Мебели Виденов 3

• 244 817
  • 956
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Шехина Диван поръчах , че си падам по големите неща.  Laughing Laughing

Много ми харесва! Аз го бях видяла в магазина  и си казах , че това ще е моя диван  -  тъмен цвят , идеален на височина , събира много хора , мек  , ракла има за багаж , става и за спане .Peace
Огледах го за дефекти и забележки - няма.

# 46
И аз чакам диван Принцес, в срок ли ти го доставиха или се бавиха? На 29 стават 60 дни. Онзи ден звънях, но го нямало.

# 47
  • София
Когато аз поръчах дивана ,срока за доставка беше 5 дни , цената беше по ниска.Забавиха се с около още 5 дни с доставката.После ми го държаха 1 седмица в склада , защото от Jet credit не им бяха пуснали парите.

# 48
Ясно,  аз поръчах светло бежовия вариант. Омръзна ми всеки път да им звъня и да си търся поръчката.
Лесно ли се пренася дивана? Колко човека ще са нужни?
Ако дам 20-30 лв на момчетата ще го качат ли без да ползваме официално услугата за качване?

# 49
  • София
Аз го бях поръчала до адреса на магазина , за да не плащам пари за доставка до адрес + качване / в моя случай даже без асансьор до 4-ти етаж Mr. Green/
Двама познати го качиха в бус и ми го докара и качиха.Разделен е на 2 части . 80 см минимум отвор ще  ти трябва , за да влезе  където и да било.
Това с 20-30 лв не знам дали ще се получи ....  я виж за какви цени говорим за качване дори и с асансьор  ooooh! ooooh!

# 50
Аз имам и фотьойл и става над 60 лв качването до втори етаж. Иначе транспорт до адрес е безплатен, но без фиксиран час. Казват следобед и стош и чакаш.

# 51
Аз имам и фотьойл и става над 60 лв качването до втори етаж. Иначе транспорт до адрес е безплатен, но без фиксиран час. Казват следобед и стош и чакаш.

На нас ни се обадиха и казаха интервал от три часа, което може да не е много конкретно, но със сигурност не е като да ти ангажират половината ден. Освен това помолих да не е в интервала, в който те искат, а след това и те се съобразиха без да ми таксуват доставката, като се бяха синхронизирали и с монтажистите. Но все пак това е моят личен опит. За качване не сме плащали, но те са изчакали момчетата да го качат и нито са ги припирали, нито нищо, дори са били много любезни.

# 52
  • София
Ние имаме само леглото , същото в същия цвят , не поръчах секцията защото имам , трябваше ми легло само ,какво да кажа :
много си го харесвам , то е в детската де , детето ми спи на него и той много си го харесва ,за 55 лв е даже идеално всичко си му е наред !
И ние поръчахме същото легло за малката и спалня за нас .
Поръчката я чакаме на 16 декември,но съм се настроила за след Нова Година  Joy
Радвам се ,че сте доволни от леглото.

# 53
Шехина Диван поръчах , че си падам по големите неща.  Laughing Laughing

Много ми харесва! Аз го бях видяла в магазина  и си казах , че това ще е моя диван  -  тъмен цвят , идеален на височина , събира много хора , мек  , ракла има за багаж , става и за спане .Peace
Огледах го за дефекти и забележки - няма.

Честит да ти е и да си го ползваш със здраве Wink Ето че напук на негативните коментари, има и доволни от покупките си Wink Иначе мога да кажа същото и за канапето, а и размерът му е перфектен, хич не е малко.

# 54
Здравейте , някой поръчвал ли е кухня от Виденов ? Хареса ми модела "Пола" ,който и е намален в момента ,но не знам за тези пари колко ще е качествен , не че очаквам много ,но не и след година - две да не става вече .

# 55
Интересува ме пристата с включения матрак и ракла за 200 лева. Някой поръчвал ли е, качествена ли е?

# 56
Здравейте, ние имаме диван, холна маса и 6 трапезни стола от Мебели Виденов. Много съм доволна, същите столове в аико бяха 80 ние ги взехме за по 50-60 лв./бр. Диван с такъв размер независимо от материала нямаше под 1500лв, а тук 700 като разлика в материал не виждам. Холната масичка отново на повечето места 120 лева , а тук 60 абсолютно същата. Така че за материали относно дивани, маси и столове, и цени не може никой да ме обеди , че са по -ниско качествени от другите фирми (освен ако не са по поръчка). Това за срока на доставка не го броя към претенциите си и не го зачитам като минус на фирмата! Сега ще си поръчваме спален комплект със сигурност от тях...
Само се чудя дали кухнята да ми е от тях, някакви мнения за кухните им?!✌☺

# 57
Здравейте, ние имаме диван, холна маса и 6 трапезни стола от Мебели Виденов. Много съм доволна, същите столове в аико бяха 80 ние ги взехме за по 50-60 лв./бр. Диван с такъв размер независимо от материала нямаше под 1500лв, а тук 700 като разлика в материал не виждам. Холната масичка отново на повечето места 120 лева , а тук 60 абсолютно същата. Така че за материали относно дивани, маси и столове, и цени не може никой да ме обеди , че са по -ниско качествени от другите фирми (освен ако не са по поръчка). Това за срока на доставка не го броя към претенциите си и не го зачитам като минус на фирмата! Сега ще си поръчваме спален комплект със сигурност от тях...

А да попитам - колко време сте ги ползвали тези мебели? В темата основно за сроковете на доставка се коментира, а за мен е много по-важно какво получаваш, а не кога го полчуаваш Simple Smile Та някои да сподели по-дългогодишен опит с техните мебели?

# 58
Цитат на: lilz link=topic=807889.msg29636324#оmsg29636324 date=1417706127

А да попитам - колко време сте ги ползвали тези мебели? В темата основно за сроковете на доставка се коментира, а за мен е много по-важно какво получаваш, а не кога го полчуаваш Simple Smile Та някои да сподели по-дългогодишен опит с техните мебели?
Лично ние 2 години ги ползваме ежедневно. Като на дивана спят приятели и роднини като идват на гости, баба ми спа сега 3 седмици и й беше удобно. Отделно имаме дете на 1год.и 9 месеца постоянно е на дивана цапа маца скача и нямам оплаквания или забележки. Лесно се поддържа, чисти, отдолу събира доста багаж. Столчетата седим всяка вечер все още са без забележки. Както и холната маса. Няма отзиви скоро да се сменят .. дано нямам проблеми.
Днес ходихме да гледаме спалните и май си харесахме и утре ще си поръчаме.
Само за кухнята се чудя..😊

# 59
invincibLe , какъв ви е дивана и колко см. е дълъг?

Общи условия

Активация на акаунт