Отговори
# 630
  • Бургас
Честити ти сини гащи, Никки!!! Simple Smile
Никки, честити сини гащи, слагам щъркелчето веднага!  Hug    bouquet

Благодаря   bouquet

Слагай Суити, док беше категоричен  Mr. Green

bg bg bg И у нас сме така! Няма да се спи тая вечер  Grinning

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 22:37 от Никки

# 631
По отношение на храненето съм като Витаминка Simple Smile Не е похвално сигурно, ама не мога да мисля за всяка хапка. Мразя крайностите. Не пуша, иначе обичам ракийка със салатка, винце, но откакто съм бременна пих чаша червено вино един път и един път чашка розе.

# 632
Ники, честити сини гащи!  Hug
Честита победа на евровизията!!! Сега и световна титла по бокс ако спечелим..... Praynig

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 22:50 от мимка82

# 633
  • burgas
Здравейте, и аз съм на мнение че трябва да се пазим, но не и да се вманиачаваме. Все пак сме нормални хора 😊 а пък нали знаете, че нещо като е забранено е най-сладко.
Ники, честити сини гащи 😊 и моя позната ходи миналата седмица при този лекари тя е останала доволна. Ние в Бургас сме много зле от към лекари за съжаление.

# 634
  • София
Божа работа си е, както казахте по-рано и от една хапка можеш да се заразиш и да стане белята, ама да ни пази Бог и да нямаме такива случаи  Praynig
Гледахме Крисия, много вълнуващо, гордеем се с нея, нищо, че завърши втора, за нас тя винаги ще бъде най-добрата Simple Smile А близнаците са уникални таланти!
Сега дебнем Кубрат, някой знае ли към колко ще бъде мача?

# 635
Е явно бог не беше българин ,но и кобрата много се излижи . Sad ,браво на малката к+Криси  Hug HugЛека и от мен сега се прибрахме от свеки

# 636
Та добро утро!
Изпратих ММ на работа и ще легна да си доспя.  smile3524

Танче, защо Кобрата да се е изложил, представи се на ниво. Кличко за мен беше изложилият се, като започнем от ръкавиците, минем през конференцията и стигнем до допинг пробата, за мен това не беше мъжка постъпка. Това, че си световен шампион не означава да си определяш правилата! И все пак досега не бях виждала такова усвиркване...на "шампион"  Peace

Но тук не е мястото.

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 06:27 от Sweety ஜ

# 637
Добро утро!  morning
Събудих се сама, а сега като станах ми се спи още, какво се случва с мен, не знам.  #Crazy
Никки честити ти сини гащи   bouquet
Честито и на малката Крисия, много ме радва това слънчице. За Кубрат няма какво да кажа, за мен мача не беше реален, Кличко си показа кирливите ризи, но нашето момче игра достойно!

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 07:45 от Flower ツ

# 638
Добро утро!

Много вълнения, много нещо от вчерашния ден.

Ето, днес кафето е от мен.

# 639
StellaI, благодаря за кафето.  Hug

Нямам търпение да дойде сряда, че да се видим с нашата звездичка.  Heart Eyes

# 640
Добро утро отново, вече наспала се!  Hug Hug

Стела, много благодаря за кафето.   bouquet
Цвете, успех на прегледа, дано да има подобрения!  Praynig Hug

Аз си направих мляко с какао, че го сънувах, дръпнах си коледен филм и сега ще се наслаждавам на неделята Heart Eyes, но и вас ще следя.  Peace

Днес май не сте много активни. Confused Аз си мислех че довечера ще пусна темата.

# 641
Добро неделно утро и от мен!Как сте днес?  Hug
 StellaI,благодаря за ароматното кафенце с коледно настроение!

# 642
Няма защо, момичета.

мимка ние сме добре, в сряда съм на ЖК да видим какви ги вършат малките пакостници.  Peace

# 643
Добро утро   food010 

Снощи нищо не можах да гледам, ама както и да е Simple Smile Малката ме събуди в 8, до сега баница правихме, закуска и сега ще се ориентираме към Мола на разходка, че времето е доста гнусно.

За храната като гледам колко неща не ядете, направо се чудя от какво живеете. Аз от салати не мога да се лиша, пък и честно казано не виждам смисъл, нали за това ги мия? Моцарелата също си я хапвам, тази пакетираната, прави се от пастьоризирано мляко, бях писала преди време, че основно се лишавам от синьо сирене и луканки. Алкохола го бях отказала до тази седмица, чаках да мине органогенезата и от тогава вече си позволявам по малко вино, предния път също си пийвах и не съм забелязала отклонения Wink

Тази седмица и аз съм на лекар, ще ми мерят и шийката да видим дали ще трябва серклаж, надявам се да няма нужда. Всичко е много странно с две бебета, но добре че съм минала вече веднъж по пътя на бременността, че не знам иначе колко извънземно щеше да ми е всичко. Почти съм решила как ще ги кръстим, но се чудя да бия ли камбаната или да чакам да наближи Simple Smile

Хайде хубава неделя от мен   bouquet

# 644
Няма защо, момичета.

мимка ние сме добре, в сряда съм на ЖК да видим какви ги вършат малките пакостници.  Peace

хахаха,гонят все още вътре...  Joy ,че после като им стане тесничко... Успех,ще чакаме да разказваш после!  Heart Eyes

Успех на всички мами,които тази седмица са на преглед!Имена няма да казвам,за да не изпусна някой.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт