Ин витро център Стефанов

• 136 344
  • 717
  •   1
Отговори
# 675
Момичета тази нощ сменят времето,как да продължа с инжекциите като си ги бия в 9 и 10 часа?

# 676
Според мен сега трябва да ги биеш в 8 и в 9. Един час по-рано... след като връщат времето с 1 час.

# 677
Момичета тази нощ сменят времето,как да продължа с инжекциите като си ги бия в 9 и 10 часа?
по добре се  свържи и питай по телефона, какво да правиш

# 678
Здравейте момичета оп аз пак съм със въплосче д-р Стефанов с каква упойка работи по време на пункцията понеже предният ми опит ми поставиха уж епидурална упойка която въобще не ме хвана и си усетих абсолютно всичко

# 679
Здравейте момичета оп аз пак съм със въплосче д-р Стефанов с каква упойка работи по време на пункцията понеже предният ми опит ми поставиха уж епидурална упойка която въобще не ме хвана и си усетих абсолютно всичко
С пълна упойка. Нищо не се усеща.

# 680
Момичета,знаете ли как стои въпроса с донорството там? Желая да даря, но не знам какво да направя. Ако някой знае или пък има нужда нека пише. Благодаря предварително.

# 681
RRM, това което искаш да направиш е страхотно! Поздравления! Най- добре звънни по телефона да ти обяснят!

# 682
Момичета чакам цикъл и ще запомвам стимулация по фонда. Хормоните нали се поемат от фонда. Аз си плащам само изследванията всичко останало е по фонда нали. Ако някой е бил по къс протокол по фонда ще ми пише ли на лични какво ме чака и какво ми поема фонда, че не обясняват много а и да знаем какви пари да си носим за натам. Благодаря.

# 683
Момичета чакам цикъл и ще запомвам стимулация по фонда. Хормоните нали се поемат от фонда. Аз си плащам само изследванията всичко останало е по фонда нали. Ако някой е бил по къс протокол по фонда ще ми пише ли на лични какво ме чака и какво ми поема фонда, че не обясняват много а и да знаем какви пари да си носим за натам. Благодаря.
Аз бях по къс протокол питай какво те интересува

# 684
ами какво средва знам само че сега трябва да пуснем изследвания за xепатит Б и С, сифилс. Спин. Които ние пращаме. После ми каза че като свършат противозачатъчните чакам цикъл или по точно на 5ти ден от свършването им при него за стимурация 5дена. Моля пиши подробно на лични кое след кое следва кое се поема по фонда. За да знаем и списъка с вит. И добавки който дава още ли го пиеш. Абе всичко. Благодаря. За първи път ми е и не знам и какво да го питам. А не xодим с много пари в джоба да сме подготвени.

# 685
Аз приключих с д-р Стефанов..Дано и Вие не се разочаровате като мен..!

# 686
Забременях от първа имсеминация при д-р. Стефанов. Няма начин да се разочаровам от него. Той и целият му екип бяха страхотни. Това си е мое мнение!!!

# 687
Аз приключих с д-р Стефанов..Дано и Вие не се разочаровате като мен..!
Защо какво стана сподели все пак затова е този форум

# 688
Станислава, сподели наистина, иначе поста ти е безмислен. Щом човек не е доволен трябва да потърси другаде решение,така мисля аз!

# 689
Сигурно причината е неуспешен опит.Но само тя си знае наистина причината.Незнам но аз бях потресена когато влезнах в клиниката и една от пациентките не спря да мърмори колко време прекарвала в клиниката по стимулацията.Но явно си е вярвала че в др клиники не се чака,все пак всичко е въпрос на гледна точка-все пак да изнервящо е чакането бушуват хормоните но това е пътят към успеха и да не забравяме докторите не са богове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт