Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 673
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
РД е на дъщеря ми, що реши, че е на възрастен? Не се заяждам, просто ми стана интересно.

Защото се чудиш дали да има детски кът+че ще има само 2 деца

# 181
  • Пловдив
Шушулче, посетете Рива, мисля, че ще ти хареса. Не е пицария, има избор на вкусни ястия. Децата могат да играят и в детския кът на първи етаж и да ги виждате.
На Рая правиха ремонт сега и нямам идея как е. Преди обстановката беше хубава, имаше що годе място да тичат две деца, цените приемливи. Кухнята е вкусна.

# 182
  • о`майна лунна нощ е
Бих ви предложила точно обратното - да заложите на детски център, в който да пуснете децата да поиграят, а възрастните да изпиете по кафе или хапнете кетъринг. Вариант е Макуин 2 в бившето кино Фламинго /сега не знам как се казва киното, че го смениха/. Може да си запазите предварително час, да поръчате кетъринг и докато децата играя, вие да се видите. Детски РД, ако ще да е за 3 деца, в ресторант, на маса, не го виждам.

# 183
Детският РД ще се празнува на 2 порции: с децата и с възрастните.
Сега търся ресторант за възрастните.
Преди известно време снимах РД в Макуин2 и не останах очарована, пък и не ми се струва подходящ за двугодишни, но това си е мое мнение де.

# 184
  • Пловдив
За двегодишни навсякъде е сложно. Ходим по рождени дни с аниматори точно от тази възраст, едва миналата и тази година има някакъв ефект децата да си задържат вниманието и да се забавляват. Ние досега празнуваме в заведение в семеен кръг без деца. Тази години вече ще организирам нещо, защото децата се радват и се забавляват и не висят по крачолите на родителите, които два часа си прекарват приятно в сладки приказки.  Flutter

В този ред на мисли където и да отидете с децата, пригответе се да ги забавлявате вие. Те нито сами, нито с аниматор ще ви оставят на мира. Да не те отчайвам, от опит говоря, но то пък си зависи и от децата. Нашите са таласъми прославени, няма оправия с тях.  Mr. Green

# 185
А, аз съм далече от мисълта, че ще зарежа някъде детето и ще се забавлявам без нея, нали все пак празника е неин. Пък и тя винаги е била с нас:почивки, екскурзии, кафета, ресторанти та знам какво да очаквам.
Засега набелязах Рая, Ривиера и ТБ в Рива център, пък ако не - пак ще сме в Сентръл парк.

# 186
  • Пловдив
Шушулче, ТБ в Рива е чуден вариант.

# 187
  • Пловдив
В ТБ на ривата наистина е добър вариант. Също мога да предложа новия ресторант Южен Полъх до полиграфията. Просторно е и има подобие на детски кът с батут и една къщичка.

# 188
Благодаря, и него ще погледнем!

# 189
  • Пловдив
Шушулче, може и във Фенси в Мол-а да отидете. Тон Бонбон е залепен за него, а в ресторанта кухнята е много хуава ( или поне беше преди година и половина)

# 190
  • тук-там
Шушулче, може и във Фенси в Мол-а да отидете. Тон Бонбон е залепен за него, а в ресторанта кухнята е много хуава ( или поне беше преди година и половина)

Последния път не видях детския кът до Фенси-то. newsm78

# 191
  • Пловдив
Детския център си е там - взели са част от ресторанта вече

# 192
  • Пловдив
Момичета,имам следния проблем...Къде и към кой да се обърна?
Тоя месец от ВиК са ни бумнали кубици вода от разпределянето на общия водомер  #2gunfire Ходих при домоуправителката...явно жалба трябва да напишем Rolling Eyes Събрали се били кубици и са ги разделили на 4-те входа на блока.Така каза инкасаторката.
Има хора от блока,които не са открили партиди и вместо фирмата строител да си покрие тия пари-плащаме ние сега Crazy

# 193
  • Пловдив
Не е само до партидите. Имаш ли общ водомер, разпределят показанията му на база процент от твоето потребление. Ако щеш.  Но няма вариант не щеш. ВиК така се решили и няма изход. Длъжен си. При майка ми е така. При нас, понеже блока е стар, нямаше общи водомери, но сложиха, и сега и ние така плащаме. Няма не искам, няма недей. Плащаме им всички загуби за старата канализация, всички течове, всичкооооо.  ooooh!

Ти може да прокараш някаква идея затова, че фирмата-строител не е платила и да пробваш, но имай предвид, че като се уреди този въпрос, плащанията си остават во веки веков...... Не знам и до колко е редно да плащам за нещо, което няма как да докажат, че съм го изразходвала лично. Аз водомери си имам. Но пък да тръгна да ги съдя......от умрял писмо. Thinking

# 194
  • Пловдив
Е не може да сме толкова скапана държава начи #Cussing out Според мен нямат законово основание да ги начисляват на нас тези кубици!Ще звъня тук-там да видим какво ще ми отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт