Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 403
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате откъде мога да купя хубав пресен шаран в района на квартал Гагарин/Кършияка.
Благодаря ви много. Хубав ден
В Лидл рибата е хубава, тази седмица шаран изчистен на 5.50 мисля че беше.

# 541
  • Пловдив
Да попитам някой дали има инфо за куверти Нова година ресторанти .
Искаме р-т на сносни цени до 70-80 лв. на човек .
Някакви предложения ?
Тук може да разгледате:
http://plovdiv-restaurants.com/bg/offers/
На мен тези не ми допадат.....Но по класните са с цени 120-150 лв
Благодаря ти много !!!  bouquet

# 542
Момичета, къде може да си занеса шевната машина на поправка? Непрофесионална е...

# 543
Някой с препоръка за логопед?

И аз от опит да препоръчам г-жа  Епитропова от у-ще "Христо Ботев" - страхотна е, много точна, изобщо не съм доволна от разни там логопедични центрове, целящи само да вземат парите ви и с много, много претенциии...

# 544
Кой имаше познат дърводелец,работещ с масив newsm78  . И къде се продават дървени заготовки за мебели?

# 545
Момичета, има ли в Пловдив хубав руски ресторант?

# 546

http://plovdivresidence.com/

# 547
Мъгла , благодаря!

# 548
  • Пловдив
Кой имаше познат дърводелец,работещ с масив newsm78  . И къде се продават дървени заготовки за мебели?
Имаме познати дърводелци,но вече не работят с масив.Знам за тази фирма-виж дали те устройва...http://giakomfort.com/  Peace

# 549
  • Plovdiv
Рубаят, но не съм сигурна дали е руски. Така бях чувала  newsm78 newsm78

# 550
  • Пловдив
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате откъде мога да купя хубав пресен шаран в района на квартал Гагарин/Кършияка.
Благодаря ви много. Хубав ден
В Триумф също продават.  Peace

# 551
  • Пловдив
Цитат
Рубаят не е руски ресторант, просто се намира в помещението, което преди беше Руски клуб и имаше руски ресторант. Наели са го.
Хубав и доста скъп (така съм чувала) руски ресторнт е Петър Първи в Стария град (влизала съм в не работно време и е доста луксозно). Освен, ако нещо не е станало от тогава и да не работи вече.

# 552
  • Пловдив
Ресторант "Петър Първи" и Резиденция "Старият град" е едно и също заведение. Просто има 2 имена Simple Smile Или по-точно, в резиденцията има поне 2 ресторанта на различни етажи и хотелска част.

# 553
Не знам дали е за тази тема,но в Т маркет мярнах колекция бонбони пергале коледни,вътре с подарък стикита.Слава богу,при нас премина тази страст.Може ли да попитам къде в Пловдив продават ВИП петс,освен в Хиполенд.Яд ме,че не купих такова през черния петък,а сега иска конкретно куче от серията за подарък за РД.Благодаря

# 554
  • Майничка
Момичета, къде може да си занеса шевната машина на поправка? Непрофесионална е...

Точно до долната част на стълбите зад Джумаята, след ъгловото зоведение, което преди беше Райфайзенбанк.

И в Комсед има ВИП петс.

Общи условия

Активация на акаунт