Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 637
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Девойки,кой може да ми направи диван ,но от матраци-да изглежда като мека холна мебел,а да е с матрак ?
Благодаря!
виж в Напредък, гледала съм по брошури такива дивани

# 166
  • Пловдив
Момичета, разбрах, че пантофи Зетпол има в магазин Лекси на бул. Марица, но още не съм ходила и не мога да кажа със сигурност. Ако някой ходи скоро, моля да сподели има ли номерация и цените какви са.

# 167
Девойки,кой може да ми направи диван ,но от матраци-да изглежда като мека холна мебел,а да е с матрак ?
Благодаря!

Нашият е друг тип, но го поръчахме тук и стана страхотен: http://www.bulmeb.com/.
Предполагам, че ще могат да ти направят и такъв, какъвто искаш.

# 168
Благодаря за идеите,ще предам на материално отговорното лице   Mr. Green   ,че засега идеята е само в главата ми и не среща особена подкрепа.
Благодаря !

# 169
Момичета, дайте идея за ресторант за празнуване на РД на дъщеря ми. Ще са 2 деца (едното на 2 и едното на 3г) и едно бебе, та, не знам дали е задължително да има детски кът към него. Миналата година бяхме в Сентръл парк на М. хълм, но като че ли ми се иска да е някъде др.  Не искаме да е в битов стил, потискащо ми е...

# 170
  • Пловдив
Да попитам пазаруващите в Лекси на Пещерско шосе - малките тортички как вървят като цени?

# 171
  • Plovdiv
Шушулче, нямам деца, но  много харесваме ресторант "Ревиера", тази до Ботев стадиона, но няма детски кът. Има детска площадка, която е срещу него. 

Като се замисля не знам къде има ресторант с детски кът вътре в заведението.

# 172
  • Пловдив
Момичета, дайте идея за ресторант за празнуване на РД на дъщеря ми. Ще са 2 деца (едното на 2 и едното на 3г) и едно бебе, та, не знам дали е задължително да има детски кът към него. Миналата година бяхме в Сентръл парк на М. хълм, но като че ли ми се иска да е някъде др.  Не искаме да е в битов стил, потискащо ми е...

За две деца не знам дали си струва да се обвързваш с детски кът.
Иначе Гладиатори,сем ресторант Тон Бон Бон в Рива център

# 173
Гладиатори е в битов стил и на мен лично обстановката изобщо не ми харесва.
В Рива център не е ли пицария? С такова впечатление съм останала.
Ще видим и този Ривиера, не сме ходили досега, ама площадката не ни върши работа, защото едва ли някой възрастен ще се навие да мръзне с дечурлигата по вън в 18-19ч вечерта.
А р-т Глобус как е? Виждам, че има някакъв детски център Смърфовете (дъщеря ми умира за смърфове (освен патките)) и сега се сетих за него.

# 174
  • Пловдив
Гладиатори е в битов стил и на мен лично обстановката изобщо не ми харесва.

Честно ли?Малиии,изобщо не съм забелязала.То или дебнем детския кът,или на бързо си гледаме чиниите  Joy
В Глобус бяхме пролетта,но нямаше детски кът.Поне на първия етаж.Май нагоре има още нещо
Ривиерата не е изобщо вариант за хора с малки деца.Площадката е неизползваема,а вътре е толкова на тясно,че като сложиш детската количка и запушваш всичко

# 175
Уф, не ми помагаш Whistling.
Аз се чудя за 2 лапета има ли смисъл от детски кът. Ще посетим и ТБ в Ривата да видим какви условия предлага и дали нас ни устройва, ама ми се иска да имаме по-голям избор. Thinking

# 176
Момичета, разбрах, че пантофи Зетпол има в магазин Лекси на бул. Марица, но още не съм ходила и не мога да кажа със сигурност. Ако някой ходи скоро, моля да сподели има ли номерация и цените какви са.

Не знам каква им е нормалната цена. Има номерация.

# 177
  • Пловдив
Аз се чудя за 2 лапета има ли смисъл от детски кът.

Според мен не.Явно е РД на възрастен и детският кът не е задължителен.Все пак зависи доколко искаш да угодиш на децата и родителите.
Скоро бяхме на РД в Ориджинале на възрастен в малката зала.За трите деца беше нает аниматор два часа,който ги забавляваше чудесно.
Още повече не ти помагам Whistling.

# 178
РД е на дъщеря ми, що реши, че е на възрастен? Не се заяждам, просто ми стана интересно.
През февруари празнувахме юбилея на ММ в ресторант на Кап. Райчо, с ваучери бяхме + свободна консумация, останахме мн доволни, та, може и там да отидем. Широко и спокойно беше.
А Рая как е като обстановка, цени, меню. Сетих се, че е в онзи район.

# 179
  • Пловдив
Шушулче, детският център е до Глобус, т.е. нямат топла връзка.

Общи условия

Активация на акаунт