Лежащи, бъдещи майки, заповядайте да не скучаем - тема 32!

• 75 449
  • 815
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Значи се е отворила от вътрешната страна. Както при мен. Хубавото е че има шанс, така че спокойствие и лежане, и в понеделник да се похвалиш с подобрение и хубави резултати.

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 23:09 от Мацето

# 661
Благодаря за подкрепата момичета.Дано господ да е с нас.😤

# 662
  • Русе
Алиса много, много стиснати палци.

# 663
  • Варна
Здравейте,
Вече отдавна съм родила ,но искам да кажа на Алиса, че през първата ми бременност бях с пролабирал мехур в 26г.с...родих в 35 здраво момченце което сега ена 14г.С втората си бременност лежах 6м в болницата ,имаше едно момиче също с пролабирал мехур...успешно род в 36г.с
От тук вече момиче те очаква здраво лежане ,не допускай запек и всичко ще е наред
Един съвет от мен,сложи си няколко възглавниьи под дупето ,таза трябва да е малко по нависоко от торса....така мехура няма да натиска шийката ....
Пожелавам ти успех,в който аз изобщо не се съмнявам   Hug

Стискам палци на всичи ви!Тази тема е вълшеба!!! Heart Eyes

# 664
  • София
Alisa, стискам палци  Hug
Вярвам, че ще добуташ до поносима г.с. Това, което пише skabiela е много обнадеждаващо. Кураж, мило момиче  Heart Eyes
Не е ли по-добре да си в Майчин дом или Токуда заради неонатологиите?

# 665
  • София
Те ще я преместят там ако има проблем, преди 27ма в МД, а след това ако е може и в Токуда, въпреки че твърдят че приемат и по ранни седмици,  на една мацка дето лежахме я изпратиха във 26та в МД

# 666
Моля се никой да не ражда преди 34 гс, ние такъв ад преживяхме дни наред със силно недоносено бебе...

# 667
  • Варна
Киви,стискам палци на всички ви!!! ...Аз имах два серклажа ,като първия беше "/опит/прецедент даже и аз не знам как да го нарека,мехура ми беше пролабирал ....а те го набутаха и направиха серклаж/това го направи завеждащия отделение....а моята лекарка побесня  /,разбира се ми се пукна мехура след месец /от инфекция/....но пък благодаря на Господ детето ми се роди здраво!/това може да ви се стори невероятно ,но е истина.....никога повече този опит не беше повторен,както казах бяха ме взели за опитно свинче....че имаха и наглостта да ми го кажат/
Втората ми бременност също беше със серклаж ,тежка и трудна ....но и момиченцето ми се роди живо и здраво!
Вярвам ,че всички ще успеете!!! Hug

# 668
Здравейте момичета,
имам въпрос към вече излежалите - някоя от вас да е пила Гинипрал/таблетки/ и да има останал , имам известно количество, но няма да ми стигнат, тъй като ми увеличиха дозата, защото имах контракциии.  Tired

alisa_ стискам палци всичко да е наред!  Praynig

# 669
  • Варна
Няма ли по аптеките?...

# 670
Не, намира се само извън ЕС, по точно в най-голяма близост - в Русия.. в Турция го няма.  #2gunfire

# 671
  • София
Гинапрала го няма никъде да. Ако имаш контракции имай на предвид че можеш да говориш с лекаря да ти вливат магнезий и гинапрал, или в болницата или вкъщи. Мен в болницата ми вливаха гинапрал.По закон имаме право на посещение от акушерка вкъщи, която можв да идва и да ви закача по една банка, за да не лежите постоянно в болницата. Една позната така прави.

Иначе аз вкъщи пих магнерот и при стягания салбутамол

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 09:59 от Мацето

# 672
Да, това ми е резервния вариант, ако не намеря хапчетата, имам ампули, те се намират значително по-лесно.

# 673
ELL пиши ми на лични,  аз пия гинипрал от третия месец. Вече съм на финала и мисля, че мога да ти помогна

# 674
Здравейте,
Вече отдавна съм родила ,но искам да кажа на Алиса, че през първата ми бременност бях с пролабирал мехур в 26г.с...родих в 35 здраво момченце което сега ена 14г.С втората си бременност лежах 6м в болницата ,имаше едно момиче също с пролабирал мехур...успешно род в 36г.с
От тук вече момиче те очаква здраво лежане ,не допускай запек и всичко ще е наред
Един съвет от мен,сложи си няколко възглавниьи под дупето ,таза трябва да е малко по нависоко от торса....така мехура няма да натиска шийката ....
Пожелавам ти успех,в който аз изобщо не се съмнявам   Hug

Стискам палци на всичи ви!Тази тема е вълшеба!!! Heart Eyes

Предлагат ми серклаж на топло в Токуда само че се притесняват от транспортирането до там.Не знам какво решение да взема.Сега съм в Надежда и се чудя дали да отида в Токуда там имат добра техника и добри неоантолози.

Общи условия

Активация на акаунт