VIP BROTHER Образцов дом 2014 - 9

• 52 913
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 005
  • SF
Кали, .... тя с речта си за семейството и неговите ценности... Не знам как щеше да премине теста с детектора. Абе то не ми и трябва да я гледам как са я вързали, освен за сеир. Ще я хванат в лъжа, после да й слушам оплетените оправдания как й е бил зададен въпроса.
Но аз по принцип не чакам на Кали да ме научи как се прави семейство. Тя си направи семейство със всеки, който си я пожела. "Аз съм майка на 3 деца!" Да са й живи и здрави децата, ама от семейните теми да стои малко по-настрана. Това не й прави децата по-несладки. Просто нея я прави по-некачествен съветник.

А пък останалите .... сигурно и аз бих номинирала някой, който става за номиниране, за да не се самономинирам или... знам ли. Вкарват ме в изповедалнята и трябва да посоча кой е по-достоен за това, за което всъщност аз се боря и стискам зъби. От къде да знам какви глупости бих ръсила. Само не бих давала за пример за спокойствие Воче, за пример за хигиена и хигиенни навици Влади и за пример за добро семейство "като всички" сем. Калканджиеви.

А на мисията с познанията - знамена и изпит от 1 до 4 клас, беше голяма изложба. Но ББ си беше решил да им сипе по малко алкохол, че трезви хора, имащи конфликти с Людмила, вече трета седмица доскучаха.

# 1 006
  • Mtl/Sf
Всъщност мисията "Психоанализа" можеше да бъде много интересна и да разкрие малко повече дълбочина от участниците, можеше да видим различни гледни точки, различни начини на мислене,аргументите зад всеки тип поведение, би могло да бъде интересна цивилизована словесна схватка.Жалко ,че всички вече са изнервени и озверели,избухват от най-малкото,но ББ залага явно на повърхностни, грозни, низки страсти.
Не мога да повярвам,че при толкова артистичен потенциял на едно място, гледаме и слушаме разправии за две филии хляб, косми, мръсни тоалетни чинии, пиянски крясъци, заплахи и псувни.Сега вече разбирам Камелия Тодорова защо блуждаеше с отсъстващ поглед по стаите.

# 1 007

По собствена воля.

# 1 008
  • София
Я, Ники Кънчев, къде ли е Алекс  Laughing

# 1 009
Я, Ники Кънчев, къде ли е Алекс  Laughing
неразположена е  Laughing

# 1 010
  • Испания
Вулева никога не гледа в очите човека, с когото говори.

Днес следобяд Влади и Воче си говореха най-нормално.

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 20:18 от smileys

# 1 011
  • София
Оххх, аман вече с Воче и децата и. Аман!!!!

# 1 012
  • София

Още ли с нея се занимават?Аз цяла седмица не съм гледала, заради Воче и вечните й крясъци, и явно нищо не съм изпуснала.

# 1 013
  Писна ми от тази истеричка, няма ли да я изведат най сетне.

# 1 014
  • София
В момента по Нова го дават в дейлито, едно и също меля, тя.Че и с Господ плаши, е няма какво да кажа повече.
.................
Нейните песни щели да се помнят и слушат Confused Аз не и знам песните Crossing Arms а имам претенции да съм запозната с българската музика.

# 1 015
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Тотална щета!   ooooh!

# 1 016
Още ли с нея се занимават?Аз цяла седмица не съм гледала, заради Воче и вечните й крясъци, и явно нищо не съм изпуснала.

Ааааа изпуснала си! Чакай, чакай ще ти разкажа - Воче има деца! Да си знаеш! И да не ѝ ги пипаш!  Mr. Green

# 1 017
Уфф,тази Воче е много зле Sick Къде ли не обиколи да си разказва историята барабар с дъщеря си,и после нещо като не й е удобно ,завърта темата към децата си и почва да кряска.Супер истеричка  #Cussing out

# 1 018
  • Пловдив
За съжаление в случай с Воче мисля, че  Людмила е права - има нужда не от психоаналитик и а от психиатър.

# 1 019
  • София
За съжаление в случай с Воче мисля, че  Людмила е права - има нужда не от психоаналитик и а от психиатър.

Тия хора вътре се държат като абсолютни инфантили и егоисти. Начело с Воче - смята се за център на света. Между другото започвам да си мисля, че това е второто по важност качество на българина след хроничното мрънкачество.

Общи условия

Активация на акаунт