Отговори
# 660
Танче,  успех и на теб!  Hug

Боже напоследък много бързо си сменям настроението..  Crossing Arms

# 661
 Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap Най на края успях да си сменя профилната снимка  ,докато намеря  толкова малка ,че неми се занимава да смалявам др   Joy Joy Joy Joy Joy.Мерси .Sweety
какво то и да е само да е живо и здраво .А щом разбера ще кажа за щъркела ,стига пак да не сме в гръб.И стискайте палци на ММ че утре е на новото място да види дали ще му хареса за да почне .Поне нему е нещо ново .И преди е бил в тази свера и има бая опит .

# 662
Все се каня да ви питам и все забравям: пиете ли някакви витамини?

# 663
Привет и от мен. И ние с малката сега станахме. Днес ще се занимавам с цветята си, да ги подхраня малко.
Относно с*кса ние си позволяваме по веднъж в седмицата. Но признавам с този утрогестан е малко дискомфортно.
Аз пия Прегнакеър +, но не постоянно. Според доки 2 седмици пия, 2 почивам. С миналата бременност ги пиех постоянно.

# 664
Аз витамини не пия-----предпочитам плодове и то си хапвам в повечко. Embarassed

# 665
Мимка Нее, няма да взимам лекарства, чудех се, дали няма още нещо от народната медицина, което още не съм пробвала...  Hug

# 666
Аз си пия Допъл херц Мама и фолиева киселина .А и оделно  плодовете който сами задължителни поне по един на ден сега хапнах банан който има много фолиева киселина .Обаче сега намеквам на ММ че ми се яде пастичка . Laughing Laughing Laughing.Ай сега точно зимата е  хубаво да се пият заради имуната система .

# 667
Питам ви защото питах АГ дали трябва да се пие, но тя не каза, че е задължително и аз взех, че си купих Pregnacare Plus OMEGA-3 та ще я питам как да ги пия.  Peace

# 668
  • Варна
има ли някой,който също взимат връх така емоциите,не конкретно за бокс,а по принцип?

Има, има. Аз по принцип съм си припряна и емоцинална, но напоследък - в повече.
А пък колко ревлива съм станала, редовно съм с навлажнели очи.

# 669
Успех на предстоящите прегледи. Hug
За с*кса: не ми се прави, а като гледам ММ ми става кофти,но на сила хубост не става.
За витамините: аз пия Джеймисън Пренатал по 1  на ден.

# 670
  • В градината...
вчера писах, че пия ортомол натал, те са уникални заради принципа, въз основа на който са разработени, освен това съдържат пробиотици и есенциални мастни киселини /Омега-3, Докозахексаеноева киселина  (DHA),Ейкозапентаенова киселина (EPA). http://www.teniska.bg/kupi/orthomol/product/33-orthomol-natal

Мимка, ами за нас бременността е свързана с много нервни, надежди, чакане с години и страшно много пари. Затова доста от нас не смеят да рискуват с кекса  Peace

Едно момиче от тема в Искам бебе, години не можеше да забременее, имаше няколко оплождания, които приключваха със спонтанни аборти. Изследва какво ли не и накрая откри причината - листериоза. по неин пример и други направиха изследването и откриха ключа от бараката. Оказа се, че във Варна, тази бактерия е доста разпространена. Но и не само там. Тъй че, не сме болни, но не сме в обичайното за организма сътояние.

# 671
Питам ви защото питах АГ дали трябва да се пие, но тя не каза, че е задължително и аз взех, че си купих Pregnacare Plus OMEGA-3 та ще я питам как да ги пия.  Peace
Ето в листовката не пишели,и в аптеката казват обикновено,аз мойте ги пия още от преди да забременея .Ем са хубави и не са скъпи,АГ ме пита дали пия нещо + фолиевата и казах затова кажа че няма да ми предписва нищо тогава .

# 672
Пише, че се приемат по 1 на ден, но не и за колко време или през цялата бременност. Peace

# 673
на мен ми предписаха да пия Прегнър кеар оригинал 90таблетки,заради липсата на Витамин Д при мен,за около 3м са по 1 на ден.

# 674
Мен направо ме е срам.. имам желания, но ни го забраниха на 100% Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт