Мебели Виденов 3

• 246 397
  • 956
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!

Някой да е поръчвал дован Катрин от Виденов? Как се държи във времето ми е интересно, тъй като сме на път да поръчаме. Само ме ядосва фактът, че няма възможност за по-голям избор на дамаски. Сега са ги ограничили до 3-4 , а преди бяха повече сякаш. И каква ли може да е причината да изработват различните модели със строго определени дамаски - т.е. харесах този диван като модел, а друг - като цвят и материя на дамаската, ама не можело да асе направи така. Да съм изберяла от възможните варианти. Аз ли бъркам, или не ги правят на едно място тези мебели  newsm78

# 76
Здравейте!

Някой да е поръчвал дован Катрин от Виденов? Как се държи във времето ми е интересно, тъй като сме на път да поръчаме. Само ме ядосва фактът, че няма възможност за по-голям избор на дамаски. Сега са ги ограничили до 3-4 , а преди бяха повече сякаш. И каква ли може да е причината да изработват различните модели със строго определени дамаски - т.е. харесах този диван като модел, а друг - като цвят и материя на дамаската, ама не можело да асе направи така. Да съм изберяла от възможните варианти. Аз ли бъркам, или не ги правят на едно място тези мебели  newsm78

Май си имат няколко партньори-доставчици.

# 77
Има фирми, които правят мебели за тях. Описани са в сайта, помня само Аксага. Катрин е много красив и аз си го бях харесала Simple Smile

# 78
  • София
Днес трябваше да ни дойдат леглата.Никой обаче не се и обади.Аз съм сигурна ,че ще се забавятт.
Звънях да питам какво става ,но никой не ми вдига .
Искам да ги питам ако са в някой склад да отидеме да си ги вземем.В момента имаме такава възможност

# 79
Здравейте,спряла съм се на този холов ъгъл     
 http://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0 … D0%BE%D0%B6%D0%B0
можете ли да дадете мнение има ли някой от вас и удобен ли е за спане?

# 80
  • София
Много удобен и функционален е. Преди имахме такъв, но ни беше голям за стаята (писалм съм го в доста стар пост). Диванът си заслужава, стига да има място.

# 81
Място има в хол 3/5 кв м  чакам само  в друг цвят да го пуснат и в десен ъгъл.Най-вече за спане ще го използваме,като го гледахме в магазина ми се стори малко мястото за спане,но това му хареса на мъжа ми.

# 82
  • София
Здравейте,спряла съм се на този холов ъгъл     
 http://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0 … D0%BE%D0%B6%D0%B0
можете ли да дадете мнение има ли някой от вас и удобен ли е за спане?

Много ми харесва! Аз го бях видяла в магазина  и си казах , че това ще е моя диван  -  тъмен цвят , идеален на височина , събира много хора , мек  , ракла има за багаж , става и за спане .Peace
Огледах го за дефекти и забележки - няма.

Ще си самоцитирам мнението , че ме мързи да пиша пак . А бе хубаво е диванчето  Heart Eyes

# 83
Благодаря за мненията той ще е,чака се малко повечко /40 дни/ но дано и ние му се радваме.

# 84
Аз имам такъв светло бежов диван отскоро, а ъгъла дали да е десен или ляв ти определяш. Удобен е за стоене, но не сме спали на него.

# 85
Точно такъв искаме и ние светло бежов,но в момента в сайта им има само тъмно кафяв,и само в ляв ъгъл,а толкова ли се чака 40 дни?

# 86
Аз чаках 60 дни  Rolling Eyes и на всичкото отгоре едната ми възглавница е скъсана и сега ще чакам още 30 дни да ми сменят възглавницата ... нямам думи  Shocked

# 87
Точно такъв искаме и ние светло бежов,но в момента в сайта им има само тъмно кафяв,и само в ляв ъгъл,а толкова ли се чака 40 дни?

Моят дойде за 30 дни , обявеният срок беше 60 дни тогава. От това , което съм чела обаче се случва да бавят поръчки

# 88
  • Варна
Аз вече си мисля, че поръчки бавят в зависимост от града. Аз съм от Вн и нищо не ми се е бавило, точно обратно - идват по-рано.

# 89
Аз съм от Бургас и до този момент само спалнята ми си дойде в срок (30 дни), всичко друго се забави. Дивана с няколко дни, което не е проблем, но все пак съм чакала над 2 месеца... е множко ми идва. Масата и секцията с над 2 седмици закъснение ..

Общи условия

Активация на акаунт