Лежащи, бъдещи майки, заповядайте да не скучаем - тема 32!

• 75 451
  • 815
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте момичета, записвам се в темата, за да ви следя и да не скучая!
След превантивен серклаж съм в 17 г.с. (поради неуспешна предходна бременност) и мисля, че по-голямата част от времето ще прекарам в лежане...

Към alisa - подкрепям КиВи, че е наложително да се отиде в болница! След серклажа първата препоръка на докторката ми беше да няма запек. Иначе тя ми препоръча Eva Qu свещички (няма ограничения в употребата) и дуфалак.

# 646
Момичета да споделя.Днес след една купа мюсли фитнес с прясно мляко преварено и половин килограм сливи нещата се оправиха.Понякога ти помагат неща който най-малко си очаквал.Много съм доволна😐😄😐.Благодаря ви много за безценните съвети.За мюслито ме посъветва един гастроенериолог.

# 647
  • Варна
За мюслито ме посъветва един гастроенериолог.

Има логика... Аз ям такива бисквити:
Скрит текст:
... и ходя всеки ден. Не предполагах, че може да е благодарение на тях...  newsm78

# 648
Да ви разсмея Laughing Вчера толкова коментирахме този проблем, че днес не можах да отида до тоалетна................., днес ще наблегна на плодовете, че вчера много тестяно пак изядох Blush ламята Спаска ряпа да яде!

# 649
Наблягай на сливи ще се получи.☺

# 650
Днес ме приеха в болницата по спешност.Мехура ми е полабирал някой знае ли колко време мога да издържа така.

# 651
  • Варна
Мехура ми е полабирал...

Какво значи това?  Shocked

# 652
Имам разкритие и мехура се е показал извън шийката.Но е здрав.

# 653
Днес ме приеха в болницата по спешност.Мехура ми е полабирал някой знае ли колко време мога да издържа така.
Пролабирал мехур е когато шийката се отвори и мехура  се издуе в нея.Направо не знам колко време може да се изкара така  Tired Sad Стискам палци- много,много...моя не издържа много и се спука...Важна е дължината и все пак колко е отворена ...ох  Sad Успех ,мила и само лежане .Ти беше 25 гс ,изкарай поне до 28-29  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 654
  • Варна
Оххх, много стискам палци...  Praynig

# 655
Да в понеделник влизам в 26.За сега вдичко е наред но нямам представа колко е шийката.Нищо не ми казаха.Моля се само бог да е с мен.Нищо не съм усетила.Само имах лек дискомфорт от долу.Нямам нито болка нито кървенв.

# 656
  • София
Има значение дали имаш скъсена шийка или отворена шийка,или конус. Аз имах конус и пролабирал мехур, с лежане се оправи конуса. Всичко ще бъде наред. Яко лежане!

# 657
Нищо не разбрах само видях че се е разтворила и мехура е увиснал на долу.В понеделник ще ме гледат пак.Не смея да се изпишкам.Приеха ме в НАДЕЖДА надявам се да полежа 3-4 седмици тук ☺ и тогава всичко ще е наред.Ще пиша в понеделник като разбера какво става.

# 658
Alisa, важното е, че си в болницата, където ще направят всичко възможно да задържат положението! И си под непрекъснато наблюдение... Няма страшно, бъди спокойна! Стискам палци!!!  Praynig

# 659
Alisa, направо ми изтръпна сърцето, като прочетох. Стискам палци, да се задържи положението, колкото може по- дълго. Ще се моля всичко да е наред. Имаш моята прегръдка, макар и да не се познаваме Hug

Общи условия

Активация на акаунт