Велико Търново

• 112 612
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново
Аз пък въпрос за частните занимални имам - от колко часа най-рано взимат сутрин децата? Сигурно е различно за всяка, кажете, за които знаете. Че аз както почвам работа от 8ч...  newsm78

# 676
Здравейте, търся някой дерматолог или УНГ да ми предложи някакви лекарства за стафилококова инфекция. Не знам какво да правя вече. Ходих до поликлиниката, не помня фамилията на доктора, но започваше с Г. Та той и още една жена са УНГ там. Попаднах на него, изписа ми Аксефф(хапчета) и фусидин(мазило). Само аксефф ми помогна временно... Фусидина не си струва за такава инфекция. Отивам отново при личната и ми изписва стафилококсимум. И това не помага. Майка ми иска да ме води при Манолова, но четох, че нищо не прави, а много пари взема... Някакви идеи за доктори, които са лекували и още лекуват стафилококова инфекция. Да подчертая, че тя е на носа ми!
Здравей! Преди време имах сериозен детматологичен проблем и след ходене на 100 доктора ми помогна единствено д-р Станимир Петров. В Горна Оряховица му е кабинета. Тел 088 8896495

# 677
А на мен някой може ли да препоръча кабинет за масаж? Страхотно ми е схванат гърба след почивката и имам нужда от наистина силен масаж, не разни релаксации и глезотии Simple Smile

# 678
ВИдях Лили дрогерия да отварят на центъра в новия търговски център до съда

И аз я видях днес, но имаше преградна лента отпред. Вътре е заредено, явно съвсем скоро ще отвори официално.

На 20-ти е официалното откриване на Лили. Малко да живне тая сграда там, че седи като паметник. Дали ще има някакви други магазини, знаете ли?

Ехаа! Супер! Дано има щанд на Катрис. smile3508

А на мен някой може ли да препоръча кабинет за масаж? Страхотно ми е схванат гърба след почивката и имам нужда от наистина силен масаж, не разни релаксации и глезотии Simple Smile

Отново мога да препоръчам център Релаксис. Но, искай при Ники. Доста мъже ходят при нея, именно заради силния натиск.  Peace

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 11:56 от Sladkishi

# 679
Sladkishi, a kъде е този център Релаксис? Имаш ли някакъв телефон за връзка?

# 680
Sladkishi, a kъде е този център Релаксис? Имаш ли някакъв телефон за връзка?

До кафе Елена. Ще ти пратя телефон на лични, да не спамим темата  Peace

# 681
Аз с въпрос и предложение:
- За д-р Чолаков ли скоро говорихме, че има нова техника в кабинета си  Rolling Eyes И с какво е свързана тя? И още нещо по тази тема - ако отида за вземане на секрет, той ми го взема и го гледа веднага или го праща в лаборатория или праща мен директно в лаборатория?

И предложението:

Виждам, че темата отива към изписване и имам предложение за новата - да си я направим по-хубава, с повече информация в началния пост и за повече неща и най-вече информацията да е актуална. Напоследък се пита масово за доктори, за процедури, за магазини и тн., а няма синхронизирано никъде нищо.
Може да се започне на първо време с разглеждане на сегашния първоначален пост и кой каквото знае да каже, да го редактираме малко. Сигурна съм, че много неща не са актуални вече.
Мога да се заема да разгледам темата от първа страница до сега и да сортирам някои мнения по горепосочените теми.
Ако има и други привърженици, споделяйте идеи. Един път да го направим, всеки следващ ще е по-лесен. Mr. Green

# 682
  • Велико Търново
..::V.I.P::.., мен ако питаш, действай  Peace

# 683
  • shumen
Вип,и аз съм за.Ако имаш време действай.

# 684
Момичета, някоя може ли да ме ориентира как вървят цените на масажите в града ни. Интересувам се от тези със силен натиск, не от релаксиращите (както професионалистите ги наричат "галещи" Simple Smile) )

# 685
Хахах май не съм единствената със схванат гръб 😄

# 686
Момичета, някоя може ли да ме ориентира как вървят цените на масажите в града ни. Интересувам се от тези със силен натиск, не от релаксиращите (както професионалистите ги наричат "галещи" Simple Smile) )

Писах ти на лични  Peace
Подкрепям предложението на ..::V.I.P::..

# 687
  • В.Търново
Разбрах, че хирургът д-р Манчев се е пенсионирал.Дали все още оперира?

# 688
Някой ползвали ли е услугите на почистващите фирми в града- от рода на Блясък и тем подобни?

# 689
Разбрах, че хирургът д-р Манчев се е пенсионирал.Дали все още оперира?
Виж: http://www.dnesbg.com/zdrave/tarnovski-hirurzi-spasiha-dete-s-ryadka-travma.html

Общи условия

Активация на акаунт