Отговори
# 75
light power, моето решение да се откажа от там е именно заради упойките. Все пак щом искаш там, д-р Николов не отказва естествено раждане, даже препоръчва. С д-р Танев като сме си говорили също си поема раждане по естествен път. Иначе наистина има такива, които предпочитат секцио. Свършват за 30-40мин, взимат повече пари, имат повече време за прегледи... Tired

да, това вече е кофти за упойките, че няма възможност за избор... не съм решила още за вида раждане, преди бях за секцио, а и сигурно ще има причини, сега обаче се разколебавам, има време, ще го реша, както и за мястото

# 76
  • София
Момичета, включвам се в разговора за болници и лекари. Според мен пропускате нещо много важно... неонатологията, с която разполага лечебното заведение, в което ще раждате.
Акушер-гинекологът несъмнено е важен и е отговорен за състоянието на детето след раждането в повечето случаи, но има и моменти в които си трябва стабилен екип и специалисти, които да поемат новороденото, в случай, че има проблем.
Това е и причината да не подкрепям раждането в частни болници с "хотелски"условия. Защото знам две от известните и споменати вече, в които педиатър се "повиква" само при нужда, тоест, няма дежурен такъв.
И като знам за краткия си трудов стаж какви случаи сме имали това е недопустимо за мен.

# 77
Такива болки имах до преди две седмици ,но не съм пила нищо.Минаха от самосебе си.
Спрямо избора на лекар мога да кажа само ,че имате избор и това е супер.
Преди 5 г когато аз раждах Георгиев нямаше жк.В Бг не ме учудва ,че сега има .Парите правят всичко.
Алия моето мнение е да си водиш на друго място жк и да си родиш при него.
В Лондон ще раждам с 1,2 акушерки и нямам идея кои са те.
Напоследък ми се случваше да повърна от пастата за зъби.Сега я смених и всичко е ОК.

# 78
titi888, д-р Георгиев не ми е бил вариант за раждане. Ако бях в АГ щях да съм при Танев, но няма да раждам там. Ориентирала съм се към Плд. Grinning

витаминка, аз също държа да има такова отделение.

# 79
Момичета, включвам се в разговора за болници и лекари. Според мен пропускате нещо много важно... неонатологията, с която разполага лечебното заведение, в което ще раждате.
Акушер-гинекологът несъмнено е важен и е отговорен за състоянието на детето след раждането в повечето случаи, но има и моменти в които си трябва стабилен екип и специалисти, които да поемат новороденото, в случай, че има проблем.
Това е и причината да не подкрепям раждането в частни болници с "хотелски"условия. Защото знам две от известните и споменати вече, в които педиатър се "повиква" само при нужда, тоест, няма дежурен такъв.
И като знам за краткия си трудов стаж какви случаи сме имали това е недопустимо за мен.

+1  Peace    Напълно съм съгласна с казаното от Витаминка, важно е болницата да разполага с всичко необходимо , ако се наложи.

Момичета , лекарката беше категорична ще си имаме момиченце, върви с нчколко дена напред , но всичко е наред, вика ме пак чак след месец .

# 80
Реших да споделя моя "подход" за бременеене и раждане (от последния път).
Като цяло си ме следеше моя гинеколог, дето си ми знае всички болежки и мога да го търся по всяко време. Така да се каже - сработили сме се. Щях да бъда много доволна ако израждаше, защото щеше да ми е спокойно да съм с "доверен" човек на събитието, но уви...
За болницата държах да е някоя, която да има опит с проблеми при раждане и добра неонатология.
След като ме информираха, че ще е секцио попитах лекаря си за добър оператор и той ме насочи.
Тук малко се намеси съдбата и по случайност ме зачислиха точно на нея.
Оказва се че самата лекарка пък не води ЖК, така че при мен се получи печеливша комбинация.
Най-вероятно и този път ще подходя подобно и чак последните месец-два ще си избера лекар според зависи от раждането. Причината за това е повече моето спокойствие, отколкото може би реална причина.

п.п. витаминка, благородно ти завиждам, че ще си в "позната" обстановка

# 81
  • София
Малко крайно се изразих, не казвам да не раждате в частни болници, а да питате дали има дежурен екип педиатри денонощно и т.н.

# 82
Разбира се. Има частни болници с прекрасни неонтологични отделения и лекар по всяко време. Peace

# 83

много си права, аз това основно съблюдавам, останалото се преживява

# 84
Здравейте момичета newsm68 newsm68 newsm68
Прегледа мина много добре!Бебчето скача и мята ръчички и крачета. newsm44 newsm44
Пуснахме изследване за БХС (резултат в понеделник) Дано всичко да е наред
ФМ мина добре , док. каза , че всичко е супер даже сме се движили с 3 дни напред по растеж ( браво на нас )  smile3501 smile3501
За пола на бебчето ми каза , че за нея е момче но да не ме подведе най-точно ще ми каже следващия месец.
Така мина моя динамичен ден.

За сега приятна вечер от мен мили майчета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 18:15 от Ангелски Дявол

# 85
Относно водата за уста единствено на Елудрил съм чела, че не се препоръчва за бременни. Но може би тази която я имам е по силна. Сега съм в търсене на подходяща, че повечето са прекалено слабички.  newsm78

# 86
Момичета забравих да ви кажа (за тези който усещат гъделичкане )
Попитах док. това възможно ли е да е бебето , тя каза , че няма как да е то тъй като е много рано още да го усещаме по какъвто и да е начин.Някъде около 20 г.с се усещало вече как мърда дори когато рита.

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 18:31 от Ангелски Дявол

# 87
Здрaвейте от мен  Simple Smile.Днес и aз бях нa преглед,всичко е нaред с бебчо,пол не ми кaзaхa,но ехогрaфa е стaр и чaк кaм 6 месец могa дa се нaдявaм Thinking.От няколко дни мисля,че усещaм бебето,но вчерa ясно рaзбрaх че е то Hug.Зa мaмите,които решихa дa зaмрaзят стволови клетки,бихте ли споделили в коя бaнкa сте избрaли Simple Smile

# 88
  • Варна
Някъде около 36 г.с се усещало вече как мърда дори когато рита.

36 г.с. значи девети месец.
Нещо не сте се разбрали според мен.

# 89
Мимка ,чести мома,ами ето взех си снахата ,да мия гледаш добре,
а кървенето на венците ,на мен пастата ми помага,ако няма как да сия намериш още утре ще ти пратя по еконт няа проблем радвам се за резултатите на принцесата,сега остава да усетиш и едно ритниче и щастието ще ти бъде пълно.

Благодаря,vaninani много мило от твоя страна! Hug
Аз ползвам тази  http://www.kin.es/ES/health_care/2a9b9c7/denjpgricos/cariax-gingival-pasta-denjpgrica.html  ,но да видим тези дни как ще е.....Ако ли не отивам на лекар,че шега не бива!
Ангелски Дявол много се радвам! Hug
И аз като Titi888 не знам екипа.Който е на смяна в деня той ще бъде  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт