Искам да кажа ... (9)_03.11-09.11

• 37 721
  • 814
  •   1
Отговори
# 45
Баба заряза временно пазенето на пауни да не отлетят /върви по цял ден след тях, защото я страх да не литат над оградата и да изчезнат/ и сега ми е приготвила да ме налага с лук.
Искам да разбера повече за пауните Simple Smile
Laughing Татко е луд фен на всякакви пернати. Та има какви ли не качулати, гащати и пр. кокошки, джинки, токачки, фазани и т.н Баба пък много уважава хобито на детето Simple Smile, както е редно да бъде отношението на всяка мъжка майка и се чувства задължена по цял ден да пази пауните да не литнат. Те са нова придобивка и се оказаха много свободолюбиви и хвърчат напред назад в градината, може и да литнат над оградата. Никой не я кара с нейните 80 плюс години да е пазач, ама тя така си е решила. Аз се питам, ако все пак литнат, какво ще прави  Grinning, как ще ги догони.
Янечек, много гадно...

# 46
Тонка, на Колев и Колев съм купувала няколко години, но като цяло не ми допадат нито моделите, нито цените, нито качеството.
Предпочитам Кларкс и някои други марки.
А и те поне имат нормални намаления. Защото за мен 5-10лв. не са никакво намеление, каквото правят КиК, да не говорим че почти нямат такива.
А 100лв. за обувка, която става за 3-4месеца не давам ако ще златни да са.
После така трябва да ги хвърлям.

# 47
  • Пловдив
Аз бойкотирам КиК. Цената им не подходжа на качеството. Като отидох преди 3 години да правя рекламация ми казаха, че ще ги  вземат да ги лепят и ще ги получа след две седмици. МОЛЯ?!?!?!!? Взех си ги и ги занесох на обущаря в Сопот, залепи ми ги за около минута и половина, но от тогава нито една обувка КиК не съм купила. Пък аз обувам все едно стоножки с тия три момчета. Бойкотирам и това е. Любими обувки са ми ЕССО (и ботуши, и маратонки, и всичко). Жалко, че вече ги няма в Пловдив, май и в Бг.

Laughing Татко е луд фен на всякакви пернати. Та има какви ли не качулати, гащати и пр. кокошки, джинки, токачки, фазани и т.н Баба пък много уважава хобито на детето Simple Smile, както е редно да бъде отношението на всяка мъжка майка и се чувства задължена по цял ден да пази пауните да не литнат. Те са нова придобивка и се оказаха много свободолюбиви и хвърчат напред назад в градината, може и да литнат над оградата. Никой не я кара с нейните 80 плюс години да е пазач, ама тя така си е решила. Аз се питам, ако все пак литнат, какво ще прави  Grinning, как ще ги догони.
Мъжа ми си пада пък по гълъби, все ми мрънка за волиера на терасата. Ама аз не съм му майка, а жена и няма никакъв шанс Simple Smile

# 48
Любими обувки са ми ЕССО (и ботуши, и маратонки, и всичко). Жалко, че вече ги няма в Пловдив, май и в Бг.
С всички читави марки е така. Да ги вземат пернатите. По два модела ако имат, е цяло чудо. За сметка на това чудесно компенсират с няма номера. 

# 49
Аз хич не харесвам разни пернати.
Освен да пърхат и хвърчат насам, натам....не виждам друга полза от тях. И да трябва да чистиш като луд.

Янтра, аз не съм имала проблем с техни обувки (3-4чифта), но като цяло нито модел ми харесва, нито нищо.

# 50
  • Пловдив
Любими обувки са ми ЕССО (и ботуши, и маратонки, и всичко). Жалко, че вече ги няма в Пловдив, май и в Бг.
С всички читави марки е така. Да ги вземат пернатите. По два модела ако имат, е цяло чудо. За сметка на това чудесно компенсират с няма номера. 
Признавам. Ама каквото купя - бетон е. Мога да снимам ботички носени и от трите ми момчета, не са мръднали. И то номер 24, хайде за тия 21 да си мисля, че не са били много активни, но номер 24 са на около 3години и са хем бесни, хем ритат и не пазят, а ботушчето не е мръднало.

# 51
A aз се чудя как да се ортърва от омразните гълъби, които се крият на завет на балкона ми и окъкват всичко. Голяма напаст са и ми отварят работа пушините.

Във входа на бабата на мъжа ми са постъпила по-културно - накъсали са мушкатата и са ги хвърлили върху изтривалките на апартаментите.
Браво на децата, важното е да се забавляват. За мен тяхната проява е още по-безобразна, защото знам хората, които отглеждат цветя, колко много си ги обичат. Лятото поливам цветята на комшийката и си представям колко би се огорчила да ги намери накършени и хвърлени. Разбирам, че като никой не им е отворил (а при нас и звънците не работеха), не им се е получила веселбата, но по този начин няма да принудят хората да "празнуват".

# 52
За поредна събота и неделя не съм си починала, майка ми ме натовари снощи с нейните си изпълнение, днес е лудница и мога да кажа само едно.... лелееееее  Crazy

И боти май няма да си харесам тази зима Rolling Eyes

# 53
Аз боти си харесах, но цената им не ми харесва....Simple Smile
Точно такова нещо искам, но по родните магазини в които съм влизала не мярнах нищо подобно. Sad
ето ги

# 54
  • Euskal Herria
Спорна, лека и спокойна седмица на всички ви!
Докато ви изчета, станало обяд  Grinning.  Ама пък днес ме оставиха да си поспя до късно. Чак сега ще пия първото кафе.
Честито на децата за успешните състезания. Щом имат хъс, нека се явяват. Харесвам, когато са умерено амбициозни.
Детските дрехи и обувки по правило са по-скъпи навсякъде, ама пък като чета какви цени споменавате - свят ми се завива.
Тук днес е хладно и такъв вятър имаше сутринта, че дебнех дали няма да отнесе сандъчетата с цветя от прозорците (а сме на четвъртия етаж).

# 55
Искам да кажа, че за подобни тъпунгерчета като онези, омазали вратите и другите - овършели китките, почивен ден няма. Те са си тикви всеки ден. И в автобуса, и в парка, и на Рождество, и на Сирни заговезни. Плодове на родителите им, но и на обществото.
Янтра, Ессо все още се намира в магазини от сорта на Саламандър. Последно оттам се обухме с маратонки. Бяха с много добро намаление в началото на есента.  Peace 

# 56
  • София
 bouquet

Бърди,къде обядвахте?

Само това прочетох и се изхилих с глас и рекох да вляза набързо да ви споделя за нашия съботен обяд в Пловдив  hahaha
От моите младежки спомени, в Стария град имаше кръчми на всеки ъгъл - сега се оказа, че няма изобщо. Вече беше станало 3ч, когато гладни и изморени най-сетне намерихме някакъв арт хотел, в който имаше ресторант, една слънчева вътрешна тераса с изглед към града, красота.
Видяхме, че цените са височки, но така или иначе, не поръчваме кой знае колко, алкохол не пием, така че седнахме. Яли сме общо салата, кюфте с картофки, сирене по шопски и сме пили айрян и накрая кафе. 78лв.
Седемдесет и осем, хора  hahaha Щяхме да умрем като видяхме сметката, зачетохме се да видим какво толкова - ми то каната айрян била 16 лв. А ние си поръчахме и втора, че много ни хареса  hahaha Кафето - и то 5лв  bowuu
Но истината е, че ни беше толкова хубаво, на слънчице, хапване, детето си рисува, ние си пием кафенце и се припичаме ... че си казахме майната му, създадохме си весел семеен спомен, да си казваме след време - а помниш ли като пихме айрян за 16 лева  hahaha

# 57
Гледам снимка на бутафорния кабинет на президента и на снимката някакви политици... И хоп! Любен Дилов-син... И той иска да ръководи, що ли?!? Не отворих линка да се запозная. Грам съвест нямат някои! Стои и той от пая да вземе порция, така ли???

# 58
Признавам. Ама каквото купя - бетон е. Мога да снимам ботички носени и от трите ми момчета, не са мръднали. И то номер 24, хайде за тия 21 да си мисля, че не са били много активни, но номер 24 са на около 3години и са хем бесни, хем ритат и не пазят, а ботушчето не е мръднало.

ECCO са страхотни като качество. Според мен са по-качествени и от Clarks, но пак са все така грозновати. За деца всъщност има хубави модели, но моето вече не е в детската номерация.

# 59
  • Пловдив
Цонна,той кой не се е поискал не е влязъл в политиката.Щом един Бареков,прост DJ, иска да е бъдещ премиер,па има и такива дето му вЕрват... ooooh! Crazy

Бърди,е те твае да пиеш айрАв баш в стария град Mr. Green Пази и касовата бележка като спомен.Аз така преди време имам спомен от едно кафе в Созопол. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт