Ин витро център Стефанов

• 136 493
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
Андролог викат от вън също и затова подбират часовете.

# 151
Андролог викат от вън също и затова подбират часовете.

Аз до колкото знам анроложката си е постоянно там, дори е бивш кадър на КИРМ. Когато посетих клиниката я видях и веднага я познах, че е от Плевен.

# 152
Да не си се объркала? Ако говориш за д-р Рилчева, то тя си е в клиниката в Плевен и не е мърдала от там.

# 153
Да не си се объркала? Ако говориш за д-р Рилчева, то тя си е в клиниката в Плевен и не е мърдала от там.
Има наистина кадър от Плевен ,в клиниката и аз като я видях познах че е от там...но не и зная имената и каква е била в Кирм.

# 154
https://www.facebook.com/MckirmSvetaElisavetaPleven/photos/a.449 … ype=3&theater

За тази жена става въпрос била е в Плевен сега я виждам в клиниката на д-р Стефанов но идея нямам каква е ...

# 155
Благодаря, днес ходи, но резултати чааак в понеделник  Rolling Eyes?!

# 156
Има наистина кадър от Плевен ,в клиниката и аз като я видях познах че е от там...но не и зная имената и каква е била в Кирм.
Eто тази се занимава с мъжката част, другата не я зная, не съм я засичала.
https://www.facebook.com/MckirmSvetaElisavetaPleven/photos/a.449 … ype=3&theater

# 157
Това е д-р Рилчева, доколкото си я спомням!

# 158
Това е д-р Рилчева, доколкото си я спомням!
Да това е д-р Виолета Рилчева но тя си е в Плевен.Другата е работила в Плевен но сега е в клиниката на д-р Стефанов...но не знам на каква длъжност и имената и.

# 159
Момичета да дам отчет. Току що се връщам от доктора фоликула ми още не се е спукал за мое огромно съжаление и кокото бързах сега се бавя. Питах за договора с фонда и доктора каза, че ще е наѝ-вероятно към края на февруари. Та и там ми се бавят нещата. Но нищо ново при мен. С чакането на бебето се оказах голям карък.

# 160
Здравейте,момичета!И аз искам да се включа по темата.Пациентка съм на Д-р Стефанов от миналата година.Нищо лошо не мога да кажа за него-много внимателен и отзивчив. Но неговите сестри са много некадърни,като се сетя и ми става лошо.Бяха ме  надупкали здраво и на двете ръце общо 10 пъти.След това две седмици бях като пребита,цялата в синини да не ви казвам за болките.

# 161
Здравейте момичета,
доживях най-накрая и аз да се запиша в списъка на очакващите стартиране на процедура. След днешния преглед док е доволен от резултата, яйчниците изглеждат в пъти по-добре от преди 4 месеца. Пуснахме днес сумати изследвания /спин,васерман, сифилис, цитонамазка и т.н./. Ако всичко е наред, на 20-ти преглед. Ако и тогава всичко е наред, на другия цикъл започваме процедурата след още доза изследвания.
Клиниката потвърдено официално е "Стефанов". Не е "Тракия".
За вземането на кръв, на мен ми е 4-то в тази клиника. Не съм имала проблеми. Днес също нямах. Но аз си знам от къде могат да точат и от къде не, и не давам да ме боцкат където те решат. Бодат където аз кажа. При ММ имаше малко проблемче със сегашното боцкане, щото той им дава да избират. Също пия много вода в деня, в който се очертава да правя изследвания. Това помага по-лесно да се целкат вените. Ама аз си пия повече вода по принцип.
Закъснение почти никакво нямаше в часовете. Но ние предизвикахме малко, защото имахме много документи да попълваме и влизахме 3 пъти при док, а той беше и леко разсеян от ММ, който винаги развихря тайфун след себе си  Mr. Green
Договор с фонда се очаква да имат подписан към средата на февруари. Това специално питах за момичетата, които чакат за процедура по фонда.
Ние ще се финансираме сами сега. И без това много време изгубихме в изследвания, лапароскопия, и възстановяване след лапарото. Не мога да чакам повече. Надявам се заповедта, която очаквам около юни да не влезе в употреба.
Това е в общи линии от мен.

# 162
Tanzu, късмет, момиче!
Малко прашец, момичешки?  Joy
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 163
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Кей, взимам си с голям кеф. Нали и аз две, три бамбини съм си поръчала  Joy Joy Joy

# 164
Tanzu а знае ли се вече кой ще е ембриолога?

Общи условия

Активация на акаунт