Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо постоянно съм жаден, но водата ми се гади?
Кои са препоръчителните лекари за бременност в София?
Какви са преживяванията на други майки с различни лекари и болници?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо постоянно съм жаден, но водата ми се гади?
-
Кои са препоръчителните лекари за бременност в София?
-
Какви са преживяванията на други майки с различни лекари и болници?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
-
Какви са различните преживявания с лекари и болници във Варна и София?
.Синьо сирене не ям защото ММ не обича . Ай Реално погледнато днес всичко е вредно освен ако не от градината
.АЗ олио ползвам само за готвене в салатите слагам зехтин или лелено семе сега съм със царевично брашно ,Храних се много здравословно като почнахме с опитите бях добре физически .Но нищо не ставаше спрях с режима и след няколко месеца хоп .АЗ ям много но нищо не ми се лепи ,докато сега почти не хапвам.Днес сме на гости при свеки и се надявам да има някоя супа от брокули или нещо подобно .Аз ви оставям за малко че с ММ се излягаме да гледаме Филмче

, и ги спрях. Но започна постоянно да ми се вие свят...ии така 1-2 седмици докато разбера че явно ниското ми кръвно съвсем пада без кафе и сладичко, и започнах фрешчета сутрин, малко сладичко от
хах

мм лелее...не мога да се позная.
. Сега може да се случат 2-3-4 фаса в седмицата
. Не съм фен на меките сирена. Месо почти не съм хапвала откакто почна гаденето. Сега то намаля, но пак не ми се яде особено. Същото важи за всички видове колбаси. Най много като, че ли си похапвам тестено. Особено сутрин без милинка не минава. Взимам си 2 за работа.. една преди да обядваме и една след обяд, като прегладнея, че съм 12 часа. Шоколадче от дъжд на вятър, фрешче от време на време. Вчера с тея мандаринки като си взех и ми замириса на коледа
Сега вече се забравя тотално за забранените месни деликатеси.
Досега не знаех, че и салатитe също са опасни... Май по- скоро трябва да подхванем темата- кое е здравословно и позволено да се яде- като че ли там ще има къде по- малко материал за обсъждане...