Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 597
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
  • filibeto-maina:)
Здрaвейте искaм дa попитaм къде могa дa отпрaзнувaм първи рожден ден зa цени достъпни.? И също дa попутaм зa тортa, искa ми се дa бъде приготвенa по здрaвословнa с продукти които едногодишно дете може дa яде, знaе ли някой, дa ли прaвят тaкивa въобще.

# 226
Такава торта освен да си направиш ти, няма кой друг.
В момента дори не се сещам за сладкарница, която не ползва готови блатове и кремчета на прах. Ако има такава, ще се радвам да споделите. Миналата година бяхме поръчали торти от Амели, толкова сухи и безвкусни. На вид го докарваше, но вкусът е гаден. А от вътрешен човек знам, че всичко ѝ е готово: и блатовете и кремовете на прах.

# 227
  • Пловдив
За торта може да пробвате в Малката Ида. Наше приятелче, което е с алергия към млечните продукти все там си поръчват и му правят специална, така, че да може да я хапва и той.
Идете, кажете си изискванията и вижте какво ще ви предложат.

Аз иначе си поръчвам нормална торта и винаги съм доволна от изработката.

# 228
Здрaвейте искaм дa попитaм къде могa дa отпрaзнувaм първи рожден ден зa цени достъпни.? И също дa попутaм зa тортa, искa ми се дa бъде приготвенa по здрaвословнa с продукти които едногодишно дете може дa яде, знaе ли някой, дa ли прaвят тaкивa въобще.

Веджик: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.494875350583860.107374 … 115443&type=3

# 229
  • filibeto-maina:)
Много блaгодaря зa предложениятa, не вярвaх че изрaботвaт био торти, зaрaдвaхте ме Hug

# 230
  • Тра-ла-ла
Момичета, знаете ли къде се предлагат дрехи на "Братан"? Конкретно търся този модел яке

Скрит текст:

# 231
  • Пловдив

По мои наблюдения ( присъствала съм на много РД и съдя и по двет си деца)  децата почти не ядат торта на рождените си дни, да не говорим пък за едногодишни.
За малкия син направих отделна бебешка торта. Беше от 2 вида плодови пюрета и кисело мляко с бисквити. Сгъстяват се или с желатин или се варят с царевично нишесте да стане като кисел.
Иначе много м алко сладкарници си правят сами блатовете, а ако ги правят не са с яйца, а със сух яйчен меланж и кремчетата са или овкусена сметана или някакъв сух крем от пакетче, разреден с вода.
Ето тук знам, че правят вкусни домашни торти: https://www.facebook.com/pages/Сладкарница-Канелаpastry-shop-Kan … 907887603?fref=ts

# 232
  • Пловдив
Наскоро коментирахте магазин Зайо Байо във връзка с пантофи Зетпол. Намерих телефон, звънях и ме информираха, че вече не съществува.
Аз го издирвах заради апреските на Demar, които явно също са се продавали в този магазин.
Та нпкой да е срещал апрески на Demar някъде?

# 233
  • Пловдив
Наскоро коментирахте магазин Зайо Байо във връзка с пантофи Зетпол. Намерих телефон, звънях и ме информираха, че вече не съществува.
Аз го издирвах заради апреските на Demar, които явно също са се продавали в този магазин.

В магазин Бефадо на Скопие 2 трябва да има и такива апрески.Там гледала ли си?Обади се да питаш 0897252262 ;0896972929

Онлайн тук http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%935836193/% … 0%BC%D0%B1-%D0%B0

# 234
  • Пловдив

В магазин Бефадо на Скопие 2 трябва да има и такива апрески.Там гледала ли си?Обади се да питаш 0897252262 ;0896972929

Онлайн тук http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%935836193/% … 0%BC%D0%B1-%D0%B0

Никой не вдига, пак ще звънна. Доколкото виждам този магазин е в мрежата на Илинор. Не съм виждала да продават Демар. Погледнах и на сайта им, има само два вида гумени ботуши на Бефадо...

А магазина на Гроздовия пазар, в който имало Зетпол, затворен ли е също?

# 235
  • Пловдив
Доколкото виждам този магазин е в мрежата на Илинор. Не съм виждала да продават Демар.

Името на магазина на Скопие е Детски магазин Befado Rewon Haba Demar.Би трябвало да имат апреските.Не знам дали е от мрежата на Илинор.Може да взимат от тях продукти,но едва ли е точно Илинор

# 236
  • Пловдив
Доколкото виждам този магазин е в мрежата на Илинор. Не съм виждала да продават Демар.

Името на магазина на Скопие е Детски магазин Befado Rewon Haba Demar.Би трябвало да имат апреските.Не знам дали е от мрежата на Илинор.Може да взимат от тях продукти,но едва ли е точно Илинор

Свързах се, имат и Demar.
Elfita,сърдечно благодаря   bouquet, довечера отиваме да мерим.

# 237
Здравейте,
търся майстор за поправка на улуци,
някой има ли познат занимаващ се с тази дейност или да рискувам с тези, които си оставят координатите по спирките.

# 238
Момичета моля препоръчайте ми ел. техник за домашно посещение.

# 239
  • Пловдив

Радвам се.Пада се на Македония реално.Не знам дали си от квартала.Бетония мост е отворен,но нататък към Македония е затворено.Можете да влезете по Македония от към полицейското управление

Общи условия

Активация на акаунт