Магия

• 100 081
  • 351
  •   1
Отговори
# 345
Има ли някой, пострадал от рейки? Според вас рейки опасно ли е? Четох, че рейки е вид бяла магия и се работи с енергетиката и реално е опасна практика.

# 346
Има ли някой, пострадал от рейки? Според вас рейки опасно ли е? Четох, че рейки е вид бяла магия и се работи с енергетиката и реално е опасна практика.
Рейки е вид енергия и,ако някой пострада ,няма да пострада от рейки а ще пострада от човека ,който подава енергията. И това се отнася не само за рейки а за всяка една енергийна система и въобще за всяко едно нещо в живота. Всичко в живота е неутрално и зависи от човека и неговото намерение, как ще го ползва,подобно на ножа , с него може да колиш ,убиваш и нараняваш и в същото време с него можеш да режеш хляб и храниш хората или да освобождаваш завързани и пленени хора търсещите свободата. Всичко в живота е на този принцип.

# 347
Аз аз знам, че е чужда намеса, по това, че се появиха всичките 7 признака от тази статия: https://jenata.blitz.bg/relaks/ekstrasens-7-priznaka-che-ste-oma … ite-tezi-5-neshta

И не само това, но когато се опитах да правя позитивни утвърждавания, манифестиране и писане на желания по новолуние не само нищо от написаното не се сбъдна, ами стана точно обратното.

# 348
Аз аз знам, че е чужда намеса, по това, че се появиха всичките 7 признака от тази статия: https://jenata.blitz.bg/relaks/ekstrasens-7-priznaka-che-ste-oma … ite-tezi-5-neshta

И не само това, но когато се опитах да правя позитивни утвърждавания, манифестиране и писане на желания по новолуние не само нищо от написаното не се сбъдна, ами стана точно обратното.
Честно казано и при мен е така никакви новолуния нито 3-6-9 свършиха работа за най елементарни неща

# 349
Здравейте! Пиша за да попитам тъй като това ми изглежда доста несеризно и ми е интересно дали би могло да бъде наистина светена вода или някакъв вид магия , като под формата да се приема от определен човек.
Случайно я открих , тъй като шишето беше скрито.

# 350
  • Sofia
Къде я намерихте?

# 351

Общи условия

Активация на акаунт