Отговори
# 165
Както съм писала по-рано, за мен по-добро от нормалното няма.

# 166
Здравейте и от мен май-чета. Hug
Днес ми е последния работен ден и съм в много добро настроение. Grinning Дано някой не ми го развали. Чак си мисля, че ще ми липсва идването на работа. Сигурно, защото последните дни е топло и не съм ядосана на студа тук. Laughing
Иначе нищо ново и интересно при мен. На 18-ти съм на преглед и вече нямам търпение да видя как е бебо. Май имам нужда да ходя всяка седмица, за да съм спокойна, сега не искам да ви казвам какви ли не мисли ми минават през ума. Confused Иначе нямам никакви неразположения. Вече почти избрахме количката и легълцето. Разглеждам и за други неща. Вчера бях на училище за бременни, темата беше за упойките по време на раждане и за кърменето, в частност помпите за кърма. Научих полезни неща, и утре пак съм на училище. Laughing

Хубав ден на всички!

# 167
Добро утро   Stop
на 27 години, от град Раковски  \Пловдивска област\
2 ра бременност  - с термин 07.05.2015г.
от доста време ви следя, но все не събирам смелост да се включа и аз  Wink
Приятен ден на всички

# 168
Добро утро   Stop
на 27 години, от град Раковски  \Пловдивска област\
2 ра бременност  - с термин 07.05.2015г.
от доста време ви следя, но все не събирам смелост да се включа и аз  Wink
Приятен ден на всички

Добре дошла , Mincheva_1987  welcome

Леко бременеене ти пожелавам  pregnant

# 169
Aphrodivina защо си така твърдо решена да е секцио? Разбира се, това е твой личен избор и никой няма право да ти налага своето мнение, но за повечето мами, минали по този път, естественото раждане е най- доброто, както за нас, така и за бебчетата! Няма да се впускам в безкрайни обяснения и сравнения, но за успокоение ще ти кажа, че природата наистина си знае работата, болката не е нещо, което да не можеш да понесеш, още повече, че епидуралната упойка върши чудеса... Казва ти го човек, който ражда 3 дни без никаква упойка(не, не се хваля) и 15 мин след появата не бебето аз казвах как искам отново да го направя! Според мен събери мнения и реши за себе си с кой вид раждане ще се чувстваш най- добре, това е толкова специален момент, че няма никакво място за страх и притеснения, с които да го разваляш! Каквото и да решиш, важен е финала! Hug

# 170
  • Варна
Добро утро и от мен!
Аз не се събуждам сега де, но все още съм излегната - заради всички, които са на работа, а си мечтаят за леглото Grinning

Искам да се оплача, че изневиделица ми се лепна един килограм - просто не разбрах как го качих от днес за утре. Иначе наистина, има дни, в които ми се хапва повече и такива, в които имам обичайния си апетит, но все пак това е цял килограм и ме изненада (не много приятно). С това качените килограми стават +3 в началото на четвърти месец Crossing Arms

Решила съм да раждам секцио и аз. Още малко време да мине и ще го обсъдя с лекаря си.

# 171
Добро утро, момичета!
Петъчният ден създава допълнително настроение у мен! Имайки предвид, че ще работя сигурно докато родя, петъците са един малък празник в моята душа.
След колко дни ви излязоха резултаите от БХС, защото вчера бях толкова щастлива след феталната, че забравих какво ми каза момичето в лабораторията…  #Crazy
Хубав ден и от мен!   bouquet

# 172
Добро утро!  smile3558

Добре дошли на новите момичета!

Аз вече нямам търпение да идва събота и неделя, че да си почина малко, че тая седмица ми е беше много натоварена...  ooooh!

# 173
kOnPuBa
на мен ми казаха до пет работни, резултатите бяха готови на третия или четвъртия ден. Grinning

Тайга, за съжаление така ще е вече с килограмите, без да променяме нещо в хранителните навици, или да се увеличава количеството ще се качват. И моите от 2 дни някъде станаха +3. Вече съм в 15-та седмица и няколко дни. Всички ми казват, че е нормално да приключа 4-ти месец на +4, все едно всеки месец съм казвала по един. Приятелките ми бяха така до 6-7 месец, после едната качи в 7-ия 4кг. #Crazy Не й личат, само на коремче е, но все пак звучи стряскащо. Аз да си кажа, меря се и в сантиметри, коремчето за 1 месец ми показа +7-8см и вече обиколката ми е 75см. Всеки месец меря и обиколки на бюст, ханш. бедро и т.н. Казвам си да сме живи и здрави, бебчо да е добре, ще влизаме във форма после.

# 174
  • Варна
Алия, и аз с това се успокоявам. И се надявам да отиват поне на корем тези килограми, да не напълнявам в краката, ръцете и лицето. По принцип не съм склонна, но знае ли човек как ще му се отразят хормоните и как ще му се обърка метаболизмът.

# 175
Мамчета, до тук са се показали 5 момченца..

на мама StellaI  stork-boy stork-boy
на мама seagirll  stork-boy stork-boy
на мама bendgy  stork-boy

Няма ли някоя мадама?  newsm78

# 176
Честити сини гащи на мама bendgy!
Дамите явно ще са ни срамежливки.  Joy

Охх искам вече почивка...  #Cussing out

Добре дошли на новите мамчета! Желая им лека и безпроблемна бременност!   bouquet

# 177
Мисля, че е пълно с малки дами, ама чакаме още потвърждение. А съм с девойка на 80%.

# 178
Добро утро и от мен Simple Smile

Последните дни само ви чета, че нямам време за нищо Sad Надявах се и аз да изляза в един дълъг болничен и да си работя от къщи...и докато се чудех, шефа ми съобщи, че напуска и ме оставя на негово място...супер, стига да беше изчакал да ми мине майчинството ...сега сигурно ще бачкам до край и после дистанционно от къщи Sad Не знам как ще реагират и от централния офис в Гърция като им кажа Crazy Crazy Crazy

Коприва, казват до 5 дни, но и за ден-два излизат Simple Smile

Аз за сега съм качила около 2кг, няма 3 още но корема ми вече си се вижда и си стърчи  Heart Eyes
Последно бях на преглед на 29.10, така че мисля края на другата седмица, да посетя доки и да видим какво ще каже вече в 15г.с. за развитието на бебе и да направи ново предположение за пол  Grinning И единия и другия доки изказаха мнение, не на 100%, но на 90...обаче са с различни версии  Grinning Аз и уж по-вещият доктор, който ме гледа последно сме за момиче Simple Smile

Слънчев пеък, момичета Simple Smile

# 179
  • София
Добро утро!

за кг - предния път до 4-ти месец не бях качила нищо и изведнъж в 5-ти месец - за 1 месец качих 5 кг накуп, без промяна в начина на хранене. Лекарката ми се накара, че не можело толкоз много. Така че не се шашкайте, природата си знае работата и явно организма има нужда да натрупа. После следващите месеци по 1-2 кг качвах, общо 14.

за раждането - раждах секцио, на другата сутрин едвам станах, но след като се раздвижих, до вечерта вече се движех из коридорите. После още 2 дни беше по-болезнено ставането, ама след това поразмина и общо докъм 7-8-ми ден усещах дърпане, после си бях ОК. Е, белегът си остава за цял живот. Всичко се забравя, щом си гушнеш малкото съкровище.

Общи условия

Активация на акаунт