Мебели Виденов 3

• 244 817
  • 956
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
И аз искам да знам какъв е дивана !
относно качеството , купихме диван от друга фирма 380лв ,(не е ъглов) за 3-те години които го ползваме се скъсахме да го ремонтираме , панта сменяхме , претапицирвахме го , дунапрена се деформира....същия при Виденов гледам е поне със 100 лв по- евтин
По добре да си го бях взела от там поне да знам че съм дала по-малко пари !

# 61
Принцес, черно белия вариант. Гледам че сега има само бежовия.
 L305; B202 H86 см.

# 62
  • Варна
Принцес, черно белия вариант. Гледам че сега има само бежовия.
 L305; B202 H86 см.
Супер е Wink

# 63
Сега се колебаем м/у спални Сузан, Нора и Адел 😁.
Довечера ще я поръчваме. И ето тази кухня http://videnov.bg/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B8/%D0%BA%D1%83%D1 … D0%B0%D0%BD%D1%86  дано не съжалявам за нея.
Някой ако може да изкаже мнения. Каквито и да са. Докато имам врвмв до довечера да се консултирам с вас. ✌

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 15:07 от invincibLe`

# 64
Кухня бих си направила ( и правя  в момента ) само по поръчка от фирми , които се занимават основно с това. Модулна от голям магазин , дали ще е Виденов ,или Явор , Арон и др.  не вярвам да е качествена и да издържи повече от 2-3 години

# 65
  • София
Кухня бих си направила ( и правя  в момента ) само по поръчка от фирми , които се занимават основно с това. Модулна от голям магазин , дали ще е Виденов ,или Явор , Арон и др.  не вярвам да е качествена и да издържи повече от 2-3 години
Нашата вече я ползваме 4шта година.Няма проблеми

# 66
Нашата вече я ползваме 4шта година.Няма проблеми

Браво! А , отделно цял плот ли й сложихте?

# 67
Имате ли отзиви за диван Джъстин? Удобен ли е? Здрав ли е?

# 68
Имате ли отзиви за диван Джъстин? Удобен ли е? Здрав ли е?

От един месец всяка вечер спим на него с общо тегло около 155-160 кг., 5-6 пъти сме го ползвали като диван с гости. Засега е здрав и удобен.

# 69
bebolilina, благодаря за бързия отговор!

# 70
Някой правил ли е рекламация към Виденов? Получих си диван Принцес след 60 дни чакане, но едната възглавница е скъсана. Обадих се в офиса в Бургас и ми казаха да направя снимки и да ги пратя на техния имейл, щели да се свържат с мен. Вече 8ми ден никой не се е свързал.. как се процедира?

# 71
Vivian27
къде е офисът  в Бургас

# 72
Срещу затвора...  Laughing
Отвориха и нов магазин в Мол Галерия, най-вероятно и там се приемат поръчки. Мострената им зала не е много голяма, но все пак може да се видят модели на мебели.

# 73
  • Балчи-Варна
http://videnov.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0% … D0%B9%D0%BA%D0%B0

Момичета,тези реклайнери толкова бързо ли се развалят,че имат само 6 месеца гаранция?Има ли някой закупил от вас и дали е доволен?

# 74
  • Варна
Сигурно са китайски затова.

Общи условия

Активация на акаунт