Отговори
# 645
Задължително ще се отчета. Peace
Нещо голямо затишие днес. newsm78

# 646
Момичета как сте със с*кса? newsm78

# 647
Аз нямам желание, а ММ не искам да знам какво му е.  Joy

# 648
Здравейте в това мрачно време.Нямам много време за писане -малката ученичка си иска вниманието.Има ли други мами с второкласници?

# 649
# 650

Ох, хич ме няма.... Embarassed Мъжо горкия не знам..., но и той нищо не казва за сега, горкия. Blush

# 651
  • В градината...

Повечето след инвитро изкарват цяла бременност без него. И аз за сега така.

# 652
perunika ,това не го знаех за инвитрото!А, защо?Аз мислех,че след 3-я месец няма проблеми...

# 653
Добро утро, мамчета!!
Мерси за кафенцето Simple Smile
Flower, успех на прегледа, seagirll чакаме инфо и от теб Wink аз съм на 28.11 и вече ми е нетърпеливоооо!!!
За секса, ами и аз сега желание нямам от страх, иначе имах розови сънища преди  няколко седмици. ММ не коментира, всеки път като се гушнем аха да се престраша и се отказвам, а док ми каза, че може.

# 654
Добро утроооо,дами.
vasileva снимката за хубаво утро е супер и наистина ли остават 39дни до Коледа,ох не бях се замисляла,но сега се развълнувах  Crazy Flutter Hug
Относно с*кса в най-скоро време и аз щях да повдигна ?-са,ние не практикуваме,не знам страх ли ме е,просто не изгарям от желание,а на ММ и аз като мимка82 не знам на милия какво му е,но ще търпи  Blush
Да ви споделя на снощния боксов мач когато започна така се стреснах,разтреперих се,може би от вълнение,но не ми беше много конфортно,хормоните сигурно.чак излязох и сама си говорих,спокойно всичко е наред.има ли някой,който също взимат връх така емоциите,не конкретно за бокс,а по принцип?

# 655
Привет момичета!
За пръв път от три години насам доброволно отказах да отида на работа. Просто сутринта не можах да се надигна  Cry Такова чудо не ми се случвало от години , а и  не очаквах да се влоша толкова. А тези лимони и парацетамола не вършат абсолютно никаква работа... Не знам вече какво да правя- цялото ми тяло ме боли- главата, гърба, зъбите, гърлото... За съжаление, късно е за Осцилококцинум, не се сетих по- рано... Снощи и сутринта повръщах 3 пъти и сега не смея да сложа нищо в устата си. Какво мога да направя, не знам, момичета какво ще ме посъветвате, нещо, което ще ме облекчи поне млако? И един съвет от мен- пазете се, че да хванете вирус точно сега, това е убийствено за нас Sad

# 656
Афро,успех и на теб!  Hug
Сабрина, дано бързо да оздравееш!  Praynig Hug

# 657
Sabrina_ ,не пий нищо на своя глава!Отиди на лекар ако се чувстваш много зле!За повръщането ако е вирусно остави вируса да излезе сам-повръщайки.Пий много течности да не обезводниш!!!!  Hug
Пази се!!!! spoko

# 658
А затишие  всички спим след снощи,Sweety -имам родни които тренира борба ,съграждани от Нови Искър който са европески шампиони по самбо ,и куп други познати кобрата вчера просто само ходише по терена.Колкото и да освиркват Кличко той игра с краката .Както и Зета на сестрами бе европески шампион 
преди няколко години ..И аз до последно бях  за кобрата .Но той колкото и да се би добре не се раздвижи.Иначе да това от страна на Кличко е с тея изисквания бе тъпо ама ,шампион е какво да се прави .Но както кажа не му е тук мястото .
Днес ММ нещо го прихваща не добре със стомаха аз снощи си повръщах абе забавно айде да мине утре и да ходя на ЖК че да видим пола,че една колежка бърза да ми дава дрешки .А ММ не дава че ако е момиче какво ще ги правим  . Crazy Crazy Crazy

# 659
Сега станахме със синчето.Мисля да закусим и да се отправя към магазините.
За храната ям всичко каквото преценя.Бременни сме не болни.

Общи условия

Активация на акаунт