Къде в Пловдив? - 54 тема

• 67 578
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
Такива кутии има в Практикер ( а днес и утре са - 22 %  стоките извън промоция). Мисля,че и в Метро има,но не съм съвсем сигурна.

# 211
Четох, че ремонта на Петко Д. Петков е до 15.11, но като знам какви са туткави едва ли днес ще успеят да го отворят.

# 212
Здравейте,

Търся пластмасов контейнер за съхранение на дрехи, който да е плитък, но широк, така че да може да се слага под спалнята? Нещо подобно на този от снимката - долу, вляво.

Скрит текст:

Преди съм виждала в Метро, но сега май ги няма вече.

Купувала съм от Алати. Има различни размери.

# 213
  • Пловдив
от тези пластмасови контейнери съм виждала и в Рила-та

# 214
Влизам, за да споделя, че резервирахме в ТБ в Рива център.

# 215
  • Пловдив
Влизам, за да споделя, че резервирахме в ТБ в Рива център.
Ще чакаме отзиви.

# 216
Забравих само да уточня, че говоря за семейния ресторант.

# 217
  • Точно където трябва
Някой да има връзка в НОИ? Искам да питам нещо на лични.

# 218
  • Пловдив
Здравейте,

Търся пластмасов контейнер за съхранение на дрехи, който да е плитък, но широк, така че да може да се слага под спалнята? Нещо подобно на този от снимката - долу, вляво.

Скрит текст:

Във всички строителни хипермаркети, както и в Юск ги има. В Юск сега са 24лв - намалени от 30лв., офертата е валидна до 19-ти.
http://jysk.bg/shranenie/koshnici/plastmasza-shranen/kutiya-za-p … dal-39x79x17-proz

На мен ми харесва, че е с колелца.

Между другото ако се регистрираш в сайта им да получаваш бюлетин ти пращат талон за отстъпка за 15лв при покупки над 50лв ( валиден е 1 месец от датата на издаване). Важи и за промоционални стоки Wink

# 219
Момичета, искам да боядисам стаите с боите Dulux. Моля, препоръчайте ми читав магазин(с разбира се добри цени, че боята е доста скъпа за нашия джоб),четох в нета, че големите вериги не предлагат качествена боя от тази марка. Много благодаря!  Hug

# 220
Не съм доволна и от двата магазина на Делукс Peace. И двата са на Пещерско шосе. Единият е по-близо до кръстовището с Васил Априлов. Там продават наистина оригинален Делукс, но машината за тониране им е доста стара и ако цветът е по-специфичен или много светъл може да се получи разлика.
Другият магазин е срещу ТЕТ-а. Там цената е много по-ниска, почти колкото на масовите бои, но и разликата в качеството е видима. Работят с нова машина за тониране, но карнетката с цветовете е универсална, а не оригиналната на Делукс.
По-скоро бих заложила на първия магазин. Ако купувате от втория, по-добре Церезит.

# 221
Страшно съжалявам, че боядисахме всичко вкъщи с този латекс... Цената му въобще не съответства на качеството  Tired

# 222
Много благодаря за всички отговори за контейнерите, както и за информацията за талона за отстъпка в JYSK, мисля да се възползвам  Peace

# 223
  • Луната
Здравейте,

Скрит текст:

Аз съм купувала такива кутии от Баумакс Simple Smile

# 224
Виждала съм такива кутии в Кауфланд, но беше преди време.

Общи условия

Активация на акаунт