ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ- тема 8

• 90 129
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Охххх, момичета, не знам...лесно им е на тях, защото не им е на главата!

Тази в НГЛ наистина хич не и пукаше, не очаквах такова несериозно отношение, честно, мн се разочаровах.

Днес не успях да изляза от работа, но другата седмица понеделник/вторник ще гледам да ходя до 3-та градска, да видиме там какво ще кажат.

Между другото питах Владимиров кое е от двете е по-добре да приемам - писал ми е: може и Фраксипарин, като след месец трябва да се направи кръвен анализ. А дозата как я определи не знам, не ми е удобно да го питам и това...
Освен да си купя фракси и тази вечер да започна да си го бия, дано 0,4 не е силно. Сигурно има някакво значение, макар че разликата е една десета между 0,3 и 0,4.

# 301
  • София
0.3 и 0.4 са профилактични дози.

# 302
Magnet, както винаги с леко по-назидателен тон от необходимото...аз не налагам мнението си, просто го изразявам и се опитвам да дам адекватни сравнения...профилактиката при генетични мутации може да се изрази в поне малко повече обръщане на внимание на тях, а не както момичетата описват отношението на генетиците от НГЛ, аз също останах недоволна от тяхното отношение...да, много любезни, но незаинтересовани....аз пак ше дам за пример познатата с три спонтанни и след това 2 бременности на инжекции с две здрави дечица...значи все пак някой и е обърнал внимание, ама след 3тия път...кво е станало с психиката и и с близките и за това време....who cares?..дано, ако чете не ми се сърди, че я споменавам...аз съм супер щастлива за нея!...та аз съм за по-детайлно обръщане не внимание на нещата, без разбира се да се цели комерс и печелене на пари...

# 303
Здравейте дами. Днес ми излязоха имунологичните излседвания. Някой дали може да ги тълкува, защото съм на лекар чак след две седмици, а дотогава ще откача. Моля ако някой е имал подобни резултати да се включи.

NK клетки  14 % при реф. ст. 8-24 %
CD16+CD56+NK клетки  11% при реф. ст. <=12 %
NKT клетки - 18% при реф. стойности 2- 10%

Анти-Протомбин антитела ИгГ 11% при реф. стойност <=10 %

Другите изследвания за антифосфолипидни антитела и антифосфолипиден синдром са в норма.

Някой може ли да ми каже какво значат тези резултати???? newsm78 #Crazy baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 304
  • София
Етаниел да не ме визираш мен с абортите и децата ми след това ? Simple Smile
Тук поне в Бг може да направиш каквито изследвания пожелаеш и каквито лекари искаш да посетиш. В Англия например ако ще и да имаш една торба аборти никой няма да ти обърне внимание, най- много един допълнителен скан ако  се смилят. Броят те за бременна след 12 гс , там един прогестерон не можеш да си купиш.
Извинявай, но генът си е ген, вари го печи го - това е. Сега една мацка с хашимото се оплаква от Италия, бременна с високо ТСХ и час за ендо там след месец и половина, дали е добре..

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 15:42 от magnet_for_happiness

# 305
Ама аз не казвам, че нямаме достъп до изследвания и лекари, казвам, че дори като ги направиш не можеш да разчиташ на адекватна помощ....тук също могат да то съдерат кожата с торби пари, ти не веднъж си обявявала суми, които си похарчила...да, генът си е ген, тя мутацията ти е до живот, въпроса е да и се обърне внимание, ако може да не изтърпим още по едно разочарование..

# 306
  • София
Не винаги е цифра, не всички са като с моите терапии, има различни варианти. Както бях всяка седмица на скан не ми се мисли ако трябваше на плащам по 150-200 евро за скан, има разлика. Не казвам, че тук е без пари, но е по - евтино и достъпно. Че там помощта нима е адекватна? Това протакане на прегледи и терапия, мерси, аз ако не съм в БГ съм обречена на бездетие,'освен ако не се случи висшо чудо. Добрите специалисти са известни, не са тайна. А лично аз на имунолози и генетици се доверявам на хората на д- р Стаменов, а консултациите са безплатни Wink поне бяха де, скоро не съм ходила.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 17:25 от magnet_for_happiness

# 307
Здравейте, чета ви от едно известно време, но досега не прочетох нищо в тази тема за моята мутация - Хетерозиготен носител на мутацията 20210G>A (протрпмбин).
Да не би да се изписва и по друг начин, пък аз да не знам..... Та и аз при бременност ще бъда на фракси и аспирин протект всеки ден и от двете  Wink

# 308
.... А лично аз на имунолози и генетици се доверявам на хората на д- р Стаменов, а консултациите са безплатни Wink поне бяха де, скоро не съм ходила.

Чудех се дали да не ходя и в Надежда да се консултирам, май няма да е зле! Би ли ми препоръчала генетик там   bouquet

Jeny_D аз съм хомозиготна по нормален алел с тази мутация (при мен се изписва по същия начин)

# 309
  • София
Д-р Хаджидекова.

# 310

мноооого благодаря   bouquet

# 311
Аз от НГЛ съм много доволна, въпреки че съм много тежък случай.
Много са внимателни, обясняват всичко, стараят се да помогнат скаквото могат.

# 312
 Mомичета, един Фраксипарин около 4 лв.  ли е? Аз като гледах в интернет си помислих, че опаковка от 10 бр. е толкова!? Питах само в една аптека, но явно е така! Не че няма да си го купя, но не  очаквах да е толкова скъп, това си е серизен разход на месец, но най важно разбира се е бебчето да е добре!

# 313
Благодаря, Ви за отговорите момичета.

# 314
Mомичета, един Фраксипарин около 4 лв.  ли е? Аз като гледах в интернет си помислих, че опаковка от 10 бр. е толкова!? Питах само в една аптека, но явно е така! Не че няма да си го купя, но не  очаквах да е толкова скъп, това си е серизен разход на месец, но най важно разбира се е бебчето да е добре!

Толкова е, да.

Общи условия

Активация на акаунт