Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 137
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Здравейте момичета, искам да попитам д-р Петрова практикували инвитро на естествен цикъл

# 241
Дали сред всички нас тук има такива, който са минали по трънливия път за донорска яйцеклетна. Моля за мнения и разяснения за донорската програма на Ню лайф или други клиники. Бях в клиниката и проведох първоначален разговор, но искам и ваше мнение и впечатления.
Благодаря!
Здравейте, видях че и в друг форум сте искали информация и писах там. Но и тук ще се отбележа.Simple Smile))
Аз съм на 42 години и резултата от донорската програма на Ню Лайф рита в корема ми!
Доверих се на  Ню Лайф и др. Петрова.  Донорската програма е ясна, добре структурирана и няма скрити изненади и изненадващи плашания извън това което ми беше обявено!
Желая ти късмет с този невероятен екип от специалисти и хора!
 Ако мога да помогна - пиши

# 242
  • София
Дали сред всички нас тук има такива, който са минали по трънливия път за донорска яйцеклетна. Моля за мнения и разяснения за донорската програма на Ню лайф или други клиники. Бях в клиниката и проведох първоначален разговор, но искам и ваше мнение и впечатления.
Благодаря!
Здравейте, видях че и в друг форум сте искали информация и писах там. Но и тук ще се отбележа.Simple Smile))
Аз съм на 42 години и резултата от донорската програма на Ню Лайф рита в корема ми!
Доверих се на  Ню Лайф и др. Петрова.  Донорската програма е ясна, добре структурирана и няма скрити изненади и изненадващи плашания извън това което ми беше обявено!
Желая ти късмет с този невероятен екип от специалисти и хора!
 Ако мога да помогна - пиши

Jully, може лида  те попитам, дали в Ню Лайф е като в другите клиники , записваш се за доносрка програма и чакаш доста време или веднага може да се стартира? И как правихте опита, синхронизираха ви циклите с тази на донорката или беше замразен трансфера?

Предварително ти благодаря!

# 243
Незнам как е в другите клиника, аз донорска програма съм правила само в Ню Лайф, но пък съм слушала доста за това как е на други места.
В Ню лайф се "записваш" за донорски яйцеклетки. Донорките са ясни предварително, аз просто си харесах тази която отговаря на моите изисквания.Избираш си по каталог. Изчакваш известно време до като материала бъде транспортиран от банката за съхранение (това в моя случай е около 2-3 месеца, незнам дали е много, защото съм чула и за чакане от по година). Получаваш материала замръзен, така че няма нужда от синхорнизиране.
И стартираш... Това .

# 244
  • Пловдив
Знаете ли къде правят цветните снимки?Т.е. къде насочват щото не е в клиниката и колко струва?

Има ли пациентки на др.Петрова?

# 245
  • София
Незнам как е в другите клиника, аз донорска програма съм правила само в Ню Лайф, но пък съм слушала доста за това как е на други места.
В Ню лайф се "записваш" за донорски яйцеклетки. Донорките са ясни предварително, аз просто си харесах тази която отговаря на моите изисквания.Избираш си по каталог. Изчакваш известно време до като материала бъде транспортиран от банката за съхранение (това в моя случай е около 2-3 месеца, незнам дали е много, защото съм чула и за чакане от по година). Получаваш материала замръзен, така че няма нужда от синхорнизиране.
И стартираш... Това .

Срахотно, много ти благодаря за бързата реакция! Това ме интересуваше, много мерси за инфото! 2-3 месеца е нищо като време!

Успешна бременност на теб Kissing Face

# 246
Знаете ли къде правят цветните снимки?Т.е. къде насочват щото не е в клиниката и колко струва?

Има ли пациентки на др.Петрова?
Пациентки за цветни снимки ги пращат в Пълмед. Цената е 300 лева.
Аз съм пациентка на Др. Петрова!

# 247
  • Пловдив
Доволна ли си от нея?
Аз почти нищо не успях да кажа...само ми викаше да я слушам Thinking тя да говори.

# 248
Simple Smile))) хахаха има нещо такова, но аз все пак успях да се вредя и да попитам нещо.
Тя май си е такава - доста и се говори. Има и други типове - трудно им вадиш думите....
Иначе аз засега съм доволна от нея и всички други в болницата. Верно че резултата не е това което ми се искаше, но какво да се прави - природа. Те не са виновни за моите яйцеклетки, или тяхната липса....
Ти нейна пациентка ли си? и от кога

# 249
  • Пловдив
Момичета,интересувам се за цветната снимка...дали в Пълмед я правят с упойка newsm78 Местна,пълна...?

# 250
с местна упойка е, но по желание на пациента може и пълна. цената е 300лева.

# 251
  • Пловдив
с местна предполагам е достатъчно,нали?на рентген ли те снимат или как...?

# 252
аз не съм правила такава, но знам че не е на ренген. Това е манипулация под местна упойка в която се вкарва синя течност във влагалището за да се види проходимостта на тръбите.

# 253
Не са ми правили ЦС (по време на лапароскопия провериха тръбите ) но се прави с рентген!  Иначе как ще се види дали течността  минава свободно ?

# 254
Аз също съм пациентка на д-р Петрова и знам, че ги праща в Пълмед. Но ти може да я направиш и на друго място. Аз се бях насочила към Медлайн при Крумов, но в крайна сметка се отказах по ред причини. Цените знам, че варират 250-300лв. И аз съм сега отново в чуденка къде да я правя.

Общи условия

Активация на акаунт