ОКТОМВРИйки с бебчета в ръце засмени местят се в РОДЕНИ

• 30 134
  • 786
  •   1
Отговори
# 705
Аз също несъм още на коледна вълна пък и неискам да бързам с украсата че ще ми омръзне бързо.
И на мен ми се ще една фоотосесия да и направя но тук са скъпи и бих платила но ако отида и точно тогава е решила да е кисела и да ми ревтуни и ще ме е яд та ще мине с домашни снимки до елхата а като заприлича на човек да може.да се залъгва и заиграва ще и направим едно професионално фото Simple Smile
Оф тая мойта кво и става цяла вечер хленчи смучи тия ръце като и дам да яде неще. Оставих я да реве ама е много кисела.явно още я мъчат коликите

# 706
 На нашата фотосесия Еми спинка през цялото време и снимките са уникални, защотя я слагахме в едни кошници, куфари....като малко сладко подаръче е. Изобщо не съжалявам.  Hug

# 707
Това, което описват тук по кожата се казва себореен дерматит.  И моята дъщеря го има по лицето,  появи се преди около 10 дни.  Можем по специална схема със слаб крем с хидрокортизон по съвет на лекарката и има ефект.  Допълнително, мажа и с кокосово олио.

# 708
Добро утро, малкия има ситни пъпчици на едното слепоочие и малко на бузката от 2 дни. Затихват но Как да разбера дали е алергия?

# 709
Елена да така се казва себореен дерматит но на самите лющещи зони им казваме пършеи или лишеи. Какво кремче ти изписа докторката и как мажеш.
Ани страхотни са снимките на бебенцата в тези кошнички и с разни меки одеалца и с боси крачета аз гледах как снимаха бебенца в един магазин още като бях бременна и не ми се тръгваше толкова сладки бяха.
Снощи понеже Никол голямо мрънкане и рев му удари погледнах че езика и е бял дали няма млечница или е просто остатък от млякото. Като и дам вода да пие си остава бяло но само по езика няма по венците или поне не видях. Ама нейната устичка е една такава малка нищо немога да видя а батко и като бебе като зинеше отваряше една уста чак дробовете можеш да му видиш Simple Smile
Леле колко са различни децата аз си мислех че като съм гледала едно и всичко ми е ясно но всяко дете си е с неговите фасони и особености.

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 11:15 от petynapetina

# 710
Добър ден!
Петина, това, което описваш не е млечница...Просто им остава мляко по езичетата, там където са по-грапави... Виждала съм млечница на едно бебе как изглежда - то е по почти цялата устна кухина. Тъй че спокойно  Hug Peace
Хубав и слънчев уикенд от нас!   bouquet

# 711
Plod4eta....благодаря, значи да разбирам, че ти не оставяш млякото да престоява, а аз се бях притеснила.
Благодаря на всички момичета, покрай вас половин доктор мога да стана....понякога дори не ми се налага да си задам въпроса, вече някой преди мен е питал и всичко сте обяснили на дълго и на широка както си трябва. Може би и за това не се включвах толкова дълго в групата, нищо че ви чета от април месец и ви познавам само по лентичките отдолу или по начина по който пишете (структурирате текста).
Коледната вълна нещо и на мен ми бяга и не мога да я хвана  Simple Smile

# 712
Здравейте момичета  Simple Smile

Имам две питанки  newsm78 Бебка май ива афтичка на долната устничка. Знаете ли от какво може да е и с какво и дали трябва да я третирам ?
Другата ми питанка е за храненето. Очаквах че сега като е по-голяма ще се храниме по-бързо,ама не. Като е по-будна са върти на всички посоки и мята ръцете и краката и само се оглеждо,а като ѝ се спи много и суче и спи. И в двата случая се храниме от 40 до 60 минути. Вие как сте с храненето на бебоците ?

Petyna, и на Валентинка езичето ѝ понякога е много бяло,а друг път не чак толкова,или пък изобщо няма бяло. И аз се чудех дали не е млечница,но отговора съвпадаше с този на plod4etata Simple Smile

Лека нощ от нас  baby_neutral

# 713
Здравейте момичета  Simple Smile

Имам две питанки  newsm78 Бебка май ива афтичка на долната устничка. Знаете ли от какво може да е и с какво и дали трябва да я третирам ?
Другата ми питанка е за храненето. Очаквах че сега като е по-голяма ще се храниме по-бързо,ама не. Като е по-будна са върти на всички посоки и мята ръцете и краката и само се оглеждо,а като ѝ се спи много и суче и спи. И в двата случая се храниме от 40 до 60 минути. Вие как сте с храненето на бебоците ?

Petyna, и на Валентинка езичето ѝ понякога е много бяло,а друг път не чак толкова,или пък изобщо няма бяло. И аз се чудех дали не е млечница,но отговора съвпадаше с този на plod4etata Simple Smile

Лека нощ от нас  baby_neutral

Gabsolini, въпросът ти за храненето и аз си го задавах преди Simple Smile Извинявай, че не мога да се сетя колко сте големи точно, но ще ти кажа при нас как беше. Хранене по 40-60 мин първите два месеца без промяна. Вече малкият е на 10 седмици и едва от 4-5 дни успява да се нахрани за 20-30 мин. А и не се изморява толкова както преди и не си прави дълги паузи за почивка Wink
Моята приятелка ми разказва, че в един момент дъщеря й се е наяждала само за 5 мин сучене  Rolling Eyes Ще дойде ли и за нас такъв момент? Praynig

# 714
Добро утро мамчета  Simple Smile

Catkouta, на 10-ти ще направи два месеца беба. Снощи ѝ беше рекорда - ЧАС И ПОЛОВИНА  Twisted Evil  и след един час реши, че пак ще си цока  Shocked ама беше зора е бил да си се успи на боцката  Mr. Green Сигурно като станат на 4-5 месеца тогава може и да почнат да се наяждат за 5-10 минутки  Simple Smile

# 715
Ох момичета...и ние сме така...суче 5-10 мин. след това се изцеждам (и двете гърди - събира се около 100 мл.) и давам от шишето - изяжда към 50 мл. и след час и нещо останалото.

# 716
Добър ден, мами и бебоци!!

Днес ставам на 37 г. искам да Ви почерпя за мое здраве- макар и виртуално.  party023  ura

# 717
 newsm59 dokich   bouquet Много здраве,щастие, късмет и любов на теб и цялото семейство ! Весело изкарване на празника  Heart Eyes

# 718
Dokich, честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet
Бъди здрава, обичана и щастлива 😘 Ти и цялото ти семейство!

Мами, да ви питам нещо- по гръб или настрани оставяте бебето да спи? Ние досега го слагаме настрани, още в болницата така ми казаха, обаче бебо вече е по-голям и ми се иска да го слагам по гръб да диша спокойно... Вие какво ще ме посъветвате?

# 719
Catkouta, аз откакто Валентина стана на един месец през деня като спи я слагам по гръб, но още ме е страх през нощта да я оставям така и я слагам полунастрани - нещо средно между настрани и по гръб - не знам как да го обясня.

Общи условия

Активация на акаунт