Ин витро център Стефанов

• 136 488
  • 717
  •   1
Отговори
# 135
Iovis, най-добре е да звъннеш на регистратурата и да им зададеш въпроса си. За да не се допусне грешка, която да ти изиграе лоша шега.
Успех ти пожелавам  Hug

# 136
Позната която е правила спермограма на нея пише Инвитро Тракия...така че и аз не знам..кое  е вярното може би доктора трябва да се пита за най сигурно..

в началото беше тракия вече е стефанов и табелата е сменена от миналата седмица Simple Smile
Значи е Инвитро Тракия  Hug
Ами не е.  Grinning

# 137
Позната която е правила спермограма на нея пише Инвитро Тракия...така че и аз не знам..кое  е вярното може би доктора трябва да се пита за най сигурно..                                   

в началото беше тракия вече е стефанов и табелата е сменена от миналата седмица Simple Smile
не инвитро Стефанов е  Simple Smile

# 138

не инвитро Стефанов е  Simple Smile
да де обърках се Simple Smile

# 139
  Днес пусках хормони и на формуляра пише '' ин витро тракия ''....и съм малко притеснена относно персонала или поне част от него! Дупкаха ме четири пъти докато ми налучкат вената, сега цялата ми ръка , вкл. и дланта, от където в крайна сметка стана, е синя и изтръпнала. Направо не ми се мисли, ако това се повтаря , като влезна в процедура. И докато чаках резултатите, излезе една дама, която и бяха правили трансфер, като цяло имаше доста хора и дори не ми се чакаше да чуя коментара на доктора, относно резултатите ми и си записах час за др. седмица. Ако някой има някакви въпроси, в понеделник мога да го попитам. Приятна вечер.

# 140
  Днес пусках хормони и на формуляра пише '' ин витро тракия ''....и съм малко притеснена относно персонала или поне част от него! Дупкаха ме четири пъти докато ми налучкат вената, сега цялата ми ръка , вкл. и дланта, от където в крайна сметка стана, е синя и изтръпнала. Направо не ми се мисли, ако това се повтаря , като влезна в процедура. И докато чаках резултатите, излезе една дама, която и бяха правили трансфер, като цяло имаше доста хора и дори не ми се чакаше да чуя коментара на доктора, относно резултатите ми и си записах час за др. седмица. Ако някой има някакви въпроси, в понеделник мога да го попитам. Приятна вечер.
[/quote

Това е ужасно...Знаеш ли кога ще подпише доктора?Ако можеш като ходиш да питаш...също така и кои са ембриолозите...понеже тука никой не знае Simple Smile

# 141
До колкото знам са две..моя позната също скоро се оплака от взимането на кръв...това не е добре...не искам и да мисля ако тая същата трябва да ми слага абоката Sad

# 142
А имате ли представа как стои въпроса с ембриолозите?
При последното ми ходене там си откарах 1ч. висене, но ми направи повече впечетление, че и момичето за трансфер си повися толкова вътре до къде доктора отиде.
Дай боже всичко да е наред занапред.

# 143
А имате ли представа как стои въпроса с ембриолозите?
При последното ми ходене там си откарах 1ч. висене, но ми направи повече впечетление, че и момичето за трансфер си повися толкова вътре до къде доктора отиде.
Дай боже всичко да е наред занапред.

И аз искам да знам за ембриолозите ...обаче няма кой да ни отговори Simple Smile

# 144
Единственото, което ми беше казал доктора за тях, е че са от друга клиника (Софийска) и не може да ми каже кои са. Заради етиката...
  Усещам някои разочарования в последните постове за съжаление  Sad
Аз съм негова пациентка от Плевен, наистина много съм доволна от него, както и екипа с който работеше в КИРМ.
Когато прекрачих прага на клиниката му в Стара Загора обаче, усетих някакво студенина, несигурност, празнота и сякаш това не беше вече и "моя" доктор. Кабинета тесен, студен (може би защото беше отворен прозореца), не се почуствах добре на прегледа. Колкото и нелепо и смешно да звучи, повече си мислех да не го ударя с крак в носа отколкото какво ще ми каже в резултат от прегледа  Confused толкова тясно беше.
Бях там на 25.11.2014 г., обещах, че ще споделя впечатленията си с вас като се върна, но така и не събрах кураж, може би за да не разочаровам някого или защото аз самата се разочаровах, че не усетих това място като "точното". Сега го правя (споделям), но малко ми е поодминало и виждам, че и други май са го усетили.
Не знам дали ще се върна там, не спирам да чета темата и да се надявам да "завалят" положителни тестове и отново да си върна надеждата че това е моя доктор. ДА - той е добър, но да не забравяме, че и екипа е от значение. Може би им трябва време....Късмет на всички очакващи бебе Wink
Не спирайте да се надявате.

п.п. Не критикувам в никакъв случай, дори много си го харесвам доктора като професионалист, просто споделям как се почувствах аз за първи път в новата му клиника.

# 145
D-Ivanova аз също съм му пациент от Плевен имам един неуспешен опит там...сега ми предстои втори,взела съм заповед но още чакам да подпише вече 5 месеца...Имам му пълно доверие но не знам екипа му и най вече ембриолозите кои са ,аз мисля че екипа е важен за успеха.И на мен беше казал от София...но защо се крият...странно ми е и чусвствам известно притеснение.

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 17:30 от Detelina_8101

# 146
за взимането на кръв на мен ми е вземала само една веднъж и останах доволна защото по принцип на мен много трудно ми се взема кръв нямам вени и почти винаги става от трети опит със спукани вени ,но този път даже не усетих на съпруга ми и двете са му взимали и е нямал проблеми даже каза не усетих Simple Smile

# 147
В понеделник като ида за коментар на хормоните, ще го попитам за екип, ембриолози и ако ми каже нещо, ще пиша. За взимането на кръв...надявам се просто така да се е получило и да не се повтаря. Докато чаках, дойде семейство от Ямбол и имаше някакъв проблем, били й запазили час за преглед, а трябвало да й правят снимка за проходимост. Настана леко напрежение, но всичко се нареди и приеха момичето. По този повод разбрах, че анестезиолога е външен, защото момичето на регистратурата му се обажда, да дойде да направят изследването. Други от екипа, аз лично не съм виждала, освен младите момиченца, които сноват напред-назад, но според мен те са помощен персонал, поне от това, което съм чувала да коментират. Приятна вечер и нека сме спокойни на този етап, постепенно всичко ще стане ясно.

# 148
Здравейте момичета, бързам да ви кажа че вече има бременни от ин витро процедури от декември месец, така че всичко е наред. Бъдете спокойни, док си е подбрал добър екип. Самия той се занимава с ин витро от доста време, така че със сигурност е избрал правилните хора, с които да работи.
Желая успех и положителни тестове на всички!!!

# 149
Утре пращам моя мъж на СГ, но за съжаление няма да мога да отида с него? А дали има андролог? Аз имам записан час за 7 февруари, аз тогава исках и ще събера впечатления !
А относно клиника, както знаем, всяко начало е трудно и сигурно ще трябва време да се разработи. А и като чета как стоят нещата в Надежда имам чувството, че няма да му липсват пациенти!

Общи условия

Активация на акаунт