Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 644
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Някой да знае, къде има работещ магазин Липненски. Двата, които знам бяха закрити.

# 106
Някой да знае, къде има работещ магазин Липненски. Двата, които знам бяха закрити.

В Кичука има,до магазин Слънчеви лъчи и пазара на Хоризонт.

# 107
  • Пловдив

В Тракия точно под лаборатория Писанец .

# 108

Основният им магазин, от който зареждат всички останали, е на ул. Колю Фичето №7А. Ако знаеш къде е Тони 2000 в Каршака, преди него на 50 метра. Срещу него е поликлиника Аврора, бившата Надежда.

# 109
Елфи, благодаря. Трябва да се обадя да попитам кога трябва да подам документи за детски-дали декември или януари.  Миналата година пак така се чудех кога и ги подадох януари, обаче не получих детски за декември, може би е трябвало да ги подам декември. Обаче много добре си спомням, че тогава питах кога е трябвало да ги подам и те ми казаха- януари  newsm78
Чудя се дали тази година да не си подам документите декември, като не мога да се свържа с тях...
Липненски има и в Кючука до детски магазин Бейбиленд,между хранителен магазин и кафене, но му забравих името(преди беше Гладиатори).

# 110
  • Пловдив
Миналата година пак така се чудех кога и ги подадох януари, обаче не получих детски за декември,

Щом си подала януари,подаваш отново януари
Молбата ти важи 12 м и декември ще е последния месец с право на детски /преброй си ги и ти/.Затова новата ти молба я пускаш януари
Вероятно миналия декември ти е останал без молба и затова не си получила.Дори да си питала в социалните,не означава,че те ще ти кажат кога наистина трябва.Да ти ровнат молбата си е усилие.Говорят на изуст често.Затова ти си следи тези неща.Взимай си заповедта,пази си я и като се чудиш я погледни

# 111
Т.е сега след като трябва да подам януари, пак ли няма да получа за декември? Или миналата година просто е трябвало да подам декември?

# 112
  • Пловдив
Т.е сега след като трябва да подам януари, пак ли няма да получа за декември? Или миналата година просто е трябвало да подам декември?

Ако молбата ти е подадена през януари 2014,трябва да получиш детски и през декември 2014.Той ще ти е последния месец с право на детски.Затова новата молба я подаваш януари 2015 г.Вземи си заповедта за новото подаване и си следи по нея

Вероятно миналия декември ти е останал без молба и затова не си получила.Дори да си питала в социалните,не означава,че те ще ти кажат кога наистина трябва.Да ти ровнат молбата си е усилие.Говорят на изуст често.Затова ти си следи тези неща.Взимай си заповедта,пази си я и като се чудиш я погледни

# 113
Схванах  Embarassed Laughing Благодаря много   bouquet

# 114
  • Пловдив
Схванах  Embarassed Laughing Благодаря много   bouquet

Следващия път,ако не си сигурна,съм винаги на среща да коментираме кога точно трябва да подадеш  Peace

# 115
Къде продават истинска билкова къна и на каква цена?

# 116

Къна съм купувала от пазара в Изгрев, но беше преди много време. Жената ми каза, че е къната е от Турция

# 117
Здравейте, момичета, можете ли да ми кажете къде мога да открия хладилници с транспортни дефекти, като с много голям приоритет са ми тези с марката Бош. Благодаря Simple Smile

# 118

Къна съм купувала от пазара в Изгрев, но беше преди много време. Жената ми каза, че е къната е от Турция
Ако не Ви е спешно, другия месец ще пътувам до Турция и мога да донеса ако искате...

# 119
къде в пловдив мога да запиша детето си на английски език
има ли тема където се обсъжда езиковото обучение  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт