Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 340 006
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
viki_p   bouquet

т.е. мога да си спестя и тенджерата под налягане с него Grinning Допада ми също, че е с един литър отгоре.

разбира се Simple Smile

# 76
  • Разпиляна във въображението
Писах на Горение да се поинтересувам дали има книжка с рецепти. Всъщност може ли да ползвам рецептите за Филип за този уред Thinking

# 77
  • Пловдив
Писах на Горение да се поинтересувам дали има книжка с рецепти. Всъщност може ли да ползвам рецептите за Филип за този уред Thinking
Да само това е лошото че няма никакви рецепти пиши какво са ти отговорили  Simple Smile

# 78
Днес отново им писах Crossing Arms

И пак да попитам - мога ли да ползвам рецептите, които се правят в другите машини? Има ли потребителки, които са правили рецептите на Филип в техни машини от други марки Thinking

# 79

И пак да попитам - мога ли да ползвам рецептите, които се правят в другите машини? Има ли потребителки, които са правили рецептите на Филип в техни машини от други марки Thinking

Аз съм със Филипс и никога не съм готвила по рецепти от книжката . Всичко което знам и готвя е от тук  (има тема с рецепти)  Мисля ,че можеш да опиташ

# 80
Благодаря  bouquet

Горение ми изпратиха "рецептурник" от 24 страници на английски език. Трябва да махнем 5-6 странички за самия уред.

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 17:37 от Miriel

# 81
  • Пловдив
Благодаря  bouquet

Горение ми изпратиха "рецептурник" от 24 страници на английски език. Трябва да махнем 5-6 странички за самия уред.
Ще може ли и на мен да ми го препратиш за да то дам на майка ми
nadsann@abv.bg
Ще съм ти много благодарна   bouquet  bouquet  bouquet

# 82
Готово.  Peace

# 83
# 84
А с какво покритие е тенджерката на Gorenje ? Търсих, гледах на сайта им, но не виждам такава информация.

Моят Morphy отново умря и май пак си е резистора за температурата, ама съм забутала някъде поста с информацията за ремонта....та мисля, че достойно ми служи всичките тези години и мога да го пенсионирам Simple Smile Иска ми се да взема нещо с керамично покритие този път, ама май само този на Делимано е с керамика на бг пазар. Или греша?

# 85

мисля, че е с тефлон

# 86
А с какво покритие е тенджерката на Gorenje ? Търсих, гледах на сайта им, но не виждам такава информация.

Моят Morphy отново умря и май пак си е резистора за температурата, ама съм забутала някъде поста с информацията за ремонта....та мисля, че достойно ми служи всичките тези години и мога да го пенсионирам Simple Smile Иска ми се да взема нещо с керамично покритие този път, ама май само този на Делимано е с керамика на бг пазар. Или греша?
Имам описание на Мултикукър Тефал, в него се пише:Подвижна керамична купа. Пуснаха го на пазара совсем скоро. Продават в Технополис и в Техномаркет Европа.

# 87
# 88
Благодаря ви, момичета! Ще погледна този на Тефал. Интересно, че точно те са пуснали уред с керамично покритие. Тефал винаги съм ги свързвала с тефлоновите тигани Simple Smile

# 89
viki_p   bouquet

т.е. мога да си спестя и тенджерата под налягане с него Grinning Допада ми също, че е с един литър отгоре.

Функцията под налягане не е за изпускане, това е много добър уред
в руския форум multivarka.ru е бъкано с рецепти на този на който му трябва.
Иначе не ти трябват рецепти всичко което готвиш в живота става и за кукъра.

Общи условия

Активация на акаунт