Магия

• 102 303
  • 362
  •   1
Отговори
# 345
Има ли някой, пострадал от рейки? Според вас рейки опасно ли е? Четох, че рейки е вид бяла магия и се работи с енергетиката и реално е опасна практика.

# 346
Има ли някой, пострадал от рейки? Според вас рейки опасно ли е? Четох, че рейки е вид бяла магия и се работи с енергетиката и реално е опасна практика.
Рейки е вид енергия и,ако някой пострада ,няма да пострада от рейки а ще пострада от човека ,който подава енергията. И това се отнася не само за рейки а за всяка една енергийна система и въобще за всяко едно нещо в живота. Всичко в живота е неутрално и зависи от човека и неговото намерение, как ще го ползва,подобно на ножа , с него може да колиш ,убиваш и нараняваш и в същото време с него можеш да режеш хляб и храниш хората или да освобождаваш завързани и пленени хора търсещите свободата. Всичко в живота е на този принцип.

# 347
Аз аз знам, че е чужда намеса, по това, че се появиха всичките 7 признака от тази статия: https://jenata.blitz.bg/relaks/ekstrasens-7-priznaka-che-ste-oma … ite-tezi-5-neshta

И не само това, но когато се опитах да правя позитивни утвърждавания, манифестиране и писане на желания по новолуние не само нищо от написаното не се сбъдна, ами стана точно обратното.

# 348
Аз аз знам, че е чужда намеса, по това, че се появиха всичките 7 признака от тази статия: https://jenata.blitz.bg/relaks/ekstrasens-7-priznaka-che-ste-oma … ite-tezi-5-neshta

И не само това, но когато се опитах да правя позитивни утвърждавания, манифестиране и писане на желания по новолуние не само нищо от написаното не се сбъдна, ами стана точно обратното.
Честно казано и при мен е така никакви новолуния нито 3-6-9 свършиха работа за най елементарни неща

# 349
Здравейте! Пиша за да попитам тъй като това ми изглежда доста несеризно и ми е интересно дали би могло да бъде наистина светена вода или някакъв вид магия , като под формата да се приема от определен човек.
Случайно я открих , тъй като шишето беше скрито.

# 350
  • Sofia
Къде я намерихте?

# 351
# 352
Здравейте, никога не съм вярвала, че ще напиша или изобщо ще си помисля нещо такова, но явно никога не е късно, човек да му се случи нещо гадно. От известно време ми се въртят натрапчивите мисли, че на мъжа ми и мен ни е направена или ни се прави постоянно магия за раздяла, да не се разбираме и тн.. т.е на него за любов а за мен да бъда разкарана. Малко предистория- от дълги години заедно, бяхме като магнит един за друг, никога не се карахме, винаги сме се обичали безкрайно и истински, имахме страхотна комуникация. Усещането във връзката ни беше на пълна взаимност, топлина и отдаденост един към друг. До моментът, в който мъжът ми преживя много травматична случка с роднини, която го беляза емоционално за цял живот. Не беше на себе си. Отношенията ни все още бяха добре. По стечение на обстоятелствата, докато пребиваваше в африканска страна, се е запознал с местна “девойка” , и явно тя му е повлияла някак и е започнала връзка- не ме разбирайте погрешно- дотук банална история. Но с течение на времето, той тотално се промени, отчужди, въпреки че искаше да запазим семейството си. Видимо е разкъсван от вътрешна вина за случилото се. Проблемът е, че третата персона, се оказа изключително токсичен обсебващ човек. Постоянно го залива с претенции, с драми, с тръшкане, скандали, той през цялото време говори как иска да се отърве от нея, но много я съжалява и тн. Стигнахме до момент, в който при негов опит да прекрати всичко, беше заплашен със самоубийство, с всякакви клетви, обиди и каквото се сетите. И той каза повече не издържам на това. Да, ама не - въпреки всичката тая ужасия, тя пак успява да го обсеби и той реално не прекъсна връзката си с нея( основно дистанционна, с тайни срещи в чужбина от време на време- не ме питайте как знам). След този случай, отношенията ни още повече се влошиха, до степен, постоянно енергията да е напрегната, негативна в къщи. Аз не се чувствам добре от цялото нещо, той постоянно изпитва вина, караме се или почти не си говорим… обичайното в такава ситуация. Но той вече почти не може да спи, постоянно е изнервен, дразни се на всичко, не само на моите реакции.. буквално всичко го изнервя. Та почти през цялото време ми се върти мисълта че тази нещо прави или ни е направила. В къщи е пълно с нейни бележчици, всякакви камъченца и какво ли още не, които той влачи и си държи някъде на скрито. Наистина отношенията ни градени с години, се обърнаха тотално на 180 градуса за кратко време. Не знам към кого да се обърна за да провери дали има наистина нещо направено или просто аз отказвам да приема баналната истина. Възможно ли е наистина да ни е направено нещо?

# 353
Пиши ми на лични от къде си. Ще ти дам координати на една жена, която да ти каже за какво става дума.

# 354
E, ти си доста търпелива. Тайни срещи с представителка на спинозния континент и тясна специализация във вудо магиите. Къщата ти е пълна с предмети от африканската Жулиета, но на теб ти трябва някой да ти каже дали има нещо. Поне 1 с 1 не можеш ли да събереш?

# 355
E, ти си доста търпелива. Тайни срещи с представителка на спинозния континент и тясна специализация във вудо магиите. Къщата ти е пълна с предмети от африканската Жулиета, но на теб ти трябва някой да ти каже дали има нещо. Поне 1 с 1 не можеш ли да събереш?
Аз мога да събера, но все пак когато човек има житейски проблеми, винаги най-лесното е да хвърли вината върху “магии, зли уроки и всякакви неща от свръхестествен характер”, да знам и виждам, че на много хора им се случват наистина и че тези неща съществуват, но винаги трябва да се замислим първо- със здравия си разум. Предметите не изглеждат като някакви вуду неща, просто някакви сувенирчета -банални- камъчета сърца, любовни бележчици, гривнички - не са вързани косми и конци или нещо от този сорт. Просто писах за съвет, знам че на много жени им се е случвало подобен сценарий- затова.

# 356
Добре, мъжът ти държи  " ценни " сувенири от връзката, която те/ви трови, но те все още са в  дома ви? Ако ти кажат, че това са магии, ти как ще ги изхвърлиш от дома си?
Само да ти обърна внимание, че си идеалният банкомат  за някой измамник. А те са повечето такива, защото златните кюлчета сами  им падат в ръцете, а не че ще развалят някоя магия. Иначе съм сигурна, че много хора се упражняват по темата.

# 357
Знам, че съм идеалния банкомат, но с питане и до Цариград се стига. Обръщала съм му внимание, че според мен тази прави нещо- категорично отхвърля шанса- семейството и било страдало от такава направена магия преди години и реално много я било страх от такива неща. Просто яко му е промила мозъка.. а преди нещата да станат ясни, палеше свещ до прозореца в спалнята всяка нощ.. супер нетипични за него неща… но и да ми кажат че има, за него нищо не мога да направя ако не иска сам да прогледне. Единствено мога да предпазя себе си.
Цитат на: liola [b
[/b]link=topic=807570.msg50673962#msg50673962 date=1767709392]
Добре, мъжът ти държи  " ценни " сувенири от връзката, която те/ви трови, но те все още са в  дома ви? Ако ти кажат, че това са магии, ти как ще ги изхвърлиш от дома си?
Само да ти обърна внимание, че си идеалният банкомат  за някой измамник. А те са повечето такива, защото златните кюлчета сами  им падат в ръцете, а не че ще развалят някоя магия. Иначе съм сигурна, че много хора се упражняват по темата.

# 358
Заеби магията и свещите и вуду космите.
Мъжът ти си има друга жена, ти знаеш за нея, той знае че ти знаеш, но не прекъсва отношения, носи си подаръци от нея вкъщи, ходи си при нея без никакви проблеми, разказва ти истории за нея. И ти още го държиш вкъщи, и го съжаляваш и ще разваляш магии? Грам самоуважение ли нямаш?

# 359
Вижте, нито сте ми в обувките, нито съм разказала абсолютно цялата история- тук четете частична информация, така че да заключвате и съдите мисля, че няма смисъл. Не всичко е на крайности в този живот.
Заеби магията и свещите и вуду космите.
Мъжът ти си има друга жена, ти знаеш за нея, той знае че ти знаеш, но не прекъсва отношения, носи си подаръци от нея вкъщи, ходи си при нея без никакви проблеми, разказва ти истории за нея. И ти още го държиш вкъщи, и го съжаляваш и ще разваляш магии? Грам самоуважение ли нямаш?

Общи условия

Активация на акаунт