" по-добре на повече мазнини и по-малко въглехидрати. Други обратно-предпочитат по-висок % на въглехидрарите, а по-нисък на мазнините. Всички подчертават значението на достатъчно протеин. Трети разпределят равномерно В, М и П. Едни препоръчват 6 хранения, други 1 такова вечер..т.е. всеки избира според вкуса си, заетостта си, целите си , приоритетите си, но всичко се върти около месо, риба, яйца,млечни, плодове , ядки и зеленчуци. ( най-общо казано  Mr. Green ).
Лека вечер!

# 534
Искам да си стегна малко ръцете, някой да препоръча нещо за вкъщи? ще съм мноооого благодарна Rolling Eyes
Стегнат вид = тренирани мускули + стопена подкожна мазнина.
Виж Джо Дилън от първия постинг на първа страница. Има подробно описание в скрития текст.  Peace

Аз днес тренирах по план.

# 535
Колкото са ми платили, всичкото в тахан съм го обърнала. Затова бял ден няма да видя аз. И да не ми бяха плащали, пусто опустяло, милиционерската душа не трае! За без пари щях да разузнавам.

# 536
Бобченка, ти си машина! Ще сънувам кошмари, заради тренировките, които последно описа!  newsm25 Не мога да си представя бъдеще, в което да не ме убият още със започването.

Ани, добре дошла! Аз също препоръчвам да работиш за цяло тяло. Заради дупе и бричове, които цял живот ми бъркат в очите, занемарих корем, гръб, ръце и не мога да кажа, че съм доволна от това, в което ги оставих да се превърнат. Ако нямаш време и толкова категорично държиш така да се фокусираш, напиши в youtube upper body workout. Barbabeau също ти е дала идея.

Фаберже, добре дошла и на теб! Моят съвет е да започнеш от първата страница, където има много информация за всичко, включително информация за различни треньори и връзки към програмите им. Периодично си споделяме и нови открития, от които аз редовно намирам страхотни идеи за себе си.

По въпроса с водата, аз вода пия в ужасно малки количества (да, да, знам колко е лошо) и никога по време на хранене. С какво обясняват толкова драстичната промяна? Стана ми интересна тази тема!

Отчитам тренировка в зала днес, така се случи, че бях сама и треньорката доволно ми разказа играта. Започнахме с основните скокове в художествената гимнастика и задните ми части в комплект с гърба утре ще стачкуват - от сега ги усещам  Mr. Green

# 537
  • София
evenfall, аз съм чувала, че не е хубаво да се пие вода с храната, защото се разреждат стомашните сокове и така се затруднява обработката на тази храна.

# 538
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
За горна част аз много харесвам тази тренировка: https://www.youtube.com/watch?v=nXDsFQYC3pQ или да е била тази: https://www.youtube.com/watch?v=5qQw4yzgPqw Но и при двете ви трябва и топка.  Rolling Eyes

Иначе аз бих препоръчала блендърите - отивате, избирате си коя тренировка, какво ниво и воала!

Аз много й се затъжих на моята топка и мисля утре да направя нещо по въпроса  Rolling Eyes  

Мери, по ДДС регистрира ли се? Че Лидсито сега ще те излови  hahaha

Дописвам:

По-рано днес поканих момичетата от "Как тренирам" да се присъединят към нас. И тук имаме не една и две машинки, трениращи в зала, там пък пак в зала тренират, при това, до колкото ми е известно едната дама в зала в домашни условия  Crazy, та реално двете теми се дублират. На мен лично ми е много трудно да се разписвам и на двете места, пък и те са ми мили и вие  Heart Eyes  и то трябва да пиша едно и също, защото каквото отчитам тук, такова и там  Peace  Та така, те като решат да се покажат  Hug

И последно: http://www.zdravoslovno.com/silenBG  понеже много от вас, аз вкл., ползваме калкулатори, та може би ще е полезно

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 23:25 от TDI

# 539
evenfall, аз съм чувала, че не е хубаво да се пие вода с храната, защото се разреждат стомашните сокове и така се затруднява обработката на тази храна.
А защо води до забавяне на отслабването? Пак ли по същата причина?

Общи условия

Активация на акаунт