Отговори
# 675
Мен направо ме е срам.. имам желания, но ни го забраниха на 100% Embarassed
В това няма нищо срамно, хора сме все пак, имаме си нужди. Hug

# 676
здравейте и от мен.Относно витамините пиех само фолиева киселина в началото.Сега не пия нищо.Моето АГ е много против изкуственото приемане на витамини и го смята за излишно харчене на средства след като можеш да си ги набавиш с храна.
Относно мача снощи ами аз накрая като видях как пада Кубрат и толкова мъчно ми стана и се разплаках...толкова жално ми стана за момчето ,а ММ умря да ми се смее колко бил развълнуван той за мача ,а накрая аз съм ревнала Simple Smile
А за секса,в началото когато ми ставаше лошо и ми се повдигаше почти не правехме или по-скоро само в дните когато се чувствах добре.Сега си позволяваме по един два пъти в седмицата.Ако всичко с бременността е добре няма причина да се лишаваме,напротив дори е полезно.С предишната бременност не правихме 4 месеца ,даже не се и поглеждахме и какво стана... приключи с прекъсната бременност.Понякога колкото и да се пазиш и каквото и да правиш  се случват неща който не зависят от тебе,така че яжте си каквото ви се яде,пийвате си по малко когато ви се пие иако нямате изрична забрана си правете любов с мъжете ,това е най-доброто което ще направите за вашето бебче.

# 677
На мен ми го забраниха заради отлепянето.

# 678
Цвете, спазвайте всичко, което каже доки и не се оплаквай.  Hug

# 679
 Hug Hug Hug Hug Имам си пастичка ММ ме заведе До неделята да си вземем за вкъщи .И ми преминава главоболието ,мн ми е е вкусно което е странно защо на мене сладко мн не ми се яде ,но сега ми се дояде .Нещо загубих дирята за Секс ли говорите,ни я с ММ правихме точно два пъти след като разбрахме след това той не иска не му е комфортно то и на мене не беше сега не знам макар ,че ми се присква по някога, Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 680
  • В градината...
Дългогодишните опити за бебеправене, правенето на кекс по график, безбройните разочарования водят до тоталната липса на желание. При предишната ми бременност /която уви приключи с неуспех/, като заиграха хормоните, леле-мале. А особено като знаех, че не може, едва издържах. После заради аборта трябваше още един месец без и ...  ooooh!

# 681
Sweety, май за вит. много зависи от мнението на лекаря. Писах вече- мин. Б. ми я следи друг лекар и пиех същите Прегнакеър + омега 3 през цялата бременност без прекъсване. Сега пак ги пия тях но 2 седмици в месеца и 2 ще почивам.
Perunika този път всичко ще е наред мисли позитивно.  bouquet

# 682
Суити, посъветвай се с АГ-то. Hug

# 683
Момичета, бъдете разумни, не ми се струва много добра идея да се хапва всичко, което ни се дояде и че не сме болни, а бременни. Да, ние сме бременни и няма нужда да лежим по цял ден или да се страхуваме от всичко (ако нямаме медицински показатели за това), но не случайно някои храни са забранени (не, че не се препоръчват за консумация, а направо са в НЕ-списъка) през бременността, както някой каза, организмът се намира в особено състояние, процесите, които протичат са различни от обичайното, а малките бебоци и тяхното здраве зависят само и изцяло от нашето благоразумие да се пазим от потенциално опасни неща.
Не виждам огромен проблем да не хапвам от изброените храни 9 месеца. Да, и аз в началото си хапвах и прошуто, и луканка, и пушена сьомга, да не говорим, че на морето лятото се скъсах да пуша и с ММ си пиехме по бутилка вино всяка вечер, а на плажа карах на Аперол... Но след като разбрах хубавата новина се ограничих от тези "удоволствия". После пак ще имам време и за суши и за френски сирена с хубаво винце....но за сега поне за мен не е голяма жертва.
Относно витамините - няма да се потретвам, че май на 2 пъти писах - накратко: пих  Femibion 1. 20тина дни преди да забременея го започнах (док каза, че би било добре по-рано, но при нас стана много бързо), тези витамини са комбинирани, не само с фолиева киселина, която в номер 1 е в оптимална доза за бременността до 3 месец. Сега съм на номер 2 които се пият до след кърменето (доктора ми страшно ги одобрява, не знам дали ще продължа да ги приемам реално след като родя докато кърмя, но до края на бременността със сигурност) освен стандартните витамини - B,C,D,E,йод, мед, цинк и фолиева лиселина, те съдържат оптимално количество омега3 мастни киселини, DHA и EPA.
Разнообразното хранене е изключително важно, но в момента не можем да си набавим необходимите ни и на бебето дози само от хапване на риба или плодове и зеленчуци, така, че аз съм за витамините и съм много доволна как се отразяват на мен и на бебче Simple Smile

Много силни порегръдки на всеки, прочел целия ми ферман  Hug Joy

# 684
Освен фолиева киселина все още, друго не пия, както и с предишната Б. Секс си правим 1-2 пъти седмично, и двамата имаме желание. Дани всичко е наред и за напред Simple Smile
Иначе 2 седмици бях болна, едвам се отървах от хремата и кашлицата. Все още се случва да кашлям, но рядко. Ходих до ЛЛ са ме чуе, нямах хрипове. Изписа ми едни перлички Тавипек с лавандулово масло, стават за бременни и кърмачки. Като че ли от тях се подобрих.

# 685
  • В градината...
Абсолютно ти споделям поста и тъкмо щях да пиша, че от омега-3  най-важни са DHA и ЕPA.

# 686
Момичета, не приемайте нищо на своя глава, допитайте се първо с лекар.

# 687
Суити, посъветвай се с АГ-то. Hug
Със сигурност, само да ида на преглед. Peace

# 688
Мислите ли да си купувате сутиени за бременни и кърмачки?

# 689
Момичета здравейте, приемате още едно очакващо майче.

Чакам третото си бебе Simple Smile, имам двама невероятни сина, определено чакаме вече всички третото човече и се надяваме да е принцеска.
Утре съм на БХС...има ли момичета от Варна да ме насочат къде да отида?
Забравила съм напълно къде , какво се прави, все едно ми е първо бебче Mr. Green

Термин 17.05.2015 г.
Работя засега, децата са ми на 9 г. баткото и почти на 4 г. малкия, пиех фолиева доскоро, чакам да видим какво ще каже АГ на 29 ти да пия за закрепване през зимата.
това е засега, ще пиша когато имам възможност.

Ива Hug

Общи условия

Активация на акаунт