Ние се храним от шише с продължителност от 20 до 40 мин. А за спането, се слагаме на страни, но тя сама си се обръща по гръб, още от самото начало, не знам как го прави...и се покрива през глава, а уж подпъхвам завивката в двата края на матрака.
вчера ходихме в един новооткрит магазин на премаман и и харесахме люлка на батерии сама се люлка на няколко степени и напред назад и настрани. Отгоре има висяща играчка и се върти и мелодии и имитации на сешоар течаща вода щурчета и разни други измишльотини. Единственото което не ми харесва е че не е на ток но дано издържат батериите. Но тая люлка е по скоро май подарък за нас голям рахат е преспива си се сама и си спи там. 

И Лила не стои на една страна слагам я,ама тя сама веднаага се обръща по гръбче 
Отивам да я храня,по-късно може пак да се включа 
. Днес следобед ще я слагам по малко в столчето но иначе си е голям рахат то си се люля та се пробуди гледка си и пак заспи и мрънка само като е гладна. А нощес от два до четити и полувина мрънкоти накрая заспа с рев и пищене и спа до таяа сутрин в девет без да е яла милинката.

ТАКА , ЧЕ И 100 да струваше, пак щяхме да го вземем. Знаете, че за децата си човек прави всичко. Само ме е яд на това, че е простотия това, че се опитват да печелят от гърба на родителите , а се касае за бебета и дечица, а пък нямало раждаемост- еми, няма да има като е такова отношението към децата респективно родителите, на тая държава.
. Е как дете да не излиза голямо лечение няма що. Но като бебе беше станал манекен на аптечно всички кремове и мазила за проблемна кожа бяха наредени на шкафа и всяко ходене на доктор все нови ни изписваха и те не бяха никак евтини. А да не говорим че постоянно беше болен и като идем на доктор и ми изпишат калции и витамин це на ампули а те бяха доста скъпи доколкото знам и сега е така. Но както казваш за децата ни няма как да не дадем.