BRADLEY COOPER и 30-годишните, които все ще покажат таланта си – дори и късно ;)

• 42 383
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Освен че ще ергенее, Фасът може и да играе Стив Джобс, след като Крисчън Бейл се отказа.

Michael Fassbender In Talks to Play Steve Jobs in Biopic

Мерси за темата, Злате. Още не съм сварила да я прочета. Blush

# 16
  • срещу двата комина :)))
да, да, тази новина още снощи я писах  Flutter ше я видим тая работа, странен ще ми е ,ама съм сигурна че ще се справи добре

# 17
Е, той може и да не приеме. И на мен би ми било странно.

# 18
Ами грабете го докато имате възможност. Проблемът е, че на момчето ще му е ужасно трудно на дама при тези фенки. Същото се отнася и за другия ерген.
А колкото до Бени - не бързайте да размахвате белите флагчета. Може и да не се ожени(доколкото ми е известно и преди е бил сгоден, но до сватба така и не се е стигнало).

# 19
Загивам  Joy Joy Joy http://www.buzzfeed.com/thetimes/how-benedict-cumberbatchas-enga … t-announceme-664r

Ich_Will_, доколкото знам не са били сгодени, но са били заедно към десетина години.

# 20
# 21
Много забавни туитове. hahaha

Изчетох темата най-после и за първи път нищо не ме привлича като заглавие. Последните му филми съм гледала и ми е харесал. От ранните, отдавна се каня да гледам New York I love you, сега ще го направя най-сетне. Limitless съм гледала и забравила, може да го припомня.
Иначе нищо друго не си набелязах на първо четене.

# 22
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да се запиша и аз в новата тема, както винаги чудесно оформена   bouquet
За Брадли за момента не мога да кажа нещо особено мило. Това е първата от поредицата теми, посветена на актьор, който ми е откровено неприятен. Признавам обаче, че в последните два филма, в които съм го гледала (The Place Beyond the Pines и American Hustle) ми хареса като актьорско присъствие.
Слагам и +1 под поста на Криста
Изчетох темата най-после и за първи път нищо не ме привлича като заглавие. Последните му филми съм гледала и ми е харесал. От ранните, отдавна се каня да гледам New York I love you, сега ще го направя най-сетне. Limitless съм гледала и забравила, може да го припомня.
Иначе нищо друго не си набелязах на първо четене.
изключвайки това, че вече съм гледала New York I love you (разкошен!) и че Silver Linings Playbook е един от най-неприятните за мен филми в последните години. От по-старите заглавия съм гледала He's Just Not That Into You (много приятна типично американска романтична комедия) и Valentine's Day (същото като за предходния, но е доста нива надолу като сюжет и въздействие), а от останалите ще се насиля за каузата и ще изгледам Limitless и The Words.

# 23
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я докато имам време, да поправя грешката, която забелязах- ан втора страница сме, а още не сме разходили него Heart Eyes
(хелоуински)

него Heart Eyes (благски)

и него Heart Eyes (мнооого отдавнашен)

Хайде спокойно ми е вече Mr. Green

# 24

Joy hahaha

И две гълъбчета  Grinning

Нов проект на Джейк - Jake Gyllenhaal to Reteam With Antoine Fuqua in ‘The Man Who Made It Snow’

# 25
  • срещу двата комина :)))
аз се чудя с кой от негледаните филми на Брадли да започна ... Запоите много ли са тъпи  newsm78

# 26
аз се чудя с кой от негледаните филми на Брадли да започна ... Запоите много ли са тъпи  newsm78

Аз на първия доста се смях, другите не успяха да ме очароват.

# 27
  • в морето до колене
Аз също го намирам за забавен първия Запой. Бях приятно изненадана преди време.
Следващите вече не съм ги гледала, защото си правех труда да проверя предварително оценките за тях ... и те не бяха особено добри.

Виждам, че темата излиза на заглавната страница вече. Да видим, дали това ще привлече някой нов, неизвестен нам, фен на Брадли.  Grinning

# 28
Издънките в Туитър продължават. Joy Joy hahaha

Game of Thrones' Sophie Turner Isn't Marrying Benedict Cumberbatch—but Twitter Thinks She Is! - http://uk.eonline.com/news/595712/game-of-thrones-sophie-turner- … ter-thinks-she-is

Variety’s Actors on Actors Conversations to Air on PBS SoCal

Още едно клипче от The Imitation Game - http://www.theguardian.com/film/video/2014/nov/06/the-imitation- … pped-biopic-video

А това са съвети как да се справим с новината за годежа на Бенедикт - http://metro.co.uk/2014/11/05/benedict-cumberbatch-is-engaged-yo … o-coping-4935790/
 Joy Joy Joy

Брадли се е обръснал най-сетне за ролята на Джоузеф Мерик.

Специален поздрав за Криста  Wink

hahaha

Не знаех, че се е снимал в тази реклама.

# 29
Хич не ми се работи днес....

Официален трейлър на Хобит, няма въобще дракон, но е доста надъхващо...

Общи условия

Активация на акаунт