Ясновидци/врачки - тема 26

• 161 256
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря за отзивите за елвира...аз не съм пратила 100 лв за разваляне на магията. Останах силно впечатлена от отговора й и напълно й повярвах, че имам магия...В интерес на истината-имала съм и уж я оправих, но за всеки случай ще проверя и на други места. Hug

# 631
Ходих при Валентин Начков. На мен не ми е говорил само позитивни неща, даже напротив. Доволна съм като цяло.

Еееее, не така телеграфно,  пълен и подробен отчет! Шегувам се.  Joy
Ама сподели нещо по-така, че вече десет пъти се препотих как ще стане, това, което предсказа. Почти невероятно ми звучи.

Ами за мен е приятен, интелигентен човек. Много различен от всички останали. Бях отишла да питам само за едно нещо, на което вътрешно си знаех отговора, ама пак...и той потвърди. Говори ми като цяло как ще ми се стече живота, което се припокрива 1 към 1 и с хороскопа ми. Малко ме хвана яд, че го питах още неща, но тогава само едно ми беше в главата. Доволна съм както казах и според мен си заслужава да се отиде ( който не е ходил). Нямаше такива "виждам буква А,Р,Б,Г в чашата" или "пази се от овен,стрелец,лъв, блабла" или "ще пътуваш", каквито всеки говори и замазва положението.

Твоите впечатления какви са?

# 632
Аз писах вече, че съм във възторг от него. По-скоро като психолог и психоаналитик, но как ще станат нещата, акълът не ми го побира. И мене ме е яд, че не питах още нещо за сравнение, дето се вика.

# 633
Аз писах вече, че съм във възторг от него. По-скоро като психолог и психоаналитик, но как ще станат нещата, акълът не ми го побира. И мене ме е яд, че не питах още нещо за сравнение, дето се вика.

Забелязах, че кабинета му е интересен, с какво се занимава по принцип?
Иначе аз много исках това, което питах да стане, но той ми каза, че няма смисъл да ме лъже и да не се надявам. Говореше и за съдбата - какво ми отнема, дава и тн, което 1 към 1 ми го каза и астроложката. И за жалост е неоспорим факт в живота ми. Каза ми и хубави неща естествено, но за след години, абстрактни.. нямам срокове. Определено след време пак ще отида, но когато имам какво повече да питам.

# 634
Привет на всички! Simple Smile

За много години! Здраве и късмет:)

Някой чувал ли е за Ели, приемала някъде на Сточна гара?

Благодаря предварително!

За коя Ели питаш обаче?За Елвира аз съм доволна познавала ми е много неща.Имало някаква в Лозенец до Кинпински някой чувал ли е за такава>?

# 635
Нова година, нов късмет http://nakratko.bg/category/51/72330/

# 636

Благодаря предварително!

За коя Ели питаш обаче?За Елвира аз съм доволна познавала ми е много неща.Имало някаква в Лозенец до Кинпински някой чувал ли е за такава>?

Знам само че приема някъде на сточна гара, таксата й е 20 лв и май гадае на кафе и карти, ако правилно съм разбрала... Тази от която си доволна там ли е? Дай малко инфо плс. Мерси:)

# 637
Здравейте дами....та да започнем годината с "добра"  новина....
Елвира...-пълни мошеници...!
И не се прехласвайте чак толкова много,че познават...
Ако има една поне на която да и е предсказано нещо за бъдещето...нека да пише и каже каква е познаваемостта..
Аз минах по този път....Знам как сте се почувствали при получаването на първия отговор знам колко,впечатлени възхитени и изумени от "познаваемостта " сте останали....
Но с замъглен ум...ние не мислим а те се възползват...
Възможно да е само при мен,но не мисля...Една която има да са и предсказали за бъдещето нещо,моля нека сподели с нас....
Не се прихласвайте по-"компетентните приказки" по изчерпателните отговори и по "познаваемостта" защото за мен такава няма,жалко че го осъзнах когато изгорях с 300лева( майната на парите)
ИЗГОРЯХ С ПОПАРЕНИ МЕЧТИ И НЕОПРАВДАНО ДОВЕРИЕ И НАДЕЖДА...
Това е от мен !   bouquet Hug Heart Eyes

ЛС: И моля разни....уж произволни съфорумки да не ми скачат в защитата...
Рекламата, другаде,тук е форум в който да си помогнем НЕ ДА РЕКЛАМИРАМЕ ШАРЛАТАНИ и да подвеждаме хората..!
Минах вече от там....правих профилактики и видях що за "работа" са свършили и колко умеят да вършат....!
 #2gunfire
И аз да се изкажа...Аз изгорях с малко по-малко пари, но и при мен парите нямат значение...При мен се почна от далеч,че работата дето я искам нямало да стане, защото нещата били на расова основа...Тук в Германия расова основа не съществува...Във фабриката в която исках да работя работят 60 националности...Уж имах магия за която платих да се развали... Кво се оказа...ядец. Нещата се раздвижиха за 2-3 мах 5 дена и после всичко се сгрумоляса ама как...Не им се хващайте и не инвестирайте. Аз инвестирах 50 евро за тях...за тия пари съм работила и в събота и вместо да си купя нещо за ядене, аз ги инвестирах в капка надежда,че нещата покрай мен ще се оправят...Е, не се оправиха...Затова не се забатачвайте с пари! И извинявам се за хората пред които ги рекламирах! Простете ми!

Няма защо да се извинявате, мили дами Simple Smile нацелват доста неща, но бих казала, че е просто защото написаното от тях е валидно за множеството от нас. Например, когато прочетох това, което са написали на Spirova, разпознах себе си в описанието Simple Smile

На мен ми казаха, че ме свързват с населено място с П., когато им писах във фейсбук, а то там си пише, че в момента живея в това населено място. Да, коментара беше подробен, но за разлика от вас, на които са казали само истини, при мен се издъниха малко и то за нещата, които попитах ... казаха ми, че ми липсва нещо, което е от миналото ми, свързано с някакъв човек (не споменаха кой или какъв е този човек) с който съм преживяла нещо ... Тук веднага се усетих, че просто налучкват според въпроса, който им зададох и са предположили, че спадам към общия случай Wink Имаше и други неточности, но те не бяха свързани с нещата, които питах, а с тези, за които ми казаха като бонус.

А иначе на мейла, както казах и преди, отговора беше в рамките на 1 изречение, в което се съдържаше думата магия - но да я направя аз, а не че имам направена.

Може би просто трябва да им задаваме въпросите си по начин, по който не могат да хванат предисторията Simple Smile

# 638

Благодаря предварително!

Значи за друга иде реч кутията ти е препълнена

Знам само че приема някъде на сточна гара, таксата й е 20 лв и май гадае на кафе и карти, ако правилно съм разбрала... Тази от която си доволна там ли е? Дай малко инфо плс. Мерси:)

# 639
Съобщението не може да бъде изпратено. 'nikiki11' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

# 640
Съобщението не може да бъде изпратено. 'nikiki11' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Hug  bouquet

# 641
Да знаете някой в региона на Пазарджик или Пловдив имам нужда от помощ ? Peace Embarassed

# 642
Благодаря, че споделихте за Елвира, момичета  bouquet  bouquet  bouquet
И аз се подлъгах, и мене ме зарибиха през фейсбук с буквата на града, в който живея, но не и с отговор на нещо специфично, извън компетенцията на снимките ми във фб, та си замълчаха...даже оферта да си платя не можах да изкопча от тях, уплетен казус съм явно.  Simple Smile

# 643
Аз писах на тази Елвира емайл с въпрос какво ме очаква в любовта.Тя отговори,че не предлагат обстойни анализи в еектронен вариант.Тогава зададох конкретен въпрос , на който може да се отговори с да или не.Но отговор така и не получих отново.

# 644
Наистина силно " изненадващо" и както казва народът " сефте"...
Важното е, че стоящите зад китния творчески псевдоним  " Елвира" изкараха дoста приятни   и както си му е редът при измамите -  напълно необлагаеми доходи за празниците-  за прасе, газ за голфа, едно друго - в крайна сметка, точно затова и бяха въведени тук, та мисията е успешна-за тях.

Постепенно,лека полека,освен на лични съобщения и публично  започнаха признанията какво точно се е случило ( или по-точно не се е случило ) след  "компетентната" им намеса и сега просто ще последва поредната  смяна на "феномен" псевдонима, 1-2 нови възторжени споделяния тук  как всичко са познали на някой  напълно  "неутрален" и  изобщо " несвързан"  с тях , потвърдени от винаги наличния неособено разсъждаващ или просто  отчаян потребител и voila-  следващите столевки политат със скоростта на японски влак-стрела.Схемата работи безотказно всеки път, въпреки приказката за лъжливото овчарче.Както се казваше в една реклама:
" Не става само с ядене, трябва и  акъл".

През зимата сметките за ток са високи и въпреки силната заработка по Коледа,  не вярвам
 маг-експертите да изчакат чак до Великден за следващото издание на играта  с изкарването на сергията (неслучайно ползвам точно този израз, един "майстор" доста призовки пускаше тук сума ти време в напъни да събере клиентела за сергията си)
To be continued... Със сигурност! Или както казваше една друга популярна преди тук майсторка "Заклевам ти са , бе!"

Очаквам неминуемата неграмотна  атака от  заинтересованата по крадливия проект.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 17:10 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт