Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 589
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,на мен ми е интересно тези които са писали на Елвира,съвпадат ли прогнозите със тези на другите врачуващи,защото аз писах два пъти и един път разговарях по телефона,като втория път за един и същи въпрос ми казаха че без магия няма да стане Sad...нещо се обърках вече...  bouquet

# 421
Хмммм, тази материя ми е много странна... винаги ми е било интересно, някой да ми загатне бъдещето, но смятате ли,че ходенето по врачки ще ви помогне? Казвали ли са ви нещо лошо,което благодарение на тях сте избегнали?
Питам от чисто любопитство Simple Smile)).

# 422
Хм, наведе ме на размисъл...след като съдбата ни е предопределена и така или иначе се случва, то какъв е смисълът от врачки?

# 423
Сетих се за един въпрос : "Ако живота ти беше книга,щеше ли да прочетеш първо последната страница?"...
По темата : Аз не съм ходила и надали ще отида,но майка ми е поръчвала хороскоп за мен, когато бях малка. Нищо общо не се случи от написаното с живота ми до момента.
П.С. - Адски мн мразя, когато разни ромки се опитват да ме дърпат по улицата за да ми гледат или за да спасяват любовта ми,срещу кафе,цигарка и след това се започва пазарлък на дебело : "колкото пари имаш" или "колкото ти се откъсва от сърцето за гаджето ти/роднините ти"...  Thinking Naughty

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 21:32 от white jasmine

# 424
Сетих се за един въпрос : "Ако живота ти беше книга,щеше ли да прочетеш първо последната страница?"...

При малко повечко досетливост, човек би се сетил, че страниците, чиито прочит се търси ,
 са разположени много преди последната.

# 425
Просто ми се струва, че при мен страниците свършиха...
Идва момент, в който не знаеш накъде да поемеш, не върви нищо и сякаш всичко се е затворило, времето е спряло и се чудиш: Какъв е моят път?
Попадала ли си в такава ситуация?

# 426
Здравейте,на мен ми е интересно тези които са писали на Елвира,съвпадат ли прогнозите със тези на другите врачуващи,защото аз писах два пъти и един път разговарях по телефона,като втория път за един и същи въпрос ми казаха че без магия няма да стане Sad...нещо се обърках вече...  bouquet

А познаха ли ти въопще?На мен прогнозата се сбъдна,сега чакам да видя за новия въпрос.

# 427
Аз мисля,че когато някой има сериозни проблеми е редно да седне и да помисли как да ги разреши или да помоли за помощ своето семейство или приятели, а не врачки.
П.С. - Чувала съм за въпросния Робърт, майка ми беше изпратена от хора от Америка,да го разпита за някакви неща. Още на вратата,преди да му каже коя е, той и е отговорил на въпроса.
Тя никога не се е допитвала до него за лични цели,тъй като не я влече,но го е признала за феномен. Не знам каква е сферата му на дейност. Моя колежка също го хвали.

# 428
Защо хората ходят на врачки? Питам най-добросърдечно.

# 429
Просто ми се струва, че при мен страниците свършиха...
Идва момент, в който не знаеш накъде да поемеш, не върви нищо и сякаш всичко се е затворило, времето е спряло и се чудиш: Какъв е моят път?
Попадала ли си в такава ситуация?
Защо се отчайваш? Когато човек се зарови в негативизми, сам си ги привлича. Аз на нервна основа съм си докарвала здравословни проблеми,за които не съм си и представяла,че мога да имам. Защо вместо да давате пари на горе на долу,не си споделяте помежду си и не си помагате? В крайна сметка и врачките са чужди хора,пред които едва ли не,се разкривате. Тук сте анонимни, така или иначе. Може пък някой да си е по-полезен с другиго, отколкото с врачка.

# 430
Аз мисля,че когато някой има сериозни проблеми е редно да седне и да помисли как да ги разреши или да помоли за помощ своето семейство или приятели, а не врачки.
П.С. - Чувала съм за въпросния Робърт, майка ми беше изпратена от хора от Америка,да го разпита за някакви неща. Още на вратата,преди да му каже коя е, той и е отговорил на въпроса.
Тя никога не се е допитвала до него за лични цели,тъй като не я влече,но го е признала за феномен. Не знам каква е сферата му на дейност. Моя колежка също го хвали.

Да не е Роберт Йовчев? Къде е ставало дума за него? Че много са ми го хвалили да отида, обаче все не се решавам.

# 431
Защо хората ходят на врачки? Питам най-добросърдечно.

За душевна утеха,че един ден нещата ще се оправят.
Аз не съм набожна,но когато изпадна във фаза ала 'нищо не ми върви', отивам и си паля една свещичка и започвам да работя над въпроса ала 'да ми провърви'. И сама се навивам,че нещата отиват към добро и те просто се случват. Simple Smile

# 432
Потребител22, да. За Роберт Йочев говоря, до парка Заимов е кабинета му. Аз съм изключителен реалист и не мога да скрия,че този господин има някаква дарба, за съжаление не мога да ти кажа каква точно. Чувала съм, че много помагал на хора със здравословни проблеми. Не мога да твърдя на 100% обаче/само съм слушала/.

# 433
Потребител22, да. За Роберт Йочев говоря, до парка Заимов е кабинета му. Аз съм изключителен реалист и не мога да скрия,че този господин има някаква дарба, за съжаление не мога да ти кажа каква точно. Чувала съм, че много помагал на хора със здравословни проблеми. Не мога да твърдя на 100% обаче/само съм слушала/.

Така е, имам познат, който ходи редовно при него за здравословен проблем и е доволен, казал ми е да отида сама, но не иска да сподели нищо повече. Знам, че от вратата например му е казал къде по тялото има татуировки. И аз смятам, че има някаква дарба, но съм малко объркана каква точно и с каква молба може да го потърсиш....затова търсех информация тук,но никой не отговори тогава.

# 434
Когато имам колебания, дали нещо ще се случи си нареждам един пасианс. Просто за свое успокоение. В единия случай той излиза положителен за събитието и това до голяма степен ме успокоява. В другия случай е негативен за събитието и това ме кара да се концентрирам върху нещо друго, без да имам кой знае какви очаквания за бъдещото събитие. И в двата случая действа позитивно. Понякога хода в църква, но когато ми е тегаво. От врачките очаквам да ми кажат, дали други хора с действията си са злонамерени към мен. Преди време майка ми имаше една приятелка, която гледаше на кафе. Случи се така, че въпросната дама дойде на гости. Тъкмо си изпих кафето и обърнах чашката и тя започна да гледа, тя се втрещи. И каза - нещо много лошо ще се случи и докато се доизкаже...се обадиха по телефона, че баба ми е починала. По-късно същата тази жена ми каза, че ще ме приемат студентка, ще се запозная с мъж с инициал М. И наистина така стана. В един момент дамата спря да гледа на кафе. Премълчала и не казала нещо лошо на някаква жена, при което се разболяла тежко. Разказа, че ако не каже всичко, което вижда, се разболява. И за да не натъжава повече хората просто спря да гледа на кафе. Поради тази причина няма да споделя как се казва и от къде е. Тя живееше с болката на хората и никак не обичаше да използва дарбата си. Правеше го само по изключение.
По една или друга причина, съм имала много контакти с врачки и баятелки - не за да ми гледат, а по друга причина - повечето си устройваха приемни по хотелите. Така беше и в моя град. Там съм ги засичала. Имам лошо впечатление за много от тях, тъй като са манипулаторки. Виждала съм какви ли не хора да чакат при тях. Някои очевидно с много тежки проблеми. Когато промениха закона и им забраниха да гледат за болести по телевизията (защото до преди това те само с едно телефонно обаждане казваха - имате бъбречна криза, имате стомашни проблеми и т.н.)- някъде през 2002 година, много от тях спряха да ходят по градовете, да се представят в малките регионални телевизии и така да привличат клиенти за хотелските си кабинети.
Никога не съм искала да ми гледат. Една от тях обаче го направи доброволно - просто дойде да ми говори. Мога да споделя, че въпросната врачка (не искам да споменавам имена), каза на моя приятелка нещо, което се сбъдна наистина след години. На мен пък ми каза, че скоро ще се запозная и ще се влюбя в човек, на когото рождената дата е равна на числото от сбора на моята рождена дата, в същия месец като мен. Аз съм родена на 23-то число - тоест сбора е 5. И вариантите бяха 14-ти или 5. Наистина така се случи. Нямахме връзка с въпросния човек, но имахме 3 годишна платонична любов.

Общи условия

Активация на акаунт