ОКТОМВРИйки с бебчета в ръце засмени местят се в РОДЕНИ

• 30 135
  • 786
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро,мами Hug
Нас днеска ни изписват,нямам търпение PartyМалката е с жълтеничка,но я пускаха под лампата 2 пъти,след малко още веднъж и ще си ходим към 2 PartyТогава трябва да ми кажат  и резултатите от ехографиите и тестовете,които направиха на бебка,дано е ок всичко   Praynig

Само се чудя с храненето какво да правим,предстоят ми 4 часа път,а тя е на АМ newsm78Някакви идеи newsm78

На мен от хапчетата за спиране на кърма ми е ад-световъртеж,проблясъци,а гърдите са ми тежки и на буци....точно това което трябваше да се избегне ooooh! Няма да ми се размине посещението при мамалог....Нито мога да изседя,нито нищо #Crazy

y.k,точно на тези шишета съм хвърлила око,сподели дали си доволна PeaceБебка отсега има газове,само се свива и плачка,неанатолозите мислят че е рано за колики,ама според мен си е точно това Thinking

Купи си термо бокс да имаш постояна топла вода във шишенце или термосче Simple Smile

# 61
  • Бургас
Да шишето е мн хубово трябва мн добре да се прочете как се почиства и иизполва да знаеш. Малката нито веднъж не се е задавила и биберона постоянно е с мляко не остават балончета. Но и бебчо не трябва да вкарва.и в легнало положение да го даваш няма да се задави. Дори се унася на шишето хахах. Дано има ефект и за коликите

# 62
Късметче, пробвай с преварен зехтин само да го мажеш, докато му мине поне подсеченото - след това може да продължиш със зехтина де, ако ти харесва... Много помага наистина! ЩЕ забравиш за подсичане, гарантирам и се подписвам  Peace
 И моя юнак много хълца, но се дави предимно, когато го кърмя, явно поглъща много голямо количество в началото. С шишето е ок уж - с Авент сме...

Мерси Плодчета. Ще пробвам зехтина веднага. Дано помогне, ще пиша резултата. Ние имахме кошмарна нощ. Бебо се съдра милия с тези гадни колики. Дано довечера е по-спокоен. Чао засега Simple Smile

# 63
Здравейте мами, моля ви за съвет. Малкият се одраска сериозно преди ден-два по лицето и сега все още е зачервено, даже и коричка направи. Как да третирам мястото, за да не стане някоя инфекцийка? Thinking

# 64
здравейте, да се запиша и аз, чета ви, но ми е трудно да драсна някой ред  Simple Smile

лейди, май не съм ти честитила, да ти е жива и здрава малката ивайла!   bouquet

ани б, и аз четох някъде за това кремче, значи има ефект?

извинете, че пиша с малки букви, но пиша с една ръка, че малката ми е в другата  Simple Smile

каткута, незнам дали е необходимо да го третираш с нещо, щом и коричка е хванало. аз лично режа ноктите и няма такива проблеми с драскане.

късметче, кремчетата на здраве и бочко също вършат добра работа при подсечено.

# 65
Благодаря ти адис за отговора. Мерси на всички мами, които споделиха мнение за слинга   bouquet
Аз с друго въпросче тогава - кога къпете бебчето?
Ние го къпем вечер към 7:30-8, после се кърмим и започваме да се приспиваме. И тук идва одосеята - то не са песни, люлеене, пози, нищо не го приспива поне до 22-22:30ч. Не са колики, защото то си будува и иска да си гледка и играе. Какво ли не пробваме с таткото, но просто не става... #Crazy Лудваме всяка вечер. Ако бяха коликите - разбирам, но той просто се разбужда. И не знам вече - дали бебо не се енергизира от банята? Повечето бебета се успиват след баня и папане, но нашиат не... Обмислям да пробваме сутрешно къпане няколко дни, но то ми е толкова неестествено... Как ще излизаме после след баня? Не че няма да го къпем супер рано към 6-7-8, но все пак  Rolling Eyes

# 66
Catkouta, ние къпеме бебка в 8:30-8:40 , за да е готова в 9ч. за папкане. Докато се нъхраниме и да се уригне, то стане 10ч. и или е заспала моментално или към 10:30-11 ч. заспива,но пак зависи. Има вечери, в които заспива след яденето в 12 или ако е заспала в 10,то в 11:30 е будна и готова за подвизи  Joy после през нощта си спинка доволно  Sunglasses Не знам колко ти е голямо бебчето, но по мйта гледам,че с всеки ден повече стои будна и иска някой да се занимава с нея и по-малко спи, но пак зависи-ден с ден не си прилича.

# 67
Запис от мен Simple Smile .
На нас пък ни избиха едни ситни пъпчици по бузките и брадичката, някои с връхче, някои само леко зачервени Sad . Мажем се с Пиоктанин без особен ефект.

# 68
На нас пък ни избиха едни ситни пъпчици по бузките и брадичката, някои с връхче, някои само леко зачервени Sad . Мажем се с Пиоктанин без особен ефект.

И на нас така, бебка е само на 22 дни и от едната страна на лицето има едни ситни пъпчици  на буската и челцето, една до друга са... Чувала съм че са от претопляне, но мисля че стайна температура 22 градуса е добре, обличаме я с едно боди и 1 гащеризон, и чорапки, завиваме я с тънко одеалце..   newsm78

# 69

Доротеа, и ние сме с такива пъпчици от много време. Питах и ги показах на педи, тя каза, че е съвсем нормално и това са си някакви бебешки пъпчици. Каза да почистваме с мицеларна вода, това и правим. Мисля, че няма причина за сериозно притеснение Simple Smile

# 70

Доротеа, и ние сме с такива пъпчици от много време. Питах и ги показах на педи, тя каза, че е съвсем нормално и това са си някакви бебешки пъпчици. Каза да почистваме с мицеларна вода, това и правим. Мисля, че няма причина за сериозно притеснение Simple Smile
И ние сме с такива даже аз бях споменала и доки каза е от топлото после ми каза че са бебешки нищо не мажа,ама от само себе си и те си минават де с времето станаха по-малко  Hug

# 71
  • Бургас
И ние сме с такива пъпчици. С клечка напоена със спирт ги мажем вечер след банята. Охх днес малката е мн крива само се буди и плачка и тръцка .... Ако стои дължо време будна пък нашата почва да се криви много не да заспи сама иска да е гушнеш по разходиш и полюшкаш и заспива. Незнам дано довечера е спокойна. Вчера преди банята беше много нервна и плачеше а се изакя хем... И така до 12 беше хапнала в 9 поспа малко и край пак от ръце на ръце и до следващото ядене. Но като заспа чак в 7 стана да яде. Дори си риткаше в леглото но не плачеше и аз е изчаквах. Винаги е чакам за яденето да се разреве че иска защото може да е сита и да си спинка още. Стискайте палци да е спокойна довечера!!

# 72
Здравейте  Laughing Честито на всички .Да са ни живи и здрави бебоците !!!
Нашата Рая се роди на 29.10. в 16:13ч ,3300 гр ,50 см ,нормално раждане ,ако може да бъдем добавени на 1ва страничка Simple Smile

# 73
Нашият педиатър ги гледа миналата седмица и също каза, че най-вероятно са от претопляне, но някои от тези с връхчето го съмняват за стафилококи Sad .
От вчера пък дупето много се подсече. Подмивам с отвара от смрадлика и после след подсушаване мажа със Судокрем. По-голямата част от зачервеното изчезна след 2-3 измивания, но остана едно местенце колкото монета от една стотинка, което е направо разранено. Изглежда подобно на херпес и преди малко на последната смяна на памперс видях, че е взело леко да "сълзи". На предното миене го намазах с Пиоктанин, а сега обилно със Судокрем, но ако до утре няма подобрение пак ще звъня на доктора Sad .

# 74
Здравейте мамчета,
Аз пак имам проблем с едната гърда  Sad Какво ли не правих и пак си ме боли,даже май повече от преди и пак е леко зачервена и сякаш е подута. Мисля в понеделник да си взема направление и вторник,когато сме на консултация с малката, да използвам момента и да ме прегледат. Притеснявам се,че до тогава обаче може да стане по-зле, защото някой път освен болката имам и нещо като леки бодежи  Cry За капак на всичко и много ме боли зъб,който е за вадене, но го отлагам заради упойката.
Оплках ви се, ама ...така олеква малко  Blush
Честито бебче на мама Деляна   bouquet Да ви е жива и здрава малката Рая  baby_neutral   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт