НОЕМВРИ бързо-бързо вън дойде, мама чака своето дете - Тема 10

• 53 545
  • 707
  •   1
Отговори
# 75
здравейте Simple Smile Честито на всички мами, аз полежах няколко дни в болницата и вчера с планово секцио се появи Косара Simple Smile 48 см. 2800 гр.
Стискам палци на всички, които са в очакване и ще се включа пак като сме вкъщи.

# 76
здравейте Simple Smile Честито на всички мами, аз полежах няколко дни в болницата и вчера с планово секцио се появи Косара Simple Smile 48 см. 2800 гр.
Честито бебче! Да е здраво и послушно.  Tada

# 77
Честито на мами Ванина, Стеди, Пастичка и всички досега!! Да са им здрави бебчетата и много да ги радват  newsm32

# 78
Здравей,
Не е вярно това за диетата след секцио,на мен нищо не ми казаха. Няколко дни си с превръзка, която се сменя през ден, можеш да си купиш от аптеката 25 см водоустойчива лепенка, за да можеш да си се къпеш спокойно, после махат превръзката и си ОК.
Желая ти успех, ако имаш др. въпроси пиши Simple Smile
quote author=kkathy link=topic=806913.msg29351547#msg29351547 date=1414655448]
Запис в новата тема и от мен, благодаря Дани  bouquet
Аз в момента съм в МД (пак) и трябваше тази седмица да ми е секциото, но бебо се оказа по-малък отколкото очакваха и ме оставиха за другата пак да се гледаме Grinning Късмет на момичетата, които са планирани за петък, с вас съм, ще стискам палци Grinning  Praynig
Към майките, вече родили със секцио имам един въпрос - вярно ли е, че месец след секциото трябва да се спазва специална диета, за да може да заздравее раната? На мен ми се струва много странно, а и малко ми е писнало от диети, ама...
[/quote]

# 79
Да не говорим че вече правят секциото така, че при изписване от болница си готов за къпане. Ни отиваш за махане на конци ни на превръзки

# 80
  • София
Благодаря на DanyV за новата тема!   bouquet
Честито на всички родили мами, да са им живи и здрави бебчетата!

Аз да се похваля, че от вчера вече Боян си е в къщи!  Hug Кърмим се успешно се сега, през деня човека си спеше по 3 часа след хранене, но за сметка на това, през нощта ми разказа играта - през час  Crazy
Но не се оплаквам, ще се нагодим с времето.

# 81
  • София
Честито бебче на мама vanina123 ! Да е живо и здраво и много послушно! На мама бързо възстановяване!  baloni

Jivotinche, много хубави новини,че сте си в къщи вече! Желая ти да се кърмите успешно и за напред и Боян да е едно много спокойно и послушно дете!

# 82
Честито на мама vanina123. Здраво и щастливо бебче да расте!   ylinfant newsm07 baloni

# 83

Честита радост Simple Smile Да е здрава, красива и мнооого щастлива малката Косара!! А на теб бързо възстановяване Simple Smile

# 84
Честито бебче и от мен на мама vanina123.Да е жива и здрава малката принцеса.
Скрит текст:
Животинче,браво на вас че се кърмите.За нощното хранене-не се тревожи,ще се нагласите.

# 85
Честити бебчовци на всички мами  smile3504 passifier newsm32 1crib! Да са живи и здрави, спокойни и добрички!

След секцио диета не съм спазвала, за първи път чувам за такова нещо.

Хубав ден на всички! Спокойствие и позитивизъм Hug

# 86
Хайде и аз да се запиша.

Честито на всички майчета, да са им здрави и усмихнати бебчетата а на тях бързо възстановяване и напасване с новия режим.

Аз съм добре нищо интересно, пера и гладя бебешки дрехи.

# 87
  • гр. София

Deny6, много са хубави и кошарата и стола.

Мерси, Габи, и аз супер мн им се кефя с тея изтрещели пингвини Grinning Stuck Out Tongue Heart
За теб, иначе, има ли значение дали ще е секцио или не? Успех, нека стане така, както го искаш Simple Smile

Иначе, честито на мама vanina123 и нейната Косара. Много щастие, любов и само хубави мигове заедно  baby_neutral

# 88
vanina123 честита рожба! Жива и здрава да е!
Животинче, чудесни новини  Hug скоро ще напаснете и нощното хранене.

Искам да питам вече родилите второ детенце мами / а и останалите с повече дечица, имаме такива в темата  Party/ - как реагират на бебешорите големите вече каки и батковци? Има ли ревност в отношението - вече все пак не са те центъра на вселената - центровете стават два/три....

# 89
Честито на мама vanina123!   bouquet

Днес още една мама даде живот на една малка принцеса - мама inna8, 20 г., Благоевград, роди бебе Ана Мария 3550 гр, 51 см. (термин 05.11.2014 г.)

Да са ви живи и здрави бебчетата и много щастливи моменти с тях!

Животинче, страхотна новина за теб и бебо - успех в кърменето и нека всичко лошо остане зад вас и скоро дори да не си го спомняте! Hug Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт