Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 078
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
 Честита нова година на всички!Желая здраве и сбъднати мечти(с 2 черти Simple Smile )
Искам да ви попитам някой правил ли е ЗЕТ в клиниката и имаше ли положителен резултат?

# 691
Моят ЗЕТ от първо ин-витро в момента седи до мен и се прави на влакче Grinning

# 692
Честита нова година на всички! Нека тя носи добри вести, здраве и само положителни спомени!
Bellali, и аз имах леко кървене в началото, но при мен беше просто като зацапване ръждиво кафяво, а не кръвотечение... Дано се нормализират нещата при теб!

# 693
  • варна
Честита нова година момичета да сте здрави и на всички ви желая успех и повече положителни тестове тази година!😘Днес бях на преглед имаме едно сърчице  и съм по спокойна😁

# 694
Bellali, и аз имах леко кървене в началото, но при мен беше просто като зацапване ръждиво кафяво, а не кръвотечение... Дано се нормализират нещата при теб!
Моето не беше кръвотечение,беше кръвоизлив- за около час течеше като река, смених няколко превръзки и после спря.После не съм имала зацапване и други проблеми.Според мен беше от някой кръвоносен съд + фраксипарина, който е усложнил нещата.Определено много ме стресна защото с такива кръвоизливи стават много сериозни нещата

# 695
  • варна
Bellali, дано всичко е наред , това чакане и притеснение при нас  жените ще ни следва постоянно цял живот!

# 696
Отчитам се с един брой ембрион и тупкащо сърчице Blush

# 697
  • Пловдив
Ееее,браво!

# 698
Чудесна новина!!!
Къде беше на преглед? При Др. Петрова ли?

# 699
  • до най-прекрасния мъж
Супер, да тупти все така и да расте малкият човек Simple Smile

# 700
Чудесна новина!!!
Къде беше на преглед? При Др. Петрова ли?
Не, при моята лекарка в София.Интересно как се е развило толкова бързо- на 27ми нямаше нищо...или пък не са го видели?

# 701
bellali, Венета, честити сърчица! И без проблеми до края!   bellali, повече да не ни изкарваш акъла  така!

# 702
veneta честито ти сърчице и на теб,ние май с теб заедно ще вървим.Дано всичко лошо е зад гърба ни и до края да си изкараме една лека и спокойна бременност.Аз след две седмици съм пак на преглед.

# 703
bellali, veneta - честити ви сърчица! Все така безпроблемно да е всичко до края!

# 704
  • варна
Благодаря ви момичета!:blush:Bellali  много хубав новина браво, много се 😀😘 , аз съм на преглед на 19.01.!

Общи условия

Активация на акаунт