! За момиченцата пак има колектори за вземането на урина, сутринта миеш бебчето, слагаш колектора, даваш течности и чакаш, после прехвърляш в контейнерче и до 1 час носиш в лаборатория. Педи каза, че за изследването на кръвта и урината не е необходимо бебето да е гладно, така че си го храниш, каза че тези изследвания са ориентировъчни и се правят най-вече за да се види нивото на желязото.
, направо оглушителни писъци, ММ се шегува, че е добре, че живеем в къща, че ако живеехме в апартамент някой ще си помисли, че колим бебето
. Седи, но по-стабилно върху краката ми, опитва се да се изправи сама, засега неуспешно. Когато пък и се спи, започва да си пее, може би защото аз и пея докато я приспивам.
.
. 
Лека и спокойна нощ ви пожелавам
. При нас в лабораторията предлагат следната услуга за възрастни, тежко болни и малки деца, обаждаш се предварително в лабораторията и заявяваш, че искаш да се вземе кръв в домашни условия, записваш си час, отиваш с направлението в уречения час, лаборантка си взема необходимите консумативи, закарваш я вкъщи, взема кръв, връщаш я обратно в лабораторията и след това отиваш да си вземеш резултати. Цялото това нещо е напълно безплатно, плащаш си само паричките за консумативите. Аз лично ще се възползвам от тази услуга, вместо да вися с бебето пред лабораторията. Не вярвам ние да сме открили топлата вода, така че може би и при вас се предлага подобна услуга.
И изобщо не можеш да я сбъркаш с момче и без обеците. С това нежно носле и идписаните вежди....
та реших и аз да се ключа да ви следя
ако има и майки от Пловдив ще е супер 
И добро утро на всички майчета на майски бебета

И всеки момент го очаквам да проговори че такива монолози прави на бебешки и такова чекнене на езика пада че направо умирам от смях. Постоянно ни наблюдава в устните и се опитва да ни имитира ама още не му се получават нещата.
Той "мама" казва от няколко месеца като почне да реве и ме няма ама ми се иска да го каже и в нормално състояние. 

:
Как може такова нещо? Ами ако не беше залепнал на капачката и беше вътре не ми се мисли ако му го беше изял и задавил с него!!!!!
Аз по принцип съм против Ганчев заради многото вода и и захар която слагат нооооо това просто беше върхът. Та внимавайте ако случайно ползвате техни пюрета.
Аз лично никога няма да повторя. 

За снимките - няма ограничение- стига да искаш може да качиш. Количката - цената и е супер особено с това намаление, но дали е читава като реплика...това трябва да го провериш или поне някакви коментари потърси. 
А и той още е със запушен нос вече 2 седмици
Да видим педи какво ще каже във вторник като отидем на ДК. 

сега как е пипа ли си ушите. А за годината те питах защото мислех че тук аз сам най-малката 92 съм но не съм самичка
За пюретата незнам но на мен ми препоръчаха АМ на Ганчев.. Какво ще кажете?

Но ако и то е като пюретата или памперсите им ( всеки път мм като купува му дават по една мостра)...едва ли ще е хубаво. Единственото хубаво на магазините им са цените на другите неща.
по скъпо е до колкото знам от това на Ганчев
а за пюретата мага да ви препоръчам на Ovko bebelan като цена са по евтини от тези на HIPP
Педиатъра ни ги препоръча и информацията която намерих за тях е много добра
също така има и няколко разновидности на био пюрета
това е за сега от мен ако се сетя за нещо друго ще пиша