Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 529
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Някой може ли да ми похвали добра шивачка в Кичука ?
Трябва ми за дребни неща - подгъви,стеснявания....но да има нужните машини и да ги прави добре. 1ironing

# 406
От къде форма за печене на блатове на ниска цена? Купих си от Лидл, но е 24 см, а на мен ми трябва по-голяма. Ще се ползва рядко, да не кажа само веднъж и не ми се дават мн пари.

# 407
  • Пловдив
Момичета, искам да почна малко по малко да купувам коледните подаръци, за да не ми се струпа всичко наведнъж, че все пак са си разход. Имам два въпроса: 1-Знаете ли къде продават гоблени? Искам да взема на свеки, че тя е страстен любител и 2- къде продават хубави памучни мъжки пижами, но ако може по-големи номера да има, че мъжа ми е едър балкански субект Simple Smile

За гоблени магазина на подлеза спирката преди Тунела, посока Панаира.
Хубави пижами на добри цени в магазинче след Четвъртък пазара пада се горе-долу срещу дома на младоженците  Peace

# 408
  • Пловдив
Моля, дайте ми отзиви за ресторант Note Di Vino /Гладиатори до затвора/ - цени, грамаж, обстановка - заслужава ли си?  Praynig

# 409
Момичета, искам да почна малко по малко да купувам коледните подаръци, за да не ми се струпа всичко наведнъж, че все пак са си разход. Имам два въпроса: 1-Знаете ли къде продават гоблени? Искам да взема на свеки, че тя е страстен любител и 2- къде продават хубави памучни мъжки пижами, но ако може по-големи номера да има, че мъжа ми е едър балкански субект Simple Smile
За гоблени, не зная свекърва ти колко ще се зарадва на Милена стил, ако е страстна гобленарка. Можеш да и купиш нещо от Аксиома - http://www.axioma.3clab.com/gobleni.html , както и хубаво магазинче има на 6-ти септември, малко след бившето кино Фламинго, от страната на Жан Жорес, но скоро не съм ходила и не зная какво има в наличност. В Милена стил гоблени като тези на Ланарте например са скъпи. На самите Милена стил са ОК като цени за качеството си с конци Ариадна.
За мъжки пижами - хубава съм купувала ХХL от магазинчето за бельо срещу Областната управа. Там са три - средното, но и в другите има.

А сега едно питане и от мен - да сте виждали някъде елха в саксия. Друга година по това време вече ги вадеха, сега не съм виждала. Естествено, ако може да е на сносна цена, ще е супер.

# 410
  • Пловдив
А сега едно питане и от мен - да сте виждали някъде елха в саксия. Друга година по това време вече ги вадеха, сега не съм виждала. Естествено, ако може да е на сносна цена, ще е супер.

По цветарските магазини пускат.Ако видя,ще ти свирна

# 411

По цветарските магазини пускат.Ако видя,ще ти свирна
ОК. Благодаря.

# 412
  • Пловдив
Моля, дайте ми отзиви за ресторант Note Di Vino /Гладиатори до затвора/ - цени, грамаж, обстановка - заслужава ли си?  Praynig

Тук има снимки на менюто: https://www.facebook.com/notedivinoristorante/photos_stream

# 413
Някой може ли да ми похвали добра шивачка в Кичука ?
Трябва ми за дребни неща - подгъви,стеснявания....но да има нужните машини и да ги прави добре. 1ironing

Като тръгнеш от светофара на Била посока Сточна гара, покрай линията има няколко блока, мисля, че вторият се пада има шивачка, всичко за ремонт и не само нося там. Намира се под стълбите на блока, ако искаш пиши на лични ще ти дам телефон.

# 414
  • Пловдив
На Кичево 66 има много добра шивачка. Ние я ползваме редовно точно за поправки. Има всякакви машини.
Намира се отстрани на магазина за Мебелен обков. Няма табела по принцип.

# 415
  • Пловдив
Кичево 66 ми е по-наблизо....погледнах го на мапса къде е точно, има няколко гаража до мебелния обков, в тях ли е  newsm78
Знаеш ли с какво раб.време е, че нямам възможност да се разхождам да проверявам.

# 416
  • Пловдив
Намира се между гаражите и магазина за обков. Една метална врата с прозорец с метални щори.
За работното време няма точно, но в повечето дни в 9ч е отворила. Вечер до 18 ч е там, но понякога остава и до по късно.

# 417
  • Пловдив
Благодаря много, видях го на картата.   bouquet

# 418
ако бързаш обаче забрави за тази шивачка,
на 31ви октомври съм занесла едни дънки за ремонт още не са готови.

# 419
  • Пловдив
ако бързаш обаче забрави за тази шивачка,
на 31ви октомври съм занесла едни дънки за ремонт още не са готови.

Аз пък каквото съм занесла, на другия ден ми е готово. Никога не сме чакали повече от 2 дни. Говоря за поправки по дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт