НОЕМВРИ бързо-бързо вън дойде, мама чака своето дете - Тема 10

• 53 555
  • 707
  •   1
Отговори
# 90
Аз напоследък съм по-активна във фейсбук групата, въпреки че в началото предпочитах основно тук да пиша...
Днес съм на лекар за второ мнение и се надявам скоро да си гушна бебето Simple Smile

# 91
Честито на мама inna8! Да е жива и здрава малката и много да радва родителите си! Simple Smile

# 92
Честито на мама  inna8.Да е жива и здрава малката Мария.Прекрасно име(пристрастна съм Wink)
Скрит текст:

И аз вече нямам търпение,но нямам никакви симптоми за скорошно раждане.В понеделник съм на лекар да видим,дали юнака няма да размисли и да излезе въпреки лошото време.

# 93
Момичета, пускате ли допълнително изплакване, като перете бебешките неща с течен препарат?

# 94
 smile3501 на Дани за новата тема! Хайде и аз да се включа на късметлийската 7 стр., ама вие много сте изписали...аз вече не съм много редовна тук, повече във ФБ, но искам да честитя на мамите и да им пожелая да са им живи и здрави дечицата, да живеят скорпионите!!! Simple Smile

# 95
здравейте Simple Smile Честито на всички мами, аз полежах няколко дни в болницата и вчера с планово секцио се появи Косара Simple Smile 48 см. 2800 гр.
Стискам палци на всички, които са в очакване и ще се включа пак като сме вкъщи.
Честита радост и на теб Simple Smile Да расте здрава и щастлива и много да слуша мама и тати  Hug

# 96
  • София
Прекрасна темичка, DanyV !!!   bouquet
Да я напълним само с хубави новини, здрави бебчета и положителни емоции  newsm53

Честито на мамите срещнали бебенцата си тази седмица  newsm32 newsm32 newsm32
Да са здрави и спокойни и да растат щастливи и добри Simple Smile

За FB темата да попитам как мога да се запиша?

# 97
Честито на новите мами! Да са живи и здрави бебчета и бързо възстановяване на майки им!
Jivotinche, много се радвам за вас! Успех с нощното кърмене.
Някой беше питал за прането на дрешките -аз си ги пускам с допълнително изплакване. Аз приключих с прането и гладенето за сега. Знам, че е дъвкана темата, ама какви дрешки приготвихте за изписването?

# 98
Честито на новите мами! Да са живи и здрави бебчета и бързо възстановяване на майки им!
Jivotinche, много се радвам за вас! Успех с нощното кърмене.
Някой беше питал за прането на дрешките -аз си ги пускам с допълнително изплакване. Аз приключих с прането и гладенето за сега. Знам, че е дъвкана темата, ама какви дрешки приготвихте за изписването?

Аз  питах за допълнително изплакване - така ги пуснах, с него.
За изписването взех комплект от порт бебе, ръкавички, терлички, шапка, боди с дълъг ръкав, гащеризонче и лигавник. Така бяха в комплекта. Бодито и ръкавичките са памучни, а останалите неща са комбинирани - памук и памучен плюш (много мека и топла материя). Порт бебето е доста дебелко, става и за количка, и за чувалче, а като се разкопчае - става на одеалце. Отделно съм взела и зимен космонавт, ако се наложи.

# 99
Моето комплектче за изписването се състои от : Боди с дълъг ръкав, туника, панталонче, чорапки, ръкавици, шапка и пелина, която е ватирана. Надявам се да не ни е трудно Simple Smile

# 100
  • София
Боян за изписването беше облечен с боди с дълъг ръкав, цял гащеризон отгоре (с ръкави и затворен на крачетата) и отгоре ето това "мече":
Оказа се доста удачно, направо от стаята за изписване го сложихме в кошницата за колата, нямаше нужда от разни пелени за увиване и други излишни неща.

Искам да питам вече родилите второ детенце мами / а и останалите с повече дечица, имаме такива в темата  Party/ - как реагират на бебешорите големите вече каки и батковци? Има ли ревност в отношението - вече все пак не са те центъра на вселената - центровете стават два/три....
Искаше ми се да се изкажа по темата, особено както са ни на една възраст батковците, но за съжаление нашият батко се разболя преди няколко дни и се наложи вчера да го изпратим при баба и дядо вчера. Той беше много разстроен по този повод, но се държа много зряло и отговорно, с много разбиране. Чак ми стана мъчно, колко бързо е пораснало детето... Чакаше с нетърпение появата на бебето, на изписването беше супер щастлив и после поне 5 пъти каза, че това е най-щастливия му ден  Hug

Много благодаря на всички, които ни стискаха палци и се вълнуваха заеднно с нас за малкия ни мъж!  Hug  bouquet

# 101
Животинче, аз съм изтървала хубавата новина за Боян! Много се радвам че сте у дома вече. Мечето е много сладко и ние имаме бяло такова, но го взехме по голямо, да се надяваме че ще го носим Simple Smile
Баткото е много миличък  Hug Дано се оправи скоро и да се върне при мама и бебо  Hug

# 102
  • София
Животинче, и аз се радвам, че всичко се нареди при Боян Simple Smile

cvetka-koketka, има ревност, просто няма как.
При нас започна когато бебето почна да посяга и да хваща играчки. Тогава вече каката осъзна, че то навлиза в нейната територия. Но тя беше и по-мъничка тогава и дърпането на играчките по-тежко ги преживя отколкото гушкането на бебето покрай кърменето.
Внимание като цяло имаше за нея, понеже малкото заспиваше рано и можех вечер да си спазваме ритуала на четене на книжка и гушкане.
Сега се надявам, че двамата достатъчно са свикнали един с друг и че още едно човече няма да причини драматични катаклизми.

# 103
Животинче, много хубави новини  Simple Smile да де гушкате много с малкия Боян  Hug
Нашето комлектче е боди с дълъг ръкав, гащеризонче с презрамки, чорапки, буйки, ръкавички, шапка и пухено одеало. Чудя се, дали да сложа и боди с къс ръкав  Confused

# 104
Добро утро мами.Кукнала съм от 5ч,вече нямам търпение.Честит ни ноември месец,нашия месец.Нека всичко мине благополучно за всички мами и бебчета и да има само хубави новини.

Общи условия

Активация на акаунт