Ин витро център Стефанов

• 136 511
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
Детелина, не съм питала. Не ми дойде на ум  newsm78 Единственото което мога да кажа е, че има такъв. Точно преди нас имаше двойка, мисля от Бургас, които бяха правили пункция и док ги изпрати с думите: "Ще ви се обадят да ви информират колко яйцеклетки са се оплодили и на коя дата ще е трансфера. След трансфера - никакво пътуване. Оставате поне една вечер тук, по възможност и две"
На 20-ти ще питам и за ембриолога. Дано да не забравя, че аз обикновено го засипвам с въпроси човека, и той от своя страна ме засипва с информация  Joy

# 166
Детелина, не съм питала. Не ми дойде на ум  newsm78 Единственото което мога да кажа е, че има такъв. Точно преди нас имаше двойка, мисля от Бургас, които бяха правили пункция и док ги изпрати с думите: "Ще ви се обадят да ви информират колко яйцеклетки са се оплодили и на коя дата ще е трансфера. След трансфера - никакво пътуване. Оставате поне една вечер тук, по възможност и две"
На 20-ти ще питам и за ембриолога. Дано да не забравя, че аз обикновено го засипвам с въпроси човека, и той от своя страна ме засипва с информация  Joy

Да то няма начин да няма ..но никой все още не знае кой е ..Благодаря ти все пак.Успех ти желая и положителен финал накрая Hug

# 167
http://tvstz.com/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%B … 2-2015-14992.html                                             
Ето го и нашият лекар Simple Smile

# 168
Тоника, благодаря  bouquet Благодарение на теб за първи път се докоснах до тази непозната за мен материя!

# 169
Тоника, усмихна ме!
Обичам го този човек!

# 170
Тоника, благодаря.  bouquet

Първата ми "среща" с лекаря определено ми допадна, харесва ми как мисли и какъв е методът му на работа.Ако се наложи, определено бих му се доверила.

Най-много ми допадна мнението му за успеваемостта на клиниките и споделянето ѝ с бъдещите пациенти.

# 171
И аз много се зарадвах като го кледах,няма втори като него Simple Smile  iovis нямам предстрава защо не ти го отваря ,на мен ми го отваря Simple Smile

# 172
Имам питане момичета. Започнах да пия противозачатъчните от 14 ноември и от 6 декември като са ме почнали едни болки в дясната гърда и подмишница ще се побъркам. Доктора казва, че може да е от хормоните. Има дни в които не мога даже да спя от болка. Иначе съм с мастопатия по принцип откак се помня, но чак такива болки не съм имала. Обадих се на мамолог, но като чу за противозачатъчните и евентуална стимулация каза да отида на преглед след като приключа.За първи път пия противозачатъчни. На някоя от вас случвало ли се е подобно нещо?

# 173
Имам питане момичета. Започнах да пия противозачатъчните от 14 ноември и от 6 декември като са ме почнали едни болки в дясната гърда и подмишница ще се побъркам. Доктора казва, че може да е от хормоните. Има дни в които не мога даже да спя от болка. Иначе съм с мастопатия по принцип откак се помня, но чак такива болки не съм имала. Обадих се на мамолог, но като чу за противозачатъчните и евентуална стимулация каза да отида на преглед след като приключа.За първи път пия противозачатъчни. На някоя от вас случвало ли се е подобно нещо?

Попитай доктора не може ли да ти смени противозачатъчните. Моя приятелка имаше същия проблем с един вид противозачатъчни. Спря ги и болките отшумяха. Но ти трябва да вземаш , така че ако може, да ги смени.

# 174
Илиана благодаря ти за бързия отговор да се успокоя малко, че аз на болка издържам, но ме плаши, че незнам от какво. Оказа се, че противозачатъчните не ми помогнаха за задържания фоликул и до вчера бях на Дуфастон. Надявам се вече да се е спукал и утре като отида на преглед да започнем стимулацията.

# 175
Стискам ти палци и ти желая успех от цялото си сърце!!! Hug

# 176
Мерси, дано този път вече се случи, че много време изгубих след разочарованието си в предишната клиника. Надявам се този път да съм на правилното място.

# 177
Успех, Етаа!
Аз вчера бях за първи път в клиниката за консултация с доктора. Доволна съм, успокои ме човека, че нещата не са толкова черни, колкото аз си мисля.

# 178
Ета, съжалявам, и аз не мога да помогна с повече информация. Аз самата съм на противозачатъчни вече 4-ти месец, но нямам такива оплаквания. Единствените странични ефекти при мен са, че спомагат качването на килограми, и че нямам цикъл. Нито капка. И започва да ме гони една параноя  ooooh! 
Но Илиана е права, док може да каже дали тези болки са от противозачатъчните.
Пиши утре след прегледа как се развиват нещата.
Пожелавам ти от сърце успех!  Hug

# 179
Някой има ли информация кога ще подпише с фонда доктора? 😔

Общи условия

Активация на акаунт