Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 483
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
Момичета има ли сервиз, който изкупува готварски уреди в Пловдив?

# 451
Попи-мони -те са много прехвалени. Лично аз не ги харесвам никак Crossing Arms Но тортите на Мон-шери са жестоки, редовно си купуваме Blush

# 452
  • Пловдив
Но при неуреден градски транспорт да речем до към 23ч. единственият вариант за превоз остава таксито. И при наличието на достатъчно фирми, които возиха на по-ниски тарифи или от точка до точка значи са се вадели някакви пари. За прибиране с такси от Смирненски да речем до Скобелева майка 10лв. ми се струват много...

# 453
Най -накрая добра новина  Laughing Laughing
  http://news.plovdiv24.bg/527044.html   

# 454
Попи-мони -те са много прехвалени. Лично аз не ги харесвам никак Crossing Arms Но тортите на Мон-шери са жестоки, редовно си купуваме Blush

+1  Peace

# 455
работещи или за скраб

# 456
Здравейте! Интересувам се има ли магазин в Пловдив, в който мога да си купя спални комплекти с емблемите на футболни отбори или само от Интернет мога да намеря?

# 457
Сестра ми скоро поръча на бебето спален комплект на Ботев в Свежен,още не е готов,но предполагам имат опция и за други отбори,в САТ съм виждала на Арсенал и Манчестър!

# 458
работещи или за скраб
Работи, просто брат ми взе друга и иска да се "отърве" от тази. Става въпрос за мини готварска печка.

# 459
Сестра ми скоро поръча на бебето спален комплект на Ботев в Свежен,още не е готов,но предполагам имат опция и за други отбори,в САТ съм виждала на Арсенал и Манчестър!

Какво е САТ?

# 460
Магазини за спално бельо! Hug

# 461
  • Пловдив
Че то бетер соц го докарахме. Да си вършат работата контролните органи и да санкционират нередовните таксита, а не да се месят в ценообразуването. Странна работа. Ми да въведат задължителни минимални цени за обущари, шивачи. За счетоводители......Несериозно ми е и не ми е ясна концепцията.

# 462
  • Пловдив
Здравейте! Интересувам се има ли магазин в Пловдив, в който мога да си купя спални комплекти с емблемите на футболни отбори или само от Интернет мога да намеря?

Преди 5 дни видях в един магазин до подлеза на Тунела Юг в посока сточна. Имаше на повечето популярни отбори и казаха, че изработват завивки по картинка на клиента.

# 463
  • Пловдив
Някой да знае сервиз за поправка на микровълнови фурни?

# 464
От понеделник, евтини таксита вече няма да има. Кмета издал заповед, да няма тарифа под 65-75 ст. на километър.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

На първо място НЕ Кметът, а Общинският съвет гласува промени в Наредбата.
Второ - грамотни сте, четете редовно преса, слушате новини - това се коментира от месеци вече и ето, че стана факт.
Трето - колкото и да съм против вдигането на цените на каквото и да било, за миг поне се поставете на мястото на шофьорите на такси и сложете разходите по вашите автомобили, умножени поне по 2, за да видите какво всъщност вадят като пари в края на месеца.
Четвърто - такситата са алтернативна форма на превоз, като насреща им стои билетчето от 1 лев, което се плаща за градския транспорт.

Гърмежи по форумите няма да ви помогнат.

ПП - за протокола - ползвам ежедневно личен автомобил, но при необходимост и на такси се возя. Качвайки се в такова ме интересува да си отчита съгласно тарифата на стикерите и да притежава необходимите елементи, че е редовно, а не копърка.

Какъв ти е проблема, в ПМС ли си / Ако не си доспала нещо, не ти е крив форума. Общинския съвет няма общо с цените на такситата. Щом те така работят, значи на тях им отърва, ти адвокат ли някакъв се явяваш, каква си.  ooooh! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт