Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 630
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Препоръчайте ми магазини за пердета на по -нормални цени.

# 151
  • Пловдив
Препоръчайте ми магазини за пердета на по -нормални цени.
Погледни на първа страница.  Peace

# 152
  • Пловдив
Оооо, супер!
Благодаря!

# 153
  • Пловдив
Pipi554   мога да ти предложа съботна монтесори занималня в логопедичен център Мечо пух. Възрастовата група е от 2 до 5 г. Записах малкия и вече два пъти сме ходили. Очаквах втория път да плаче, а той си влезна като пич.

# 154
Топер са спалня, хубав и евтин къде мога да намеря ?

# 155
Девойки,кой може да ми направи диван ,но от матраци-да изглежда като мека холна мебел,а да е с матрак ?
Благодаря!

# 156
  • Пловдив
Loa, къде точно се намира центъра?

Pipi554   мога да ти предложа съботна монтесори занималня в логопедичен център Мечо пух. Възрастовата група е от 2 до 5 г. Записах малкия и вече два пъти сме ходили. Очаквах втория път да плаче, а той си влезна като пич.

# 157
  • Пловдив
Момичета, преди време се коментираше къде могат да се открият пантофи Зетпол. Спомням си само за някакъв маказин Зайо Байо. Някой има лиа информация дали наистина има там, евентуално цена и координати на магазина.

# 158
_Пепи_ аз до този така и не отидох,ходих до този на Иван Вазов,за жалост тогава имаха беден асортимен откъм номера и модели,почти нищо,но поне се ориентирах по номера и поръчах от ОЛХ,ние си носим един и същи модел,та не ми беше трудно,само с номерата се колебаех,но взех по-голям и не съжалявам!Като цени помня 16-17лв,на мен ми дойдоха пак за толкова но и с доставка включена!

# 159
  • Пловдив
МериДжей на гърба на Рива Центъра. /Тон Бонбон в Кършака/ На ъгъла има една ветеринарна клиника и до нея има врата. Ако погледнеш на горе ще видиш. То си пише.

# 160
  • Пловдив
Момичета, вчера бях до градския Комсед. Заредили са прилично, обаче цените им са меко казано завишени.  ooooh!

# 161
  • Пловдив
Благодаря!   bouquet

МериДжей на гърба на Рива Центъра. /Тон Бонбон в Кършака/ На ъгъла има една ветеринарна клиника и до нея има врата. Ако погледнеш на горе ще видиш. То си пише.

# 162
miraluba а нещо за намаление да разбра?

# 163
  • Пловдив
Не питах.
От там влязох в get7.eu да сравня цените. Определен конструктор в Комсед струваше 70.70 лв. а в сайта  същият 48.78 лв.

# 164
Ехаа,егати разликата,ох аз никога не съм го харесвала този магазин,ама приятелка иска лего,та затова,явно в  get7.eu ще и кажа да гледа!

Общи условия

Активация на акаунт